Komsum

insanların ne kadar çok boş vakti var,eve kim girmiş kim çıkmış,kiminle telefonda konuşmuş,evde yemek temizlik derken benim karşımda yapsalar bakacak vaktim yok

Çok masum ve sevimli bir durum değil milleti takip etmek, onun için oraya koydugunuz gülücük eğreti durmuş.

ya zinayı bile 3 kişinin sahitliği gerekiyor . siz eve kasketli biri giriyorda bilmem ne.ya değilse ya aldatmıyorsa nasıl odeyeceksiniz bu vebali ? nasıl takip ediyorsunuz sizin kocanız kızmaz mı böyle şeylere. ne meraklısın elin adamına dört gözle kapılarda mı bekliyorsun diye sormaz mı ? velev ki aldatıyor. size ne ? işinizi gücünüz yok mu ? kendinize kapılarda gözcülük yapmayı nasıl yakıstırıyorsunuz. onlar zina yapıyorsa siz şahit olmaktan gurur mu duyuyorsunuz ?

Hep işsizlikten bunlar.
Oku, yaz, çiz bir şeyler yap.
Yada bu enerjini calismaya ve oara kazanmaya harca.
Belki bir işe yararsin.

Ayrıca konuyu da reyting olsun diye açtığını düşünüyorum.
Böyle bir sey varsa bile kocaman bir SANANE.

Ayy ben nisanlimlara annesigil sehir disindayken bir kac kere gittigimde komsu annesini aramis iste sizin gelin sürekli geliyor bak bekar çocuklar daha düğünlerine de vakit var belli olmaz diye komsunun görümcemin evde oldugundan haberi olmadigi icin söylediği rezillikle kaldi

Siz söyleyince bir an aklima geldi
Belki dediginiz gibidir adam aliyordur eve ama bu asla sizi yada bir baskasini ilgilendirmez. komsunuz ve esi ile ilgili olan bir durum.

isteyen istediğini evine alır sizene. ayrıca o sizin evinize girenleri takip ediyor mu? başkasının hayatından niye rahatsız oluyorsunuz?
kendi hayatınıza bakın

Canım seni ilgilendirmez boş yere tartışma çıkarma olaya ön yargılı davranma suçlu sen olursun artı bilmiyorum ama bu konu bana sahte gibi geldi kusura bakma hakkını da helal et günahını almayim

Sizi ilgilendirmez milletin ayıbını deşmek. Bacınız degil anneniz degil bu kadar dert edindiniz...

Bakın size ne anlatıcam, ben çocukken yengemin abisi tüpçüydü. Yeni taşındığı apt.da da abisi tüp getiriyordu. yengem de her seferinde abisine kahve filan yapıp azıcık sohbet edip yolluyormuş. Apt. dedikodu yapmışlar tüpçüyü eve alıyor diye.

Diyeceğim o ki, kim kimin nesi bilemezsiniz.
İnsanların günahını almayın.

Insanlarin ozel hayatlari kendilerini ilgilendirir varsa eger ayiplarida ,evlilik hayatlarida. Size ne kaldiki bize ne
Birde takintili bir sekilde izledim deyip gulucuk koymussunuz
Kendinize mesgale edinin baskalarinin ozeline sarmayin yarin birseye sebep olursunuz bilmeden etmeden kendi basiniz agrir

annemler neredeyse 30 yıldır aynı apartmanda yaşıyor.en üst kata bir kadın taşınmış.annemle tanışmış.demiş kızım eşinden ayrı.bir de torunum var.birlikte yaşıyoruz.
buraya kadar herşey normal.bikaç zaman sonra başka bir komşu annemin kapısını çalıyor.diyor ki bu kadına bir adam geliyor sürekli.
annemde demiş ki adam hiç senin kapına geldi mi? hayır.
iyi o zaman demiş.çünkü bana da gelmedi.bizi ilgilendirmez.
sonra ortaya çıktı ki adam kadının eski kocası.torununu görmeye geliyor.kadınla da tekrar barışma aşamasındalar.
yani annem o komşuya çanak tutup orada burada konuşsaydı belki çok kötü şeyler olabilirdi.
o yüzden karışmamak lazım.
herkesin hayatı kendine.bilmediğiniz ailevi bir durum olabilir.
ki aldatıyor bile olsa siz karışmayın derim ben

Benimde kardeşim çok sık gelir illa sevgilisi değildir demiyorum ama abisi akrabası filanda olabilir bence karışmayın

canınız mı sıkılıyor? ben benim ust katıma kim geldi kim cikti umrum olmaz? daha faydali seylere ayirsaniza zamaninizi. tabi dogruysa konu. bana öyle gelmedi de.

Bence kimsenin evine giren çıkan kimseyi ilgilendirmez. Ahlak polisi değiliz. Gürültü olur ses olur o zaman uyarılır. Ama kimseyi rahatsız etmediği sürece kimse kimsenin evine karışamaz.. Herkes kendi derdine yansın.

İnsanları gözetlemekten zevk alıyorsunuz sanırım.
Ayrıca insanların günahını almayın,ister sevgilisi ister kankası ister dostu.
Bu sizi hiç ilgilendirmez.
Karışırsanız fena halde üzülürsünüz bu olay yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…