- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Afrodizyak olarak ne kullanıyorsunuz???eyyy inleyen inlemiyorsa gürleyen! Az sessiz ol yavv:)
Bak bu da iyiymişAfrodizyak olarak ne kullanıyorsunuz???
Bende bunu anlamıyorum özgürlük nedir ,başkasının hakkını gözetmeden istedigini yapabilme deriz.Bende rahatsız olurum.Beni rahatsız ederse orda durması lazım arkadaş.Keza aynı şey benim içinde geçerli.Ne sebeple olursa olsun hiç bir komşumu rahatsız etmek istemem.Dogru söylüyorsunuz, katılıyorumŞimdi buraya size mi soracak nasıl sevişeceğini, kendi evinde istediği gibi sevişir size neciler dolacaktır
tamam istedikleri gibi sevişsinler bize ne de yani bu sesleri çoluk cocuk da duyabilir, apartmanda yaşanıyorsa böyle şeylere dikkat edilmeli bence.
Kapısına not bırakın.
Sende olmazsan nasil teselli bulurum:)))Ust katima bol sevisgenli bir cift diliyorum ben de
Belki gaza geliriz ya
1 saat sevismek nasi bir luks. Hele 3 yasinda cocugu olan biz icin. İmrendim valla
Sesler gurultu boyutundaysa kapiya not yazin sesinize dikkat edin lutfen diye. İsimsiz yazmayin ama,alt komsu x yazin ki,kadin alinmasin.
Sende olmazsan nasil teselli bulurum:)))
Dip not :3 yasinda cocuklu
Her gun bir erkekle de sevisebilir,kime ne?Kadın boşanmış da her gün farklı bir erkekle çıkarıyorsa o sesi, o daha rahatsız edici tabii. Evi değişik amaçlara alet ediyorlarsa kimse apartmanda öyle şeyler istemez.
Başka türlü ise özel hayat der susarız.
Lakin kimse kimsenin özel hayatını bu denli içiçe yaşamak zorunda değil.
O sesleri duymak zorunda değil.
Apartman hayatında sınır bilmek lazım.
Ses yalıtımları berbat zaten şimdiki binaların.
Ben olsam not bırakırım. Ya da yüzyüze bakınca utanmayacaksam oklava ile dürterim.
Nota ne yazsın:)))??
Edep yahuuuuu
Yonetici falan yok mu ona soyleyin..
ilahi siz gece gece kahkaha attım bizim yöneticiye öyle birşey soyledigimi hayal ettim bir an
Ay umarım karşılaşmamışızdır. Bir katta 3 daire vardı üstte kim oturur ne yapar hiç bilmiyordum. Banyodan gerçekten felaket ses gidip geliyordu. Ben daha birkaç aylık evliydim fantezi yelpazem çok geniş değildi o zamanlar kafamda şampuan dumur oldumH
Hahaha:))) ay fena yaa.ne şekilde yaptıklarını bile anlar oldum.kötü bir durum.asansörde denk geldikçe onlar adına utanıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?