Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

başkada şansınız yok zaten. bizde de var illallah bir komşu. evde öksürsek şikayete geliyordu. en son dedim ki bir daha kapıya gelirsen savcılığa veririm. sonrada ihtarname çektirdim.sesi kesildi.

İhtarname ne olarak çekiliyor, yani noterler bilir mi, şikayet konusu ne olarak ne yazdırdınız

İhtarname ne olarak çekiliyor, yani noterler bilir mi, şikayet konusu ne olarak ne yazdırdınız
o kadarını bilmiyorum açıkcası avukat bir arkadaşım halletti saolsun. ama notere danışılırsa zaten yol yordam gösterirler... ama ihtarname mutlaka noterden gönderilmeli. onu biliyorum..

Suratına kapı bile çarpmışlığım var deyim siz anlayın. Ya o derece yüzsüz ki neler yaptım.

Yallah çekeceksiniz artık, kapıyı açınca eve dalmaya çalıştığında "Hoop!" deyip elinizle tutup dışarı iteceksiniz.
"Defol be manyak mıdır nedir?!" laflarıyla böyle bol atarlı giderli filan.

Kızlar bi de aşağılık kompleksi var kadında ve inanılmaz biri yani nasıl anlatayım herkesi ben idare ederim tarzında. Mahalle muhtarı gibi dengesiz. Ben ataması olmayan öğretmenlerdenm nedense insanlar numu utanç duymam gereken bir konu zannediyorlar. Bu kadın da öyle mesela. Gördüğü yerde taciz YÖK neymiş kendisi ilkokul mezunuymuş ama öğretmen zannedermiş herkes o Vasıf'lara sahipmiş. Yok herkes buba akıl danışırmış. Hele o son yaptığı. Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda

oha. neden polis çağırmadınız.

oha. neden polis çağırmadınız.
Eşim geldi o sıralar ben panik atak geçiriyorum resmen. Kıracaktı kapıyı aldı kızımı. Kocan evde mi diye sordu yok dedi akşam eşitle görüşmeye gitti. Onun üstüne 2 hafta gelmedi. Sonra yine dadandı. Bu kez kızıma dokunası yok ama bana gene yapışmaya çalışıyor. Başka komşuları gönderiyo Benin'le konuşsunlar da ikna etsinler de bana yapışabilsin diye

Hele o son yaptığı. Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda

Şu hareket bana yapılsa, polisi çağırır, polis gelene kadar da o kadını çok pis döverdim kimse kusura bakmasın.

Cok haklısın gerçekten. Ya çok seviyesiz yani bi bilseniz muhatap olunacak cins değil

Arkadaşım çocuğunu kendi evine götürüp, üzerine kapıyı kapatıp, bir saat orada tutan bir kadından bahsediyorsun, ne muhatap almaması? Şaka mı yapıyorsunuz? O apartmanı yıkmanız lazımdı.

Kizini aldi götürdü sen polis cagirmadin ????? E o zaman müstehak sana!

Bidaha kapina dayandiginda hic kapiyi acmadan, "birdaha kapimi calma, selam bile verme sen bana, defol git, birdaha gelirsen polis cagiricam" diye bagir, eger yine gelirse, ara polisi bu kadin bi kere cocugumu kacirdi yine kapima dayandi diye sikayet et!

Öyle bir durum olursa polis çağırın hemen. Bir arkadaşın dediği gibi noterden ihtar çektirin, savcılığa başvuracağınızı söyleyin. Gerekirse savcılığa da başvurun.

haddini bildir

Konu sahibi arkadaşım gerçekten şaşkınlık içinde okudum yazınızı..Bu nasıl bir komşu ya Allah muhafaza.kadinin akıl sağlığı yerinde mı???? İlk tasindiginizda samimi mıydınız?
in

Konu sahibi arkadaşım gerçekten şaşkınlık içinde okudum yazınızı..Bu nasıl bir komşu ya Allah muhafaza.kadinin akıl sağlığı yerinde mı???? İlk tasindiginizda samimi mıydınız?

in
Yok ne samimiyeti. Başta anlamadım ne ayak oluğunu tabi ki nazik davranıyordum bi iki girdi çıktı o kadar.

Şimdi yüzeysel anlattım o kadarla kalmadı o günki konu. Eşim bi yandan, aileler bi yandan epey mevzular oldu. Ağır hakaretler, bağlık, çığlık vs. Ama iki hafta sürdü etkisi. Polis de çağırsam İnan bana farklı olmayacak. Ama su noterden ihtar çekme fikri hoşuma gitti. Bi şekilde belaya kalacağız zaten kadınla. En seviyeli şekilde olmasını sağlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…