Bibim sana ne yaz kuzum, uyma sen o tayfaya.Sanane? Ne biliyorsun kimdir? Kulağını duvara dayayıp dinliyorsun belli ki.
Tamam canım yavaş yavaş öğreniyorum çok okumuş değilim malumBibim sana ne yaz kuzum, uyma sen o tayfaya.
Ne dedin de bağırdın? Utandı mı bari, İyi yapmışsın ağzına sağlık :)Size ne ?
Bundan 2-3 yıl önce kapı komşumuz böyleydi, sürekli dikizlerdi kapıdan balkondan bizim kapı açılsın ses çıksın hemen kapıya çıkardı.
Birgün çöp atmak için kapıyı açtım, o sırada üst komşunun benimle yaşıt oğlu var küçüklükten beride arkadaşız evlendi gitti şimdi, onu gördüm ayak üstü sohbet ediyoruz. Hoop kapı açıldı paspas silkeliyor apartmanda, 5 dk silkeledi
En son bas bas bağırdım içimdeki bütün nefreti akıttım kadına bütün binayı ayağa kaldırdım vallahi, aynı sene taşındılar gittiler.
Dikkat edin, benim gibi cazgırına denk gelmeyin
Yok güzelim, önceden doğru yazanlar da şu sinir bozucu "çok hojdur ama benene" zıkkımı yüzünden başladı böyle yazmaya.Tamam canım yavaş yavaş öğreniyorum çok okumuş değilim malum
Yok canım ne kırması bende yanlış yazımlardan rahatsız oluyorum elimden geldiğince doğru yazmaya çalışıyorumYok güzelim, önceden doğru yazanlar da şu sinir bozucu "çok hojdur ama benene" zıkkımı yüzünden başladı böyle yazmaya.
Bilmemek başka özenticilik başka. Kırdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?