• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Hocam poğaça yerine pişi olabilir 😊😭pişi daha etkilidir yanına da bal.
Şaka yapıyorum,yok hocam götürmeyin bir şey,adam selam verdik kolumuzu kaptırdık diyebilir

Hocam poğaça yerine pişi olabilir 😊😭pişi daha etkilidir yanına da bal.
Şaka yapıyorum,yok hocam götürmeyin bir şey,adam selam verdik kolumuzu kaptırdık diyebilir
pişi, poğaça basit şeyler bunlar. Bir sarma yapsın, ev baklavası. Adama bunlarla gelin

pişi, poğaça basit şeyler bunlar. Bir sarma yapsın, ev baklavası. Adama bunlarla gelin
ah ah kimine göre basit benim için 2 günlük psikolojik hazırlık hamur işi,sonra yapma çabası,2 gün evi havalandırma :KK14:

Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
Valla açıkçası bende garip bulmadım bu fikri.
Fazla lafı uzatmadan verip evinize geçersiniz.
Sonra zaten gerçekten ilgisi varsa bı yolunu bulup adım atar.
Adım atmazsa da siz komsunuza poğaça ikram etmiş olursunuz en kötü:)
Burada pek çok fikir olabilir size ne doğru geliyorsa onu yapın .

Bence kek poğaçayı boşverin, çiçeği çikolatayı alın gidin çünkü hal hatır sormuş bence ciddi düşünüyor😂 Hanımefendi hiç mi erkek yok çevrenizde de hal hatır soran bir insandan için “acaba mı?” diye düşünüyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına bu tam erkekler ne söyler kadınlar ne anlar filmi gibi. Böyle konuları görünce burda aklıma direk o film geliyor.

ya bu arada alınmayın ama depremde iyi misiniz diye halinizi soran komsuya kendinizi beğendirtmek için tanımadan hemen poğaça yapmanız bana çok demode birazcık da kezban geldi. Linç yerim kesin ama fikrim bu

Icimden gecenleri kibarca yazayim diye kivranip sadece 'komik' diyebildigim, ama acikca yazan yuce gonullu, cesur insan...Sana da tesekkurler 🤣

Bence kek poğaçayı boşverin, çiçeği çikolatayı alın gidin çünkü hal hatır sormuş bence ciddi düşünüyor😂 Hanımefendi hiç mi erkek yok çevrenizde de hal hatır soran bir insandan için “acaba mı?” diye düşünüyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına bu tam erkekler ne söyler kadınlar ne anlar filmi gibi. Böyle konuları görünce burda aklıma direk o film geliyor.
bütün türk kadınlarına bu filmi izletme gibi çılgın bir hayalim var.

ah ah kimine göre basit benim için 2 günlük psikolojik hazırlık hamur işi,sonra yapma çabası,2 gün evi havalandırma :KK14:
Benim de aklıma ilk illa bir şey yapılacaksa hazır olmaz mı?Muhakkak sevgimizi mi katmak gerek?Bir de bu hamur olayları beni korkutuyor.Çok kötü anılarım da var.Fırından aldığım 3 küçük ekmeklik hamur kocaman olmuştu eve gelene kadar.Her yere yapışmıştı.
Konu sahibi yapmayın.Hem yapması zor😂 hem de garip kaçar.İlgisi varsa o size yaklaşmaya çalışır.Aşure günü olsa tüm komşulara dağıtsanız neyse de tek o komşuya olmaz.

Ya hoslastigi biridir belki, ne var ki bir adım atsa.
Benim iki ayrı arkadaşım komşusuyla evlendi 😅 hiç olmayacak şey değil yani gelip giderken hoşlaşmak

Yengenc ben de adama yurumesini destekliyorum ama pogaca kek yaparak degil... Direkt toplumsal cinsiyet rollerine burunmus bir yurume oluyor, erkegin kizi 'film izlemeye' diye cagirip, degisik soslu makarna yaptiktan sonra sevismesi kadar klise bir durum 🙈🙈

Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
Verecekseniz de poğaçayı, nasıl yaparsanız bilmem ama "özel olarak sizin için yapmadım, yapmışken size de getireyim dedim"i hissettirin.

Öbür türlü adam açısından da rahatsız edici olur acaba yanlış mı anlaşıldım gibi. Veya adam fazla heveslenir gibi gibi.

Bilmiyorum ben mi problemliyim eski kafalıyım ama asla bir erkeğe o bana 5-10 adım atmadığı sürece adet atmam. Apartman wp grubu var mı? ulaşmak istese ulaşır hevesli gibi kek poğaça mı götüreceksiniz 🤣 giriş çıkış saatini gözetleyin denk gelmeye çalışın bir adım atmak istiyorsanız. Kandilde simit aşure falan dağıtın bari en azından ona özel olmasın

Back
X