Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bu sonuca vardınız?
Sana haklısın diye diye bir hal oldumolayları bu raddeye siz getırmısınız ınsan ıstemedıgı seyı yermı yahu . eee kötü duygular hıssedınızı ne bağrınıza bağrınıza basıyosunuz daha kardesım ben senınle görüşmek ıstemıyorum bıttı gıttı . yada kıbarca bır ıkı savucturun basınızdan anlasın gıttın desın oda cagırıyoz gelmıyo zaten dıye . ya ben sunu demeye getırıyorum neden komsunuz ıcın kı bırak komsuyu bır başkası ıcın neden kendınızı kötü hıssedesınızkı. bendede vardı öle bı pıslık savdım basımdan gıttı ne düşüncem onu gördumde slm merhaba bıttı gıttı ne bıde onun pıslıgınımı cekıcem . ha benım dedıkodumumu yapıyomus yapsın yahu günahını alır meraktan kudüm kudüm kudururu hepsı bu . siz istedıgınız bır seye tavrınızı alın ....
Negatif enerji aliyorsan görüşme. Ben de sevmedigim kişilerle gorusmem hatta sevmediğim bir komşu var artık kapıyı acmiyorum.Siz de açmayın.Diğer komşu yu da etkilediğini düşünüyorum hatta ben yokken hakkımda konuştukları nı düşünüyorum çünkü diğer komşu benle yalnızken farklı onla Beraber ken farklı davranıyor ha
Iyi ki buraya yzzdım ya rahatladım ama bundan sonrası önemli
Artık gardımı almalıyım
Ama şu aradaki komşu var o didikleyecek kesin cevabını veririm onunda
Zaten onun yanında bana farklı yalnızken daha farklı davranıyor
Belki değil kesin soğuttu çünkü onun oğlu yaramazlık yapınca uyarmadı benim kızımı uyardı bende o komşuma kızdım benim kızıma kimse kızamaz dedim çok bozulduDemek ki senin hakkında dedikoduya başlamış ama senin hakkında öyle birşey bulmalı ki diğer kadını senden soğutmalı ondan sana ısrarlı davranışı , herşeyi öğrenip , sırlarını ele geçirmek
Iyi ki buraya yzzdım ya rahatladım ama bundan sonrası önemli
Artık gardımı almalıyım
Ama şu aradaki komşu var o didikleyecek kesin cevabını veririm onunda
Zaten onun yanında bana farklı yalnızken daha farklı davranıyor
Yok yok ben denemeyeyim bundan sonra onu görünce yolumu değiştiririm ... ne hali varsa görsün benden uzak olsunlarİstersen dene kadını bir sır söyleyeceğim sana de ama kimsye söylemiyeceğim de , burnundan güzellik operasyon geçirdiğini söyle bakalım ertesi gün ,milletin ağzındaysa ve herkes burnuna bakıyorsa kadın dedikoducu , dene
bu kadını kesin ağzı gevşektir
Bir aklımda öyle diyor aradaki komşuya açık açık diyesim var sen onun yanında farklısın benim yanımda farklı davranıyorsun.. ama dedikodu da yapmak istemiyorumSor bakalım senin hakkında ne demiş açık açık söyle farklı davranışlar sergilediğini seni saf sanmasınlar
Çok doğru söyledin ema biz bunla en son tanıştık tanışmaz olsaydıkBirde asla arkadaşlıkta 3 .kişi olmayın hemen harcanırsınız,
mutlaka 2 kişi olun 3. kişiye yüz vermeyin ,
benim tecrübe edindiğim budur hayatta