- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Yazdım tavrımı tarzımı. Her şeyi yaptım diyorum ya anlamıyooooorTarzınızı ve tavrınızı belli ederseniz çat kapı kimse kapınızı çalamaz.
Kapıyı çalıyor şimdi yaklaşık on sn araylaAnnemde de bende de vardı böyle ısrarcı komşu.ama kapıyı açmadığını birkaç haftada bitti gelmesi. Merak ettiğim şu Zile basıyor diyelim kapıyı acmiyorsunuz ne kadar bekliyor kapıda.yani kapı açılmadığı da ne yapıyor bu kadın.Allah kolaylık versin zor durum
Kocan şortuyla açsın kapıyıKızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!
Kapıyı çalıyor şimdi yaklaşık on sn araylaAnnemde de bende de vardı böyle ısrarcı komşu.ama kapıyı açmadığını birkaç haftada bitti gelmesi. Merak ettiğim şu Zile basıyor diyelim kapıyı acmiyorsunuz ne kadar bekliyor kapıda.yani kapı açılmadığı da ne yapıyor bu kadın.Allah kolaylık versin zor durum
Eşim izinliyken de geliyor aptal. Birgün öyle olacak zatenKocan şortuyla açsın kapıyı
Bu tipler evde koca varmış pek takmaz. Benim üstteki eşim evdeyken geldi bir cumartesi aman nolacak o benim kardeşim dedi girdi içeri. Yerinde olsam evi satmak, kadın kapimda ölüyorum dese açmam o kapiyiEşim izinliyken de geliyor aptal. Birgün öyle olacak zaten
Doğru da açmıyorum ya mesela ki genelde öyle oluyor sürekli dadanıyor zile basıyor kapıya vuruyor bebek uyanana kadar uğraşıyor. Zili kopardım kapıya vuruyor vurmak ne kelime kapıyı indiriyor. Benek uyanıyor, ders çalışamıyorum, evimi dahi temizleyemiyorum. Gerçekten bak günlük rutinim bozuk haldeBu tipler evde koca varmış pek takmaz. Benim üstteki eşim evdeyken geldi bir cumartesi aman nolacak o benim kardeşim dedi girdi içeri. Yerinde olsam evi satmak, kadın kapimda ölüyorum dese açmam o kapiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?