Komsum

Evinde yaptıklarından kendi mesuldür. Kimsenin namus bekçiliği bize düşmez. Yani bir şey yapmanız uygun değil.

Umarız böyle bir şey varsa ya bundan vazgeçer bayan ya da eşi öğrenir de bu yanlışına çok geç olmadan son verir.

İşin gücün yok elalemin adamını takip ediyorsun, oldu o zaman

Hic karışmayın,bence boş bulunup kimsenin yanında da söylemeyin kabak sizin başınıza patlar. Adınız dedikoducuya,iftiracıya çıkar.

Karışmayın diyenler acaba esiniz siz gittikten sonra eve birini alsa ayakta mi uyutulmak istersiniz, birinin bunu size bildirmesini mi? %100 emin olun. Esinize söyleyin. Bi sekilde esinin haberinin olmasını sağlayın

Size ne ?

Bundan 2-3 yıl önce kapı komşumuz böyleydi, sürekli dikizlerdi kapıdan balkondan bizim kapı açılsın ses çıksın hemen kapıya çıkardı.
Birgün çöp atmak için kapıyı açtım, o sırada üst komşunun benimle yaşıt oğlu var küçüklükten beride arkadaşız evlendi gitti şimdi, onu gördüm ayak üstü sohbet ediyoruz. Hoop kapı açıldı paspas silkeliyor apartmanda, 5 dk silkeledi

En son bas bas bağırdım içimdeki bütün nefreti akıttım kadına bütün binayı ayağa kaldırdım vallahi, aynı sene taşındılar gittiler.

Dikkat edin, benim gibi cazgırına denk gelmeyin

4 yıldır aynı apt. da oturuyorum yemin ederim karşı komşum kim tanımıyorum bile. Genç bir çift olduklarını biliyorum, sadece merhaba ve günaydın deriz birbirimize o kadar. Nasıl bir işsizlik ki milletin geleninin gideninin çetelesini tutar olmuşsunuz. Yazık.

Ne dedin de bağırdın? Utandı mı bari, İyi yapmışsın ağzına sağlık :)

milletin evinden size ne? Bi de kadının sülalesine kadar araştırmışsınız.

Reactions: KV_
Tamam canım yavaş yavaş öğreniyorum çok okumuş değilim malum
Yok güzelim, önceden doğru yazanlar da şu sinir bozucu "çok hojdur ama benene" zıkkımı yüzünden başladı böyle yazmaya.
Bilmemek başka özenticilik başka. Kırdıysam özür dilerim

Yok güzelim, önceden doğru yazanlar da şu sinir bozucu "çok hojdur ama benene" zıkkımı yüzünden başladı böyle yazmaya.
Bilmemek başka özenticilik başka. Kırdıysam özür dilerim
Yok canım ne kırması bende yanlış yazımlardan rahatsız oluyorum elimden geldiğince doğru yazmaya çalışıyorum

Benimde hemen yan kapı komşum vardı sürekli benim kapımı dikizlerdi o esnada 6 kız çocuğunu doğurmuştu ama kocası
erkek olana kadar yapacağız demiş tabi kadın bütün gün evde çocuklarla bir değişiklik geleni gideni dikizlemek tabi bende o esnada evi hotel gibi kullanıyordum kızım kaynana olduğuundan eşimde şehirdışında olduğundan bazı zaman eve gelmezdim sonra bu 7 çocukta oğlanı doğurda ama kocası genç kadın bulup eve getirmiş bununla beraber oturacaksın demiş , sonra o kadınla kaçmış kadınıda 7 çocukla başbaşa bırakmış bütün apartman onun dedikodusuyla çalkalanıyordu ! Etme komşu merak , merak ederler seni ,olmuştu durum

Reactions: KV_
İlkokulda bir komşumuz vardı, kadın 24 saat pencerenin önünde, kapının dürbününde yaşardı! her adımımı koşa koşa anneme yetiştirirdi , kızın bugün 10 dakika geç geldi, kızın bugün arkadaşını getirdi 15 dakika içerde kaldılar, kızının ayakkabıları çamurlu idi vs vs...

Konuyu okuyunca nefretle andığım o kadın geldi aklıma. kendi işinize bakın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…