- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
bu olayın olduğu gün kadını öyle bir hale getirirdim ki değil kapımı çalmak, beni gördüğü yerde kaçacak delik arardı.Kızlar bi de aşağılık kompleksi var kadında ve inanılmaz biri yani nasıl anlatayım herkesi ben idare ederim tarzında. Mahalle muhtarı gibi dengesiz. Ben ataması olmayan öğretmenlerdenm nedense insanlar numu utanç duymam gereken bir konu zannediyorlar. Bu kadın da öyle mesela. Gördüğü yerde taciz YÖK neymiş kendisi ilkokul mezunuymuş ama öğretmen zannedermiş herkes o Vasıf'lara sahipmiş. Yok herkes buba akıl danışırmış. Hele o son yaptığı. Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda
Çok afedersiniz amaEve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda
bir yolu var ama onu da sen yapar mısın bilemem...mesela bana böyle yapacak biri öyle bir kovarım kiiii bir daha değil benle muhatap olmak siddin sene kimseyle komşuculuk yapamazKızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!
Kapıyı çalıyor şimdi yaklaşık on sn arayla
Tekrar çalıyor üç dört kez tekrarlıyor gidiyor. Sonra geri geliyor
Ben inanamıyorum hiç duymadım böyle bir komşu Allah'ım sizi kurtarsın..Psikolojik hasta olabilirmi? Size takmış durumda çok üzüldüm yaa..İnanın beni etkiledi bu konu.bide küçük yavrum varmış.bu nasıl birşey yaDoğru da açmıyorum ya mesela ki genelde öyle oluyor sürekli dadanıyor zile basıyor kapıya vuruyor bebek uyanana kadar uğraşıyor. Zili kopardım kapıya vuruyor vurmak ne kelime kapıyı indiriyor. Benek uyanıyor, ders çalışamıyorum, evimi dahi temizleyemiyorum. Gerçekten bak günlük rutinim bozuk halde
Bir daha beni rahatsız edersen polis çağırırım deyin. Bu tacize ve haneye tecavüze giriyor deyin.Suratına kapı bile çarpmışlığım var deyim siz anlayın. Ya o derece yüzsüz ki neler yaptım.
Konu sahibi neden banlanmış cidden fake konu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?