Komşuma hata mı ettim?

Hayır hata etmemişsiniz. Bir daha muhatap olmayın şu medeniyetsizlerle.
Çok eğlenmek isteyen mekana gider. Gece ikilere kadar evlerin yakın olduğu ortak kullanım alanında sığır gibi tepinmez. Ben sizin yerinizde olsam polisi arardım siz yine insaflıymışsınız.

Konuşulsa duyuyor demişsimiz ve bebeğimiz var. O zaman bebeğimizin ağlamalarını da onlar duyuyor ve belki bazen çok rahatsız oluyorlar ama bir şey demiyorlar.
Bu durumda sizin de bir gece onların gürültüsüne katlanmanız çok da şikayetçi olunacak bir şey değil.
Şimdi "ama o bebeeeek " diyenler olacaktır, ben de diyorum ki bebekse bebek sonuçta onun da gürültüsü birilerini rahatsız edenilir ayrıca bu bebek hep bebek kalmayacsk yarın öbür gün koşup oynayıp bağıracak, o zaman da onlar kapınıza dayanacak çocuğunuzu susturun diye.
Anlayış istiyorsunuz anlıyorum, siz de biraz anlayış gösterin olay büyümesin.

Konuşulsa duyuyor demişsimiz ve bebeğimiz var. O zaman bebeğimizin ağlamalarını da onlar duyuyor ve belki bazen çok rahatsız oluyorlar ama bir şey demiyorlar.
Bu durumda sizin de bir gece onların gürültüsüne katlanmanız çok da şikayetçi olunacak bir şey değil.
Şimdi "ama o bebeeeek " diyenler olacaktır, ben de diyorum ki bebekse bebek sonuçta onun da gürültüsü birilerini rahatsız edenilir ayrıca bu bebek hep bebek kalmayacsk yarın öbür gün koşup oynayıp bağıracak, o zaman da onlar kapınıza dayanacak çocuğunuzu susturun diye.
Anlayış istiyorsunuz anlıyorum, siz de biraz anlayış gösterin olay büyümesin.
Zaten büyütmedim. Büyütsem çok farklı sonuçlanırdı. Onlarında 2 çocuğu var her gün gürültü patırtı yapıyorlar gıkım çıkmıyor. Sadece oğlum ağlamaktan morardı o gece anne yüreği dayanamadım mesaj attım herkesten empati beklenmiyor ne yazıkki

Zaten büyütmedim. Büyütsem çok farklı sonuçlanırdı. Onlarında 2 çocuğu var her gün gürültü patırtı yapıyorlar gıkım çıkmıyor. Sadece oğlum ağlamaktan morardı o gece anne yüreği dayanamadım mesaj attım herkesten empati beklenmiyor ne yazıkki

İnsanlar bazen gerçekten kendileri gibi olanları kendi gocunmaları yüzünden haklarlar emin ol derinlerde bunun doğru olmadığını da bilirler senin evin @WOLFROG doğrı demiş mesajında özgürlük senin öZgürlük sınırında biter yılbaşında son ses şarkı da söylesen çok mutlu yıl geçmiyor ne yazıkki orası da ayrı kafa sıkma canını ben olsam polis çağırırdım mesaj ne

Aslında siz de hatalı değilsiniz komşunuz da. Bu konuda içiniz tam olarak rahat olmadığı ve birazcık pişmanlık duyduğunuz için buraya yazıp destek almak istiyorsunuz. Bunlar basit konular ve böyle ufak şeyler ne siz canınızı sıkın ne de komşunuzla kötü olun. Birbirinizin gönlünü alın. Hergün parti yapmıyorlardır sonuçta, yılbaşı akşamında olabiliyor maalesef.
Mesela, Yılbaşı akşamı bende de misafir vardı, gürültü oldu geç saate kadar. O kadar rahatsız oldum ki anlatamam. Susun, sessiz olun diyebileceğim yaşta da değiller. Resmen bütün akşamım berbat oldu. Ertesi gün alt komşuyla karşılaşmamak için dua ettim. Malesef Herkesi tek tek susturamıyorsun ki.

geçen yine sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyorum.:KK9:
konu üzerinden zaman geçti.. her gün bakmaya fırsatım olmuyor buraya.
kendini çok önemseyen bir insan değilim.
şişik egoyla dolaşmıyorum.
dolayısıyla beni takip ediyor olmanız gerekmez. benim yorumlarımı biliyor olmanızı beklemiyorum.
ama bahsettiğiniz türde biri değilim.

adamlar yılbaşında eğleniyor, belli ki alkol de var.
onların bakış açısıyla yazdım ben.
onları haklı bulduğumu belirtmedim.
ya da konu sahibine de haksızsın demedim.

Back
X