Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Kızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!

yılan hikayesi diye bir dizi vardı. oradaki komşu geldi aklıma. noterden ihtarneme gönderin. devam ederse savcılığa vereceğinizi söyleyin.

Aynı şeyleri yaşadım kendi evimden bu yüzden 2014 yılında taşındım ve çok sevmeme ragmen evimde oturamıyorum benim birkaç komşu idi üstelik, zilimi koparmadım akşam karanlıkta mı oturmadım :) duymamazlıktanmı gelmedim ne bahaneler ürettim ama yok şimdi asla komşum yok selam bile vermiyorum korkudan (

yılan hikayesi diye bir dizi vardı. oradaki komşu geldi aklıma. noterden ihtarneme gönderin. devam ederse savcılığa vereceğinizi söyleyin.
Bu çok iyi fikir gerçekten tşk ederim yapacağın
ben rahatsız oluyorum görüşmek istiyorum dediniz mi
yaklaşık bi onbeş kez söyledim
ne diye geliyo günde 6 kere
ya aptal aptal bahanelerle geliyor. İçeriye adımını bi şekilde atsa yeter ona. Kapıları akşam eşime açtırıyorum uyuyo falan dedirtiyorum gidiyor yârım saat sonra tekrar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…