merhaba, ben bahçeli bir sitede oturuyorum. Bizimki biraz butik bir site. Yan evdekiler bahçede normal ses tonu ile bile konuşsa duyuluyor. Normalde herkes birbirine anlayış gösteriyor. Gelelim konuma , yılbaşı gecesi yan komşumun bayağı bir misafiri vardı. Çok yoğun gürültüye maruz kaldık. Ama özel bir gün olduğu için birşey demedik. Saat 9:30 gibi bebeğimi uyutmaya götürdüm odasına , gürültülerden dolayı gözlerinden uyku akan oğlum uyuyamadı bu sefer ağlamaya başladı. Saat 11:00 gibi güç bela tam uyutucakken hafif çakır keyif oldular ve Türk sanat müziği söylemeye başladılar bağıra bağıra ( kış bahçesinde ) eee haliyle bebeğim tekrar ağlamaya başladı . Bende mesaj yazdım komşuma durumu kibarca yazdım , aldığım cevap misafirime sus diyemem oldu . Açıkçası alındım yani yan evde bebek var biraz yavaş olalım diyebilirdi diye düşünüyorum. En azından ben öyle yapardım. Sonrada biraz pişman oldum keşke yazmasaydım msj diye hata mı yaptım dedim kendi kendime .
Not : evin tüm odalarından sesleri duyuluyordu . Gece 2 de sustular o zaman anca bebeğim uyudu.