Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

Konuşma. İnsana insan muamelesi yapılır. Bi insan istenmediği eve gelir gider mi. O evin yavrusunu uyandırır mı
Ve o ev sahibinin ders calışmasına engel olabilir mi?
Asls knuşma. Geldi diyelim ooof de kapat kapıyı. Bidaha gelirse bagır

Çok açık fake konu.Kimse birinin evine girip zorla çocuk alamaz. Apartmanda sadece siz mi varsınız. Diğer komşular duymadı mı bir şey. Biri çocuğumu kaçırsa o kadını elimden kimse alamaz zaten böyle psikopata çocuk falan vermem. Hiçbir konuya fake yazmam ama sizinki belli. Kib'ledim. İyi eğlenceler size.

bu olayın olduğu gün kadını öyle bir hale getirirdim ki değil kapımı çalmak, beni gördüğü yerde kaçacak delik arardı.
karı koca pek pasif kalmışsınız.

1 saat çocuğu evden alamamak abartı olmuş.

Ya sizler yol yordam bilmiyorsunuz ya da konu kesinlikle fake. Yorumlar abartı olmuş artık. 1 saat içinde polis çağırır insan.

Eve girdi zorla beni iterek kızımı aldı kendi evine götürdü bir saat boyunca alamadım elinden cinnet geçirdim kapıda
Çok afedersiniz ama
komşum beni iterek eve girip kızımı alacak bir saat vermeyecek vallahi parçalarım onu ne münasebet ya belliki aklı başında değil ya kızınıza birşey yapsaydı allah korusun. Suç duyurusunda bulunun haneye tecavüz resmen.

bir yolu var ama onu da sen yapar mısın bilemem...mesela bana böyle yapacak biri öyle bir kovarım kiiii bir daha değil benle muhatap olmak siddin sene kimseyle komşuculuk yapamaz

Karşısına bıçakla çık bence yeter ulen yeter de bıktım senden de cinnet geçirir gibi davran ay ben çıldırdım burada sacini başını yolardim herhalde benim çocuğuma bunu yapsa gerizekalı kadın ya

Nasıl ya? Resmen çocuğunuz kaçırılıyor ve siz kadının kapısında beklemekten başka bir şey yapmıyorsunuz yani. Bir anneden beklenmeyecek kadar rahatsınız kusura bakmayın. Komşunuz suç işlemiş, siz hala polis de çağırsam bir şey değişmezdi kii diyorsunuz. Bırakın Allah aşkına. Komşunuzun manyak olduğu kesin. Ama ben sizin de normal olduğunuzu düşünmüyorum. Komşuyla kavga edeceğinize kapı gibi polis çağırıp, o kapıyı polisle açtırıp şikayetçi olsaydınız. O kadına siz yüz vermişsiniz. Kadın zaten normal değil, bir de çocuğunu kaçırdığı halde bir şey yapmayan kadından korkar veya saygı duyar mı sanıyorsunuz? Konu neredeyse bana da kurgu gibi gelmeye başladı. Çocuğunu göz göre göre bu kadar koruyamayan bir annenin olabileceğine inanmak istemiyorum.

Deli mi ?
Ne demek kizi alip kapiyi acmamak?
Ciddi soruyorum psikolojik problemleri mi var ?

Şizofren evlatlar anne babaya nasıl öldürüyorsa ve ne kadar gerçekse bu kadında bu kadar gerçek , aslında çıkıp kapı ,kapı dolaşıp diğer komşuları sorguya çekmek lazım onlara ne tür dengesizlik yaptı diye ama bunada cesaret lazım siz çok gençsiniz bunu yapmak için dışa dönüp ,konuşkan ,meraklı olmak lazım sizinde öyle olduğunuzu sanmıyorum , birlikten güç doğar ona göre bir karar alınır ve harekete geçilir komşu birlikteliğin şart buda günümüzde olmayan birşey malun zihin bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın ,ne yapmaya karar verdiniz?

Benim başka bir fikrim var Viledan her daim hazirda dursun gelir gelmez Ayy iyiki geldin bebek durmuyo hadi bi el atta çabuk bitsin de tozları aldır cam sildir anasindan emdiği burnundan gelsin bide çıkarken çöpleri de eline veri ver hop bitti bak bakiym bi daha gelirmi en fazla üç daha fazlasına dayanamaz

Konu sahibi neden banlanmış cidden fake konu mu?

Ben inanamıyorum hiç duymadım böyle bir komşu Allah'ım sizi kurtarsın..Psikolojik hasta olabilirmi? Size takmış durumda çok üzüldüm yaa..İnanın beni etkiledi bu konu.bide küçük yavrum varmış.bu nasıl birşey ya

bu kadın normal değil birdaha rahatsız edersen şikayetçi olacağım de çocuğu almak ne ya o anda çağırsaydın keşke

sende guzel dille anlat bole bole de ayy iyi sabirliymssin valla ben sacindan tutar sürüklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…