• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Bi komşum var benimle devamlı bel altı vurmaya o konuları konusmaya çalışıyor sürekli sizin fatura yüksek geliyor banyodan çıkmıyorsunuz yok sen ateslisin kırmızı giyinmişsin çocuğuma bile annen yanıyor vs devamlı böyle saçma sapan konuşuyor. Kocası benim için zayıflamış falan muhabbeti yapmış acaba beni kıskanıyor mu? Neden insan karşısındakine böyle yüklenir

Bu tarz insanlara karşı net ve biraz da sert konuşmak gerektiğini düşünüyorum. Herkes sınırını bilsin

Patavatsiz seviyesiz insanlarla görüşmemek insanı acayip rahatlatir

Ağzının payını veremediniz mi ? Hemde cocugumla o şekilde konuşacak ?! İster kıskansın isterse sevmesin ne biçim muhabbet bunlar yahu... Çok mu önemli kıskanıp kiskanmamasi? Böyle komşuluk olmaz ,madem bel altı olarakta yorumluyorsunuz mesafenizi cizginizi çizin lutfen
Kadının bana zamanında çok iyiliği dokundu ağzının payını versem de bu sekil konuşmayı seviyor zor zamanımda ailem yoktu o vardı iyilikleri ağır basıyor idare etmeye çalışıyorum meseleyi uzatmadan hoşlanmadığımı gösteriyorum ama anlamıyorm kimseyi kırmak istemem o yuzden zorlanıyorum

Ben böyle konuşmaları garipsemem samimi olduklarimla,hele kötü gün dostum olmuş
Üstüne bi espri katıp kahkahayla güleriz yani ne var bunda

Seviyenizi korumak için üst seviyeye layık komşularla dostluk kurun , konuştuğunuz kadın çirkef ve ahlaksız, adilikte var basit yani ne buluyorsunuzda bu kadında arkadaş olmuşsunuz

Bi komşum var benimle devamlı bel altı vurmaya o konuları konusmaya çalışıyor sürekli sizin fatura yüksek geliyor banyodan çıkmıyorsunuz yok sen ateslisin kırmızı giyinmişsin çocuğuma bile annen yanıyor vs devamlı böyle saçma sapan konuşuyor. Kocası benim için zayıflamış falan muhabbeti yapmış acaba beni kıskanıyor mu? Neden insan karşısındakine böyle yüklenir
Bir dönem erkek arkadaşımın yanına sık denebilecek aralıklarla kalmaya gitmiştim. Arkadaşımın sevgilisi yok uzaktan uzağa yazıştığı herkese benim de sevgilim var havalarına girdiği bir çocuk (oğuz) vardısadece. çaktırmasa da bu konulara ne kadar meraklı olduğunu hissediyordum. Bana döndükten sonra sürekli cinsel şakalar,cinsel imalar yapıyordu bir iki uyardım baktım olmuyor. En son arkadaş ortamında muhabbetini açtı ve benim cevabım "oğuz seni bir zikse de rahatlasan "oldu. Ve cidden son oldu 🤣 şu an eski bir arkadaşım olur kendisi. Ne kadar yakın olmuş olursa olsun,ne kadar iyilik yapmış olursa olsun bu sizin mahrem sırlarınızı deşmek için bahane değil. Dört duvar arasında yaşanan dört duvar arasında kalır ve kimseyi ilgilendirmez.

Ayrıca gözlendiğim kadarıyla sürekli bu şekilde ağız arayan bir kadın, bütün duyduklarını eşiyle de paylaşıyor. Annemin komşusu tam tarif ettiğiniz gibi kadınlar arasında ne konuşulsa nokta virgül atlamadan kocasına yetiştirir erkekler her şeyi bilmek zorunda değil bence

Ayrıca gözlendiğim kadarıyla sürekli bu şekilde ağız arayan bir kadın, bütün duyduklarını eşiyle de paylaşıyor. Annemin komşusu tam tarif ettiğiniz gibi kadınlar arasında ne konuşulsa nokta virgül atlamadan kocasına yetiştirir erkekler her şeyi bilmek zorunda değil bence
Kesinlikle benim ondan gizlim saklım yok diyor zaten ki ben hiçbir şeyimi ona anltmam ama kadın devamlı bana yürüyor böyle. Önceden diyordum çocuğu yok ondan sarıyor falan ama bana daha çok yapıyor. Bi erkek duysa şaka yollu da olsa ne düşünür. Bi de kocamla beni devamlı gözetliyor. Geçen koluna girdim sokakta yürüyoruz bi baktım perdeye yapışmış.

Seviyenizi korumak için üst seviyeye layık komşularla dostluk kurun , konuştuğunuz kadın çirkef ve ahlaksız, adilikte var basit yani ne buluyorsunuzda bu kadında arkadaş olmuşsunuz
Bi ara dusuk yaptım ailemden kimsem yanıma gelmedi kalmadı deprem oldu o zaman tektim. Bana baya yardımcı olmuştu. Ben de o yüzden kapımı tamamen kapatmak istemiyorum aama kırmadan rahatsız olduğumu nasıl ifade ederim bilmiyorum

Ne kadar münasebetsiz. Benimde vardı böyle bi komşum herkesn su faturasına bakardı 😂 deli mi ne

Back
X