• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum

Bi komşum var benimle devamlı bel altı vurmaya o konuları konusmaya çalışıyor sürekli sizin fatura yüksek geliyor banyodan çıkmıyorsunuz yok sen ateslisin kırmızı giyinmişsin çocuğuma bile annen yanıyor vs devamlı böyle saçma sapan konuşuyor. Kocası benim için zayıflamış falan muhabbeti yapmış acaba beni kıskanıyor mu? Neden insan karşısındakine böyle yüklenir
Sapık herhalde?

Böyle şuursuzlarla muhatap olmayın..

Evinize neden alıyorsunuz ki 🤷

O samimiyeti nerden buluyor
Kız çok zor zamanımda ailem yokken yanımdaydı tabi tanıyana kadar samimiyeti kurduk. Bence kıskançlığı var diye düşünüyorum ve boşluktan yani hiçbir meşgalesi yok hep milleti takip ediyor. Geçen ondayken seninki sigara içiyor balkonda diye karşı camdan yansıyan kocamı gösterdi demek sen de buradan gözetliyorsun dedim. Baya mahcup oldu.
Sapık deyince de Sensin sapık herkesi kendin gibi bilme falan diye karşılık verince geri adım atmaya başladı. Ortamda yapınca ben de cevabını veriyorum. Hayır bi de hocayım insanlar yanlış anlayacak. O yüzden geri durduğumdan o cesareti buluyormuş demek. Ağzının payını verin böylesinin.

Back
X