Komsum

Biraz fazla boş vaktiniz var. Kitap okuyun, film seyredin, resim yapın... Vs vs. Gerçekten kendi adıma söyleyim,komşu gözetleme noktasına gelsem koşa koşa psikoloğa giderim.

valla isterseniz gidin ev sahibine söyleyin veya komşunuza söyleyin ama alacagınız tepki ''sanane kardeşim senmisin bu şehrin zaptiyesi'' olur yani üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayın

ama

günümüzde terör olayları falan fazlaca gerçekleşiyor malumunuz bu tarz şeyler görürseniz (hücre evi gibi) falan tabiki ilgili mercilere şikayetinizi kimligini gizli şekilde yapabilirsiniz. yoksa komşum eve erkek aldı karşı komşumun kızını bir erkekle gördüm vs şeyler boş, herkes kendi yaşantısına bakmalı.

Benimde evime eşimin erkek akrabaları çok gelir gider (2haftadır yoklar neyseki) bende bundan tedirgin oluyordum komşular yanlış anlayıp laf yaparlar mı diye. Haklıymışım tedirgin olmakta.
Bişey demeyin yanılıyorsanız çok kötü bi duruma düşersiniz.

Seni hic ilgilendirmez. Kimsenin namusu sana kalmamis. Milletin evini dikizlemekten de vazgec en sinir oldugum insan tipi merakli ve dedikoducu kadinlar.istedigini evine alir kimseyi ilgilendirmez

sizene onun kendı hatası görmeyin

Size ne? Yani çok kızıyorum gereksiz yere namus bekçiliği yapan insanlara. Bu zamanda komik değil mi bu yaptığınız? Koskoca insanlar ister evine alır,ister yatağına alır. Sizi neden enterese etti anlayamadım.

emin olmadan ortalığı karıştırmak denir sizin yaptığınıza.

ayrıca ben sizde komşunun davranışını hatalı görmüş eşini aldatan bir kadına kızgınlığı olan bir insan değil birinin açığını yakalayıp bundan mutlu olan malzeme çıkarmaya çalışan bir insan gördüm.

Belki düşündüğünüz gibi bir şey değildir. Hiç karışmayın bence. Kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez sonuçta. Muhatap olmayın bu kadarı yeter.

Karışmayın sizi ilgilendiren birşey yok hem aldattığı ne malum belki kardeşi ,akrabası,yada küs olduğu bir kardeşi varsa o bile olur.

Size ne?? Neden başkalarının evine ya da hayatına burnunuzu sokuyorsunuz? O girip çıkan adamın bir akrabası bir yakını olmadığını nerden biliyorsunuz?
Kendinize başka uğraşlar bulun, Mesela kitap okuyun ufkunuzu genişletin.
Evet, erkek alıyor olsun..Yine size ne yine size ne?

karışılacak bir durum değil.
karışsan ne diyeceksin.?
kapısını çalıp sorguya çekecek halin olmadığına göre.
apartman hayatında böyledir.
milyon çeşit durumla karşılaşılabiliyor malesef.
insan farkettiğinde tabiki abes karşılıyor etkileniyor ona hak veriyorum.
aman banane denemiyor bir çırpıda.
ama işte senin karışıp taraf olabileceğin bir mevzu değil.
ayrıca sen farkettiysen apartmandaki diğerleri de fark edecektir ergeç.
komşunun da nasıl gözü karaymış öyle:))
bu hemcinslerimden korkuyorum ben bazen.

Dertsiz başına, dert arama.. Sanane, elalemin özel hayatından. Sizin gibi komşulardan nefret ediyorum.. Başka işiniz gücünüz yokmuş gibi, elalemin evinin gözetlersiniz.. Girene çıkana, laf yorum yaparsınız..

üst komşunu öldüren bi adam olursa şahit olursun.hiç bulaşma.kadın zaten kendi belasını harıl harıl arıyor gibi.

Hic karisma derim
sana dusmez sonucta

sizi ilgilendiren bir durum goremedım ortada ışınız gucunuz yok onu mu takıp edıosunuz...

Bence de konu açmış olmak için konu açmayalım
Ortada sizi ilgilendiren bir durum yok
Hiç mi işiniz gücünüz yok milleti dikizliyorsunuz ne kadar ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…