- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Yok ablacım, başka bir sebeple geçici uyarı aldı.Mune konu sahibi neden banlanmış? Konu fake mi??
Teşekkür ederim. . Bu fake konu açanların başı göğe eriyor sanki.. onlar yüzünden her konuya acaba diyoruz..Yok ablacım, başka bir sebeple geçici uyarı aldı.
Bi daha kapıma gelme,benzin döker evini yakarım diyinKızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!
Yook artıkKonuyu ve yorumlari tek tek okudum.
Konu sahibi hastalık boyutunca kurgu icinde yaşayan bi yalancı. Komsu ile problem olur ben ses cok oldugu icin taşınıyorum ama konu sahibi cocugumu aldi bi saat vermedi panik atak yasadim esimi cagirdim falan filan destekli salla. Milleti enayi yerine koyma. İnsanlarda akil veriyor. Oda gülüyordur okudukça. Ayıp.
Ay kıyamam ne insanlar varmışAynı şeyleri yaşadım kendi evimden bu yüzden 2014 yılında taşındım ve çok sevmeme ragmen evimde oturamıyorum benim birkaç komşu idi üstelik, zilimi koparmadım akşam karanlıkta mı oturmadım :) duymamazlıktanmı gelmedim ne bahaneler ürettim ama yok şimdi asla komşum yok selam bile vermiyorum korkudan(
Kimisine müstahakAyy nefretlik komşu... Bi tane de bende vardı. Ben yalnız yaşıyorum kadın da yalnız yaşıyordu bi kere elektrikleri gitmiş üzüldüm davet ettim geliş o geliş her gün sabahlarım köründen gece yarilarina kadar saat bilmeden çalardı kapımı. Ilk uyardım tatlı dille yapma ben uyuyorum diye. Ikıncı de içeri almadim gelme müsait değilim diye. Üçüncü de içerde tv açık olmasına rağmen kapıyı açmadım. Baktım olmuyor yeminle azim ettim dakika başı kapısını çaldım rahat vermedim her kapıyı açtığında naber diye içeri atladım. Sabah alarm kuruyordum 6 buçukta kapısını çaldım. Gece yarıları rahatsız ediyordum. Sonuç kendi taşındı iki aylık mücadelem sonucu gitti kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?