- Konu Sahibi mistikkahve
-
yeşil kart çıkartılabilir mi acaba komşunuza? bildiğim kadarıyla yeşil kartla kanser tedavisi de yapılıyor. çok bilgim yok yeşil kart konusunda,yanlışsa kusura bakmayın lütfen ama aklıma ilk bu geldi söylemeden geçmek istemedim. isterseniz bir araştırın. Allah şifa versin kadıncağıza, sizden de Allah razı olsun valla ne kadar ince düşünceli bir insansınız..
canım merhabalar bulunduğunuz semtin kaymakamlığına gitmenizi tavsiye ederim.Kaymakam beye durumu anlatın zaten halk görüş günleri oluyor mutlaka yardım edeceklerdir.Lakin belgeleri (rahatsızlıkla ilgili) isterler.
geçmiş olsun. bence tanıdıklarla aranızda para toplayın zarfa koyup verin tedavi masraflarına yardımcı olmuş olursunuz
bu hastalıkla ilgili bilgim yok yani karşılıyor mu devlet bilmiyorum ama durumu iyi olmayanlar için devlet sağlık güvencesi yapıyor bildiğim kadarıyla acaba o bu hastalık için geçerli midir bunu bi sorsanız
birde eşi için iş ayarlanamıyor mu en azından sigortası başlar bi nebze hafifler yükleri
Allah evlatlarına bağışlar onu inşallah acil şifalar diliyorum.
Merhaba,
çok geçmiş olsun umarım tedavi olumlu cevap verir, başka dernekler var mı pek bir bilgim yok ama her ilde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bulunur, bu vakıf valiliklere, kaymakamlıklara bağlı yanılmıyorsam, hangi ilçede ikamet ediyorsanız ilçenizin kaymakamlığına gidip sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfıyla irtibata geçin, ailenin durumunu anlatın, kadının kanser hastası olduğunu, eşinin işsiz olduğunu, bakıma muhtaç 2 çocukları olduğunu, mahalle halkının yardımlarıyla ayakta durduklarını, yani kısaca aileyle ilgili hertürlü ayrıntıyı anlatın, kadın kanser hastası deyip bırakmayın, belki hem maddi yardım yaparlar hemde eşine iş imkanı bulunur.
Allah yar ve yardımcıları olsun.
Geçmiş olsun.Peki tedaviye cevap veriyormu?.Yani kurtulacakmı?.
İnşallah Allah çocuklarına bağışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?