• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Dertli256262

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
66
124
23
Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim

Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Ben olsam kesinlikle böyle bir şey yapmam
Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum,hoşlandıysa sizden,kendisi bi adım atar zaten.!

Son düzenleme:
Yani incelik yapıp yan komşusu olduğu için sormak istemiştir niye tüm apartmanı gezsin ki diye yorumladım. Bence kek poğaça falan gereksiz, emin misiniz sizi beğendiğinden de adım atacaksınız?

Kaldı ki beğenmiş olsa bile o adım atsın ilk olarak,bir emin olun önce. Ha ben eminim beni beğendi diyorsanız bilemem. Ama her iki ihtimal de de kek poğaça bence saçma.

Ay yok artık 🤣 ben asla yapmam mesela bakın asla diyorum nasip olacaksa olur kendimi hayatta küçük düşürmem

Bu arada oğlan niye komşulara tek tek sorsun ki yan komşusu olan siz siniz ben de sadece aynı katımda olanlarla konuştum bu konuyu

Yanlis anlamayin ama kadinlarin yemek goturerek erkeklerin ilgisini cekmeye calismasi bana cok komik geliyor 🙈

Apartmanda karsilastiginiz zaman gulumseyin, kucuk sohbetler acin, ayakustu konusun falan. Zaten ilgisi varsa zamanla bu karsilasmalariniz (!) artacak ve ilerleyecektir.
Kalp mıde arası otoyol düşüncesi :)

Yok artık daha neler?
Her nasılsın diyene kek poğaça mı götürüyorsunuz?
Ünivde yeni geçiş yapan bir arkadaş vardı,okula geldiği gün şarj aletim bozulduğu için bana şarj aletini vermişti bu çocuk Bibli'ye yürüyo diye laf çıkartmışlardı hemen:KK70:

Ünivde yeni geçiş yapan bir arkadaş vardı,okula geldiği gün şarj aletim bozulduğu için bana şarj aletini vermişti bu çocuk Bibli'ye yürüyo diye laf çıkartmışlardı hemen:KK70:
Millet delirmiş ya😂
Merhaba diyene gelinlikle koşun diye gaza getiriyorlar zaar anlamadım yani 🤣

Belki de tamamen iyi niyetiyle sordu size ilgisi olup olmadığını hemen anlayamazsınız ki zamanla olur bu yolda karşılaştığınızda gülümseyip günaydın iyi günler gibi cümlelerle başlayabilirsiniz önce zaten ilgisi varsa belli eder kendini zamanla. Mesela benimde çok önceden yan komşumuz vardı çocuk bana ilgili gibiydi ama meğer sevgilisi varmış Allah böyle insanlardan korusun valla hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲🏼🌸

Back
X