Komsumda ki sesler

Ust katima bol sevisgenli bir cift diliyorum ben de
Belki gaza geliriz ya
1 saat sevismek nasi bir luks. Hele 3 yasinda cocugu olan biz icin. İmrendim valla
Sesler gurultu boyutundaysa kapiya not yazin sesinize dikkat edin lutfen diye. İsimsiz yazmayin ama,alt komsu x yazin ki,kadin alinmasin.

Kadın boşanmış da her gün farklı bir erkekle çıkarıyorsa o sesi, o daha rahatsız edici tabii. Evi değişik amaçlara alet ediyorlarsa kimse apartmanda öyle şeyler istemez.
Başka türlü ise özel hayat der susarız.
Lakin kimse kimsenin özel hayatını bu denli içiçe yaşamak zorunda değil.
O sesleri duymak zorunda değil.
Apartman hayatında sınır bilmek lazım.
Ses yalıtımları berbat zaten şimdiki binaların.
Ben olsam not bırakırım. Ya da yüzyüze bakınca utanmayacaksam oklava ile dürterim.

Bende bunu anlamıyorum özgürlük nedir ,başkasının hakkını gözetmeden istedigini yapabilme deriz.Bende rahatsız olurum.Beni rahatsız ederse orda durması lazım arkadaş.Keza aynı şey benim içinde geçerli.Ne sebeple olursa olsun hiç bir komşumu rahatsız etmek istemem.Dogru söylüyorsunuz, katılıyorum

Sende olmazsan nasil teselli bulurum:)))
Dip not :3 yasinda cocuklu

Öyle çok sesli bir komşu yüzünden taşınmış biri olarak size sabir diliyorum çünkü gerçekten kötü bir durum biz gün aşırı ayni seslere maruz kalıyorduk, yönetici uyardı olmadı ben kadınla açık acık konuştum " yobaz " damgası yedim ustunecareyi tasinmakta bulduk cünkü canim eski komsularım bunun gayet olagan olduğunu savundu ısrarla

Her gun bir erkekle de sevisebilir,kime ne?
Randevu evi acmamis kadin,oyle olsa konu sahibi soylerdi zaten.
Bence bizler her kosulda ozel hayat deyip sussak iyi olur. Sadece uyarilmasi gereken konu belli bir saatten sonra gurultu oluyor rahatsiz oluyoruz diyelim mesela. Bize ne komsunun seks partnerlerinden?

Bizim bir manyak ust komsu vardi, gecenin koru supurge acardi ama saga sola vura vura supururdu tum evi. İlk once kalorifer peteginin borusuna terlikle vuruyordum baktim anlamiyor ciktim yukari konustum. Hepsi kesilmese de eskisi kadar cok ses gelmedi. Bunlar da kocasiyla inlemeli, yatak yayi sesi cikarmali sevisirdi, o sesler tumden kesildi

Bizim üst komşu her Allah'ın günü kavga gürültü içinde. Seslerinden evde ne uyunuyor ne oturuluyor. TV sesi bile açsan bastırıyorlar. Üstelik bebekleri var daha ayı dolmamış. Bebeğe bile ağlarken "ne ağlıyosun beee" diye haykıran bir anne var.

Defalarca uyardılar, uyardık. Aynı. Sizinki iyiymiş yine.

Nota ne yazsın:)))??
Edep yahuuuuu

Dinleyici olarak da olsa,beni sevişmenize dahil etmeyin diye bilir mesela.yada dünyada yüzyıllardır görgü kuralları var sizin daha haberiniz yok mu diyebilir.ve ayrıca kimsenin kavgasını da sevişmesini de duymak istemem.özel hayat diye bir şey var.

Ben de bosanma asamasindayim yalniz yasiyorum evim mustakil ama sevismiyorum sevismek icin dul olmaya gerek yok rahatsizsaniz gidin konusun

Yöneticiye şikayet edin.Yukardan alkış sesi geliyor bu komşu evde tezahürat ekibi ile yaşıyor deyin..
Rahatsız oluyoruz olmazki bu kadar tezahürat deyin..

H

Hahaha:))) ay fena yaa.ne şekilde yaptıklarını bile anlar oldum.kötü bir durum.asansörde denk geldikçe onlar adına utanıyorum:))
Ay umarım karşılaşmamışızdır. Bir katta 3 daire vardı üstte kim oturur ne yapar hiç bilmiyordum. Banyodan gerçekten felaket ses gidip geliyordu. Ben daha birkaç aylık evliydim fantezi yelpazem çok geniş değildi o zamanlar kafamda şampuan dumur oldum Nedense ben utandım da çıktım banyodan :)

Benim yan komşudan da eskiden haftada iki gece gelirdi aynı sesler . Duvarlar kağıt gibi sanki bizim evde yapıyorlar o işi Ama sanırım binada sadece biz bunun farkındayız o ayrı mesele . Neyse evde şu resepsiyon zillerinden var bastım bir gece zınnnkkk 1. Raunt basladi diyecektim ama yemedi tabi Bunlarin konsantre bozuldu tabi ama 10 dakka sonra 2. Raunta başladılar pes etmediler Bari yataklarını diğer tarafa çevirseler çünkü cidden bizim odadalar yani o kadar m.ktan ev Herkes kimsenin hayatına karışamaz tabi ama başkasının evinin içindeki herhangi bir sesi duymak hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…