Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

Bende taşınarak kurtuldum. Bizim günde 10'u aşıyodu en ufak bişeyde çocuğun canı sakız çekse bi yemek yapsa mutlaka iki malzemesi eksiktir o da soluğu bende alırdı iki evlik giderim vardı resmen. Kek bile yapsa komple benden. Bana gelenler bile bıkmıştı kapının zırt pırt çalışından. Çok şükür kurtuldum ya çok şükür
Tabi biz kiracıyız da çıktık evim olsa ne çıkcam onu usandırırdım sanırım

Gelince yüz verip sonra şikayet edinmeniz anlamsız , kadın istenmediğini anlasa niye gelsin? Madem istemiyorsunuz çocuk musunuz yani belli edemiyor musunuz gelmesini istemediğinizi?

Evime girecek kişi ben istersem girebilir , kapıyı çalan içeri dalamaz. Bu kadar.

Beni de aklıma turk malındaki kuzu ailesi geldi geçenlerde miadı dolmuş dizileri yayınlayan bir kanalda gördüm anne kuzu yine ağzını burnunu cama dayayıp sevalcım kapıyı aç diyordu :)

bunu nasıl yapabilir
basiretiniz bağlandı sanırım
eşiniz ne konuşmuş eşiyle minicik yavruyu bide zorla nasıl alıyor dengesiz!!!

lütfen dikkatli olun haddini bir güzel bildirin
ve buraya da yazın

Acaba bir derdi mi var? Yani evet o kadar kapıyı çalması ayıp ama keşke bir konuşsaydınız "geçen bizim kapıya geldiniz müsait değildim" diye konuyu açsanız iyi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…