Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

Ya mesela üst kattaki komşuyla kavga ettiğini duydum aynı katta olduğumuz için. Amaaaan neler saydı kadına anlatsam aklınız şaşar ki yazamam zaten ytanırım. Üstteki komşu en son sinir krizi falan geçirdi diyorum ya çok edepsiZ yani kadının kocasıyla bile kavga etti adam en son girdi içeriye elimde kalacak diye. Muhatap almak meselesini vuna nazaran söylüyorum. Yoksa defol git, basımı belaya sokma gibi onlarca şeyi zaten sayıyorum anlamıyor. Misafirim var örneğin dayanıyor kapıya açmıyorum ya da açıp kocuyorum bu sefer öyle kötü duruma düşüyorum ki anlatamam. Be kez misafirler başlıyor sen kötü davrandın geçimsiz. Eeee misafir de genelde kayınvalide olunca?

Evi alalı bi yıl oldu. İnanın içinin yapımına falan çok para harcadım. Daha doğru düzgün oturamadım. Şimdi gitsem üzülürüm yani. Ama başka da yol bulamıyorum.

Bence taşının ..sonuçta yine yüzünü göreceksiniz ..illa muhattap alacaksınız belki çocuğa falan birşey yapar ..köyün delisiyle uğraşacağına köyün etrafından dolaş mı ne öyle bir laf vardı..eşinizde anlayışlı olur bence..bir arkadaşım vardı benzer şeyleri yaşadı..giriş katıydı komşusu gece evin etrafını dolaşıyormuş ..baş edemedi taşında şimdi pek rahat..adam da bırakmış karısını başa çıkamamış ..ne uğraştı valla..

Annemde de bende de vardı böyle ısrarcı komşu.ama kapıyı açmadığını birkaç haftada bitti gelmesi. Merak ettiğim şu Zile basıyor diyelim kapıyı acmiyorsunuz ne kadar bekliyor kapıda.yani kapı açılmadığı da ne yapıyor bu kadın.Allah kolaylık versin zor durum

Ya kızlar bir şey daha var. Örneğin eşim eve geldiğinde yine yandakiyle çıktık eve yine seni soruyor kapıyı açmıyor diyor bilmem ne. Kadın sürekli konuşalım istiyor asansörde diyor. Ben de bu durumdan inanılmaz irite oluyorum

Kapıyı çalıyor şimdi yaklaşık on sn arayla
Tekrar çalıyor üç dört kez tekrarlıyor gidiyor. Sonra geri geliyor

Kocan şortuyla açsın kapıyı

Kapıyı çalıyor şimdi yaklaşık on sn arayla
Tekrar çalıyor üç dört kez tekrarlıyor gidiyor. Sonra geri geliyor

Ya size bir şey söyleyim mi gerçekten çok kötü bir durum kızlar. Su an dahi kapıda. Psikolojim bozuluyor ya YÖK yere her gün gerginim.

Eşim izinliyken de geliyor aptal. Birgün öyle olacak zaten
Bu tipler evde koca varmış pek takmaz. Benim üstteki eşim evdeyken geldi bir cumartesi aman nolacak o benim kardeşim dedi girdi içeri. Yerinde olsam evi satmak, kadın kapimda ölüyorum dese açmam o kapiyi

Bu tipler evde koca varmış pek takmaz. Benim üstteki eşim evdeyken geldi bir cumartesi aman nolacak o benim kardeşim dedi girdi içeri. Yerinde olsam evi satmak, kadın kapimda ölüyorum dese açmam o kapiyi
Doğru da açmıyorum ya mesela ki genelde öyle oluyor sürekli dadanıyor zile basıyor kapıya vuruyor bebek uyanana kadar uğraşıyor. Zili kopardım kapıya vuruyor vurmak ne kelime kapıyı indiriyor. Benek uyanıyor, ders çalışamıyorum, evimi dahi temizleyemiyorum. Gerçekten bak günlük rutinim bozuk halde

Normalde laftan anlayan insanlar olsalar mücadele edin derim de mazallah iş şiddete dönüşebilir lütfen dikkat edin silah, bıçak .. ben ayrılırdım apartmandan. O polis oraya bir gelsin hele ihtar gönderin bekleyin. gerçekten kabus gibi.çocuğa ne yaptı bir saat evinde ne bileceksiniz sapık mı değil mi, neden polise gitmediniz anlamadım. hayretler içindeyim. amerikan başkanı dahil herkesi ayağa kaldırmalıydınız :) ay sinirim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…