Komsumda ki sesler

Boşanmış ve yalnız yaşamasa sorun olur muydu sesler sizin için ?

Vay arkadaş ne rahat insanlar var biz de aşağı ses gitmesin diye ağzımızı bantlıcaz nerdeyse Lütfen azcık sessiz sevişin yazın nota

Boşanmış insanlarda sevişebilir.detay fazla olmuş bence.
Kapıya not yazmak mantıklı.

Ben annemlerle altli ustlu oturuyorum.Bekarken şuan oturduğum evdekilerin sesi geliyordu. Rahatsız olmuyordum yalan konusmayayim ama 'eyvah evlenince ya annemler bizi de duyarsa'diye içim için yiyordu:) Bir de adamı gördüğümde midem bulanıyordu. Neyse,evlendik. Şuan düşünüyorum da o böğürmeler bagirmalar hele de bu sesin 1 saat boyunca sürmesi abartı ya,rol bence.Partneri gaza getirmek için mi ya da ben zevk alıyorum imajı çizmek için mi komşuya duyuracak kadar yuksek bagirilir anlamam.Bunu da niye yazdım bilmiyorum suan Siz en iyisi arkadaşların dediği gibi not yazın bırakın.Siz olduğunuzu anlamaz

Boşanmış olması sıkıntı değil de,evli de olsa sesinin gelmesi büyük sıkıntı. Bizim yukarı katımızda dehşet sinirli bir hatun var.Her gün kocasını telefonda kalaylar.Ablasına lanet okur. Çocuklarına olan hakareti eder.Çocuklarım da duyuyor.Çok can sıkıcı gerçekten.

Selam

konuyu kaçırmışım

Notm mantıklı olabilir . İnleyen nağmeler editiyle evler geceleri prafabrik gibi oluyor biraz daha dikkat lütfen yaz ge.

Boşanmış kadını takibe alan apartman teyzesi gördüm sanki.Ses rahatsız ediyorsa söyleyin bence , o anın coşkusuyla sesinin yüksek çıktığını fark etmemiş olabilir.

Bir de kadın apartmandakilerden kaçar gibi demişsiniz ya haksız değilmiş açıkçası.Sizdeki dedikodu potansiyeli ben burdan hissettim.

Sevgili komşum çocuk uyuyor , kısık sesle inleyin diye not yaz kapıya

Alkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar
aynen katılıyorum :))galiba çığlık atıyorlar yada dövüşüyorlar saç baş yoluyorlar çimdik atiyorlar

acaba bunlar safari falan mi izliyorlar davarlar gibi böğürüyorlar :)

şey deseydin şlap şlup sesleri falan filan çok ta büyütülecek değil ...

Ben ilk evlendiğimde üst katımıza bekar bir bey taşınmıştı.
Her gece parti sesleri ve inlemeler.
Eski eşim ile aramızda bir cinsellik olmadığı için dinleye dinleye uyurduk.
Konunuzu okuyunca güldüm :)

Ben de boşanmış ayrı yaşıyor sözüne takıldım. Boşanmış ise ne olmuş?
Bence kapısına not iliştirin baktınız anlamıyor, konuşun.

Cidden cok rahatsız edici bi ses ama ya. Tasındım oyle kurtuldum bende oyle bir komsudan. Sukur simdi ustumdekiler cok cok yaslilarda hicbir ses gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…