Bir gün anahtarı unutmuşum kapida kaldım cilingirci çağırdım bu yüzden de şimdi degistiriyorum desenGece gece korktum kapıyı heryerinden kilitledim.. emniyet zincirini de çektim... şimdi eşime anahtarı değiştireceğim dediğimde... eşim bi sürü laf söyleyecek... güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosun vs vs ... nasıl açıklayabilirim eşime bu durumu?
Mesela benim annem de çalışırdı komşuya kapida kalmayalım diye anahtar verirdiArkadasimla birbirimizde anahtarlarimiz var yillardir, cunku ikimiz de sehir disina ciktigimizda birbirimizin kedilerine bakiyoruz.
Ama bizim aramizda 25 yillik dostluk var, oyle 3-5ay tanıdığım komsuya anahtar vermek zorunda kalsam doner donmez kilidi degistirir evin her tarafini da kontrol ederim kamera falan koymuş mu diye.
+1Bu devirde gelinler altli üstlu oturduğu halde kaynanada anahtar olursa kıyamet koparıyorlar
Siz nasıl bir cesaretle iyi tanımadığınız komşuya anahtar verdiniz
Ayrıca cok sorunlara gebe o is eve gerçekten bir hırsız girse hırsızın mi anahtarı alan kişinin mi yaptığını nereden bileceksin
Hanimefendi herkese anhtar birakilirmi konu saka gibi zaten sacma sapan akil otesi hayatim da boyle bisey duymadim evini emanet ediyosun sonra kici kirik bir sali sorun ediyosn
Bizim degil ama bir komşumuzun anahtarı 6 yıldır bizde kadın çalışıyor bazen yağmur vs bastırır annem çamaşırı varsa alır kadın rica eder penceresi açık kalmışsa örter acil durumlarda yağmur gibi bir kez olsun habersiz girmedik evine kadın isterse girip bakarız sadece,sizin komşu eşyaları habersiz alıyormuş anahtarı değiştirebilirsiniz.Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
Boyle bir sacmalik olmaz hanimefendi sali almis saklamamis veya birsekilde imha etmemis belliki ev sahibi cok samimiymis saf saf yorum yapmayalim lutfenİsterse bir iğne olsun ,kadının sorun ettiği şal değil ki evindeki eşyanın alınması
Sizin yazınıza göre samimiyetten almıştır anlamı çıkıyor o zaman her anahtarını aldığımız samimi ahbaplarimizin evinden bir şey alalım olur mu
Bence kilidini değiştirin hemenMerhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
Boyle bir sacmalik olmaz hanimefendi sali almis saklamamis veya birsekilde imha etmemis belliki ev sahibi cok samimiymis saf saf yorum yapmayalim lutfen
Ornek vermem gerekirse ben hayatim da annem haric hickimseye anahtarimi vermem veya almam verdigim zaman ise o benden birsey alsa sorun etmem benim savundugum nokta bu samimiyet oyle bir hal almiski bence anne kiz iliskisi gibi acik ve orneklemeli yazdimki anlisilsin diye anlamisinzdir insallah ben konu sahibinin alandan cok hatali oldugu kanisindayim ihanet dedigi bedel de bence bir tik kendisi hatali arkadan konusmaklaSaf yorum yapan ben değilim hanımefendi ,mesrulastirmaya çalıştığınız şeyin farkına misiniz ? Değilsiniz bence farkına varın
Ornek vermem gerekirse ben hayatim da annem haric hickimseye anahtarimi vermem veya almam verdigim zaman ise o benden birsey alsa sorun etmem benim savundugum nokta bu samimiyet oyle bir hal almiski bence anne kiz iliskisi gibi acik ve orneklemeli yazdimki anlisilsin diye anlamisinzdir insallah ben konu sahibinin alandan cok hatali oldugu kanisindayim ihanet dedigi bedel de bence bir tik kendisi hatali arkadan konusmakla
Ornek vermem gerekirse ben hayatim da annem haric hickimseye anahtarimi vermem veya almam verdigim zaman ise o benden birsey alsa sorun etmem benim savundugum nokta bu samimiyet oyle bir hal almiski bence anne kiz iliskisi gibi acik ve orneklemeli yazdimki anlisilsin diye anlamisinzdir insallah ben konu sahibinin alandan cok hatali oldugu kanisindayim ihanet dedigi bedel de bence bir tik kendisi hatali arkadan konusmakla
Evet teller farkli siz bana siz oyle mi yapiyorsunuz saka gibi yazip etiketleyip yazip yazdigimi begenmeyip sonra neyse yaziyorsunuz ben hayatim boyunca kimseden anahtar almadim. Ben oyle birsey yapmam burada ne konu sahibini nede alan kisiyi taniyoruz varsayimlarla yaziyoruz benim tahminim de bu tahminim ve analizlerim herzamn tutar ..habersiz ve hirsizlik olan bir esya saklanir adi uzerin de hirsizktir bu gorunmesini istemez acik ta kullaniyor. Ne yani ne dememi bekliyorsunz?Konu sahibinden bahsetmiyoruz
Farklı telden konuşuyoruz neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?