- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
başkada şansınız yok zaten. bizde de var illallah bir komşu. evde öksürsek şikayete geliyordu. en son dedim ki bir daha kapıya gelirsen savcılığa veririm. sonrada ihtarname çektirdim.sesi kesildi.
çok yaşa sen. En son o olacak herhalde.Kapı arasından sopa gösterbak bakalım bi daha kapina geliyor mu
o kadarını bilmiyorum açıkcası avukat bir arkadaşım halletti saolsun. ama notere danışılırsa zaten yol yordam gösterirler... ama ihtarname mutlaka noterden gönderilmeli. onu biliyorum..İhtarname ne olarak çekiliyor, yani noterler bilir mi, şikayet konusu ne olarak ne yazdırdınız
Suratına kapı bile çarpmışlığım var deyim siz anlayın. Ya o derece yüzsüz ki neler yaptım.
o kadarını bilmiyorum açıkcası avukat bir arkadaşım halletti saolsun. ama notere danışılırsa zaten yol yordam gösterirler... ama ihtarname mutlaka noterden gönderilmeli. onu biliyorum..
oha. neden polis çağırmadınız.Kızlar bi de aşağılık kompleksi var kadında ve inanılmaz biri yani nasıl anlatayım herkesi ben idare ederim tarzında. Mahalle muhtarı gibi dengesiz. Ben ataması olmayan öğretmenlerdenm nedense insanlar numu utanç duymam gereken bir konu zannediyorlar. Bu kadın da öyle mesela. Gördüğü yerde taciz YÖK neymiş kendisi ilkokul mezunuymuş ama öğretmen zannedermiş herkes o Vasıf'lara sahipmiş. Yok herkes buba akıl danışırmış. Hele o son yaptığı. Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda
Eşim geldi o sıralar ben panik atak geçiriyorum resmen. Kıracaktı kapıyı aldı kızımı. Kocan evde mi diye sordu yok dedi akşam eşitle görüşmeye gitti. Onun üstüne 2 hafta gelmedi. Sonra yine dadandı. Bu kez kızıma dokunası yok ama bana gene yapışmaya çalışıyor. Başka komşuları gönderiyo Benin'le konuşsunlar da ikna etsinler de bana yapışabilsin diyeoha. neden polis çağırmadınız.
Hele o son yaptığı. Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda
Cok haklısın gerçekten. Ya çok seviyesiz yani bi bilseniz muhatap olunacak cins değilŞu hareket bana yapılsa, polisi çağırır, polis gelene kadar da o kadını çok pis döverdim kimse kusura bakmasın.
Cok haklısın gerçekten. Ya çok seviyesiz yani bi bilseniz muhatap olunacak cins değil
Kızlar bi de aşağılık kompleksi var kadında ve inanılmaz biri yani nasıl anlatayım herkesi ben idare ederim tarzında. Mahalle muhtarı gibi dengesiz. Ben ataması olmayan öğretmenlerdenm nedense insanlar numu utanç duymam gereken bir konu zannediyorlar. Bu kadın da öyle mesela. Gördüğü yerde taciz YÖK neymiş kendisi ilkokul mezunuymuş ama öğretmen zannedermiş herkes o Vasıf'lara sahipmiş. Yok herkes buba akıl danışırmış. Hele o son yaptığı. Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda
haddini bildirKızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!
inKızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!
Yok ne samimiyeti. Başta anlamadım ne ayak oluğunu tabi ki nazik davranıyordum bi iki girdi çıktı o kadar.Konu sahibi arkadaşım gerçekten şaşkınlık içinde okudum yazınızı..Bu nasıl bir komşu ya Allah muhafaza.kadinin akıl sağlığı yerinde mı???? İlk tasindiginizda samimi mıydınız?
in
Şimdi yüzeysel anlattım o kadarla kalmadı o günki konu. Eşim bi yandan, aileler bi yandan epey mevzular oldu. Ağır hakaretler, bağlık, çığlık vs. Ama iki hafta sürdü etkisi. Polis de çağırsam İnan bana farklı olmayacak. Ama su noterden ihtar çekme fikri hoşuma gitti. Bi şekilde belaya kalacağız zaten kadınla. En seviyeli şekilde olmasını sağlayacağım.Kizini aldi götürdü sen polis cagirmadin ????? E o zaman müstehak sana!
Bidaha kapina dayandiginda hic kapiyi acmadan, "birdaha kapimi calma, selam bile verme sen bana, defol git, birdaha gelirsen polis cagiricam" diye bagir, eger yine gelirse, ara polisi bu kadin bi kere cocugumu kacirdi yine kapima dayandi diye sikayet et!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?