Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

Bana komşu ters baksa bi daha görüşmem. Nasıl insanlar var ya?? Biri Bebeğimi uyandırsa kıyameti koparırdım. Ayrıca madem herkes şikayetçi o taşınsın..

Konu sahibi niye banlandı ki??

Kadının belliki bir derdi var psikolojik sorunu da olabilir acaba başkası yanında kendini iyi yada güvende hissediyor bile olabilir. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum bu duruma. Allah yardım etsin hem ona hemde ev sahiplerine. Bilemedim ya

Evinizi satip, gittiginiz yerde normal insanlarla karsilasacaginizin garantisi var mi,
O insandan kurtulmaya bakin daha basit ev satip gitmekten..
Arkadaslar guzel demisler sikayet edin.

Konuyu ve yorumlari tek tek okudum.
Konu sahibi hastalık boyutunca kurgu icinde yaşayan bi yalancı. Komsu ile problem olur ben ses cok oldugu icin taşınıyorum ama konu sahibi cocugumu aldi bi saat vermedi panik atak yasadim esimi cagirdim falan filan destekli salla. Milleti enayi yerine koyma. İnsanlarda akil veriyor. Oda gülüyordur okudukça. Ayıp.

Bi daha kapıma gelme,benzin döker evini yakarım diyin şaka şaka
Ciddi bi uyarı yapın sizin yumuşak yüzünüzden abartıya kaçıyor
Rahatsız olduğunuzdan kadının belkide haberi bile yok
Yani demem o ki uyarın

Yook artık nerden çıkardınız bu sonucu?

komşu gelip benim çocuğumu alacak 1 saat vermeyeçek kapıda panik atak gecirip bekleyecem çocuğumu inanamıyorum size

var ya apartmanda ne kadar insan varsa ilçede ne kadar polis varsa yigarim kapısına çıktığı dakika da elime alır ibreti alem için ağzını burnunu kirarim
nerden belli içerde o çocuğu taciz etmediği cinsel tatmin vs yapmadığı bilemezsiniz ki
sakin ve sogukkanliliginizi hayretler içerisinde okudum

Anlattiklariniza bakalirken sanki kadin bilerek oyle yapiyor olmasin siz rahatsiz olun gidin diye.Belli olmaz belki kendin o eve gecmek istiyordur yada bir tanidigi vardir onla beraber karsilikli oturmak istiyordur oyizden bilerek bu yuzsuzlugu yapiyor olabilir.

Ay kıyamam ne insanlar varmış

Evlenirken ilk tasındığımız ev sahibi
biz kiracı değil komsu alıyoruz demişti
bu sözü iyi niyetle söylemiş olarak algıladım önce
sürekli bahçede oturdukları için her iş cıkısı 1 saat rehin ediyorlardı beni.
sonraları selam verip eve geçtim surat yaptılar
ayyy
sonra taşındık baska eve sukur rahat ettik
daha sonra kendi evimizi aldık
binada herkez çalışıyor o yüzden gelme gitme olmuyor.

Ayy nefretlik komşu... Bi tane de bende vardı. Ben yalnız yaşıyorum kadın da yalnız yaşıyordu bi kere elektrikleri gitmiş üzüldüm davet ettim geliş o geliş her gün sabahlarım köründen gece yarilarina kadar saat bilmeden çalardı kapımı. Ilk uyardım tatlı dille yapma ben uyuyorum diye. Ikıncı de içeri almadim gelme müsait değilim diye. Üçüncü de içerde tv açık olmasına rağmen kapıyı açmadım. Baktım olmuyor yeminle azim ettim dakika başı kapısını çaldım rahat vermedim her kapıyı açtığında naber diye içeri atladım. Sabah alarm kuruyordum 6 buçukta kapısını çaldım. Gece yarıları rahatsız ediyordum. Sonuç kendi taşındı iki aylık mücadelem sonucu gitti kadın

aman allahım evlerden ırak hic sevmem o tipleri. Belliki ciddi psikolojik probleri var kadının yoksa neden bu sekilde davransın.
Sizi rahatsız ettiğinin farkinda ve bilerek huzursuz ediyor belliki. Eve anneniz felan geldiginde aile büyüğümüz o söylesin... siz soylediginizde etkili olmuyorsa belki bir etkisi olur. Cok sinir bozucu cidden. Her sferinde ciddi sekilde tepki verin. Zili koparın sizde esiniz gelirken arasın sizi
Baska çözüm gelmiyor aklıma... ev değiştirme konusu valla devam ederse nedn olmasın.

Kimisine müstahak

Bende de var bir tane,ama artik ben kızı esim de oglu gibi oldu,arada sinir etsede yasli ve yalniz bir kadin oldugu icin her seyden once insan oldugu icin idare ediyoruz....

Kadinda nasil güzel bir izlenim biraktiysaniz belliki sizi cok sevmis☺(saka yapiyorum ) tabiki de sert dille konusulmasi lazim tatli dilden anlamiyorsa .Benim cocugum var ve benim bir sinava hazırlanmam gerekiyo beni meşgul etmeyin demeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…