- Konu Sahibi mistikkahve
Arkadaşlar merhaba öncelikle uzun ve biraz can sıkıcı bir konu olacak ama beni yönlendirmeniz için açıyorum bu konuyu. Çünkü komşuma çok üzülüyoruz ve elimizden birşey gelmiyor. Komşum gögüs kanseri hastası . Hastalığın başlarında gögsünde bir kitle hissetti ancak eşinin çalıştığı yer sigortasını başlatmadığı için başlattıkları zaman giderim diye bekledi. Aradan zaman geçti baktılar sigorta başlamıyor momografi çektirme gittiler momografi sonucu temiz çıkti. Sonra gögsündeki kitle portakal büyüküğüne geldi kısa sürede momografiden sonra tekrar doktora gitti biyopsi için parça alındı . Oda temiz çıktı . Derken kol çevresinde ağrılar başladı bu sefer başka doktora gitti ve doktor direk kemotarapi dedi 3 . evrenin sonundaymış kanser. Tabi durumları mukemmel degil .Aile fertleri yardım etmedi. Ne Komşumun ailesi nede eşinin ailesi . Kmsum yabancı uyruklu annesi geldi . Bişeyin yok senin beni gezdir dedi snrada çekti gitti. Eşinin ailesi karını bizmi hasta ettik bize ne dedi. Anlayacağınız kimselerden destek göremediler . Biz mahalle olarak ramazanda fitre diye 7 8 bin topladık ama bu da sigortası olmayan bi kanser hastasının iki kemoterapisi zaten. Neyse zaman içersinde koşumun eşi iş yerine karım kanser sigortamı başlatın diyor. Bu şekilde üstelediği için adamı işten çıkartıyorlar. Adam şimdi iş arıyor. Komşum dördüncü kemoterapisini gördü ancak daha en az iki seans daha görmesi gerekiyormuş . Sonra ameliyat radyoterapi uzucak yani durum. Birde iki tane dünya tatlısı çoçukları var 5 ve 6.buçuk yaşlarında ki okula başlamaları lazım ancak komşum ben hasta iken onların desleri ile ilgilenemem iyileşmeden onlara okulda verimli olamam aklım onlarda olduğu için kendimi ötü hissederim iyileşmem lazım diyor. Anlayacağınız durum çok uzun . Artık bizlerde öyle yüklü yardım toplayamıyoruz.
Şimdi benim sizden ricam beni yönlendirmeniz. İzmirde ikamet ediyoruz ve ben bu komşumun rahatsızlığı için ciddi bir yardım desteği almak istiyorum . Bunu nerlerden sağlayabilirim.Vakıflarsa hangi vakıflardan . Üniversite rektörlüğü ise nasıl bi izinle.Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum. Lütfen dikkate alın.
Şimdi benim sizden ricam beni yönlendirmeniz. İzmirde ikamet ediyoruz ve ben bu komşumun rahatsızlığı için ciddi bir yardım desteği almak istiyorum . Bunu nerlerden sağlayabilirim.Vakıflarsa hangi vakıflardan . Üniversite rektörlüğü ise nasıl bi izinle.Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum. Lütfen dikkate alın.