• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Birbirimizi çok nadir gördüğümüz için adım atmak isterse nasıl atar bilemedim. Özel olarak onun için yapmadığımı hissettireceğim zaten.
Alt komşunuz mu üst komşunuz mu?Evini su bassın diyeceğim de ne diyom ben yav diyorum🤣

Erkeğe yemek ikram etme lafını duyduğum anda ay bayılazam diyorum. Üniversitede de vardı evde bisi yapıp erkeklere getirme muhabbeti, hatta sarma sararlardi falan, ne saçma cinsiyet rolleri 😆 biz öğrenciyken komşular da getirirdi bazen yemek. Benim kafamda garibi doyurma olarak konumlanmış bir şey bu 😅 yapmayın lütfen. Siz kendiniz beğendiyseniz başka bir şekilde hissettirin, yok sadece merak ettiyseniz o bir şekilde başka adım atar zaten.

Yengenc ben de adama yurumesini destekliyorum ama pogaca kek yaparak degil... Direkt toplumsal cinsiyet rollerine burunmus bir yurume oluyor, erkegin kizi 'film izlemeye' diye cagirip, degisik soslu makarna yaptiktan sonra sevismesi kadar klise bir durum 🙈🙈
bunu erkek mi yapıyordu ya,
öğrendiğim iyi oldu bundan sonra ben yapmayayım :oops:

Yengenc ben de adama yurumesini destekliyorum ama pogaca kek yaparak degil... Direkt toplumsal cinsiyet rollerine burunmus bir yurume oluyor, erkegin kizi 'film izlemeye' diye cagirip, degisik soslu makarna yaptiktan sonra sevismesi kadar klise bir durum 🙈🙈
Valla bir keresinde zamanında flortlestigim birisi turkiye aktarmalı ucus aldığını, sabah 6dan 11'e vakti olduğunu yazmıştı.
Tüm gece seviyor diye çiğköfte yoğurdum, o panikle lavaş almayı unutmuşum, YouTubeda izleye izleye yoğurup lavaş da yaptım 😂😂😂 o yüzden ben olsam bin kere yapmıştım pogacami.
Bir sevgi ifade biçimi olarak 'doyurmak'🥰 var bende.
Ama önemli olan poğaça götürmesi değil ki, konuşmaya bir bahane olması. Keşke alt üst komşu olsalardı tavan akıyor falan diye çağırırdı 😂 ama bahaneyle ihtiyacı var konuşmak icin.
Şey de diyebilir, öyle bir şey bulabilirse. 'bir yardım kampanyası düzenledik arkadaşlarla. Kolileyip tıra yüklemek için gönüllü lazım, gelmek ister misin?' boylece bir tam gün beraber olurlar, numaralar falan alınır, oradan yürüyebilirler :))
Konu sahibi,bunu da düşünebilirsin

Erkeğe yemek ikram etme lafını duyduğum anda ay bayılazam diyorum. Üniversitede de vardı evde bisi yapıp erkeklere getirme muhabbeti, hatta sarma sararlardi falan, ne saçma cinsiyet rolleri 😆 biz öğrenciyken komşular da getirirdi bazen yemek. Benim kafamda garibi doyurma olarak konumlanmış bir şey bu 😅 yapmayın lütfen. Siz kendiniz beğendiyseniz başka bir şekilde hissettirin, yok sadece merak ettiyseniz o bir şekilde başka adım atar zaten.
çok 1950ler stili ya bunlar. 2023 te olması tuhaf geliyor hala

Kapı kapı gezip insanlara nasılsınız diye sorduğunu ben de düşünmüyorum. Bu yüzden en ufak insanlık emaresini flörtleşme sana arkadaşların fikirlerine katılmıyorum. Eğer tanışmak istiyorsanız poğaça yapabilirsiniz. Sizin beğendiğiniz biriyse neden bir adım atmayasanız? Maksimum devamı gelmez ve istemediğini anlayıp selamlaşmak dışında bir adım atmazsınız. Konu sizin için kapanır.

Valla bir keresinde zamanında flortlestigim birisi turkiye aktarmalı ucus aldığını, sabah 6dan 11'e vakti olduğunu yazmıştı.
Tüm gece seviyor diye çiğköfte yoğurdum, o panikle lavaş almayı unutmuşum, YouTubeda izleye izleye yoğurup lavaş da yaptım 😂😂😂 o yüzden ben olsam bin kere yapmıştım pogacami.
Ama önemli olan poğaça götürmesi değil ki, konuşmaya bir bahane olması. Keşke alt üst komşu olsalardı tavan akıyor falan diye çağırırdı 😂 ama bahaneyle ihtiyacı var konuşmak icin.
Şey de diyebilir, öyle bir şey bulabilirse. 'bir yardım kampanyası düzenledik arkadaşlarla. Kolileyip tıra yüklemek için gönüllü lazım, gelmek ister misin?' boylece bir tam gün beraber olurlar, numaralar falan alınır, oradan yürüyebilirler :))
çiğköftenin sonucu ne oldu :KK37:

çok 1950ler stili ya bunlar. 2023 te olması tuhaf geliyor hala
Ay ayrıca da poğaça getiren kadını hangi erkek çekici bulur aklım almıyor. En fazla ohh kolayda ev yemeği diye sevinir yani. Anne miyiz biz? Ben hoşlanmıyorum ama zevk meselesi tabi. İnsanları doyurarak sevgi gösteren biri olmadığım için anlayamıyorum.

bunu erkek mi yapıyordu ya,
öğrendiğim iyi oldu bundan sonra ben yapmayayım :oops:

Caktirma ben de yapiyorum, hatta su an kocama bile yapiyorum arada eve erken geldiysem, yemekleri genelde o yapar bizde o yuzden benim yemek yapip ona sofra fotografi atmam wowwwluk bir durum esim icin😂

Ah ah yengnc hanım,erkekler anaç kadın sevmezler bence,inanın konu sahibi tırnağım kırıldı sizde bant var mı diye gitse daha verimli olur erkekler nedense saçma sapan işlerden hoşlanırlar kendimce😇

Ay ayrıca da poğaça getiren kadını hangi erkek çekici bulur aklım almıyor. En fazla ohh kolayda ev yemeği diye sevinir yani. Anne miyiz biz? Ben hoşlanmıyorum ama zevk meselesi tabi. İnsanları doyurarak sevgi gösteren biri olmadığım için anlayamıyorum.
bu yorumun üzerine kendi rezilligimi paylaşma vakti geldi ...
üniversite de son sınıfta iken grup arkadaşımdan hoşlanmıştim , arkadaşım sayilirdi kendisi ,
neyse çocuğu evime çağırdım ve soslu makarna yaptım ( R Rosalind Franklin )
sonra dedim ki Avrupa yakasını izleyelim ??!
ne kadar romantik bir fikir nerden geldiyse aklıma :olamaz:

sonra tabi gece bir şey olmadan bitti bana sonra şey demişti, muhteşem bir geceydi senin evinde anne şefkati hissettim:KK43::KK61::KK69::olamaz::olamaz::olamaz:

Birbirimizi çok nadir gördüğümüz için adım atmak isterse nasıl atar bilemedim. Özel olarak onun için yapmadığımı hissettireceğim zaten.
Bir iki daireye daha verin dağıtın kendi katınızdakilere evet olabilir o zaman daha iyi olur hatta onun da ilgisi varsa adım atar böylelikle

Bir iki daireye daha verin dağıtın kendi katınızdakilere evet olabilir o zaman daha iyi olur hatta onun da ilgisi varsa adım atar böylelikle
bütün mahalleye de dagitsa erkekler olayı anlıyor bence.
bu konuları anlama konusunda cidden çok ama çok iyiler

Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Eşimin iş arkadaşı da aynı zamanda komşumuz ara da birşeyler getirir içime kuşku düşürdü bu yemek muhabbetti gidip bdv ye konu açıyım

Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
Çocuk tek mi yaşıyor,ailesiyle mi? Siz poğaça, kek götürürseniz sizin ilginizi direk anlar, çok bilindik numaralar bunlar, eger o sizden hoslanmiyorsa da itici görünebilirsiniz. Siz tek mi yaşıyorsunuz? Bize biraz detay verirseniz yorumlamak daha mümkün olabilir. Siz kaç yaşındasınız, o kaç yasinda vb. Çok net bildiğim birşey varsa erkek birşeyi istedi mi ona ulaşmak için her yolu bulur.

Back
X