Gelenler var,bizimde başımıza geldi zamanında yani annemin sabahın 7 de daha yataklar bile toplanmadan gelen komşuları vardı çat kapı tabi annem tavrını hemen koydu bir daha gelmediler.Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki de kimse sabahın yedisinde gelmez abartmayin...
Ayyy bende buna benzer bir olay yasadim.esimle evlendigimizde catikatinda eski mektuplari vardi.icinde bir mkizin mektubunu buldum.ortaokul son sinif yillarina ait.esim bana anlatmisti...sadece teklif ettim bir haftaKizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
Yokk canim anlatmam zaten t ar tismadik ama cocugu bahane ederim.benim dedigim de kadinda simdi bisesini gormedim ama eskiden asikmis esime nie gelip benle samimi pluyosun kizdigim nokta o
Kadın tavırlı olsaydı,senden uzak dursaydı asıl rahatsız olman gerekirdi.Bekarken olmuş bitmiş.Evli.Bir insan bekarlığında duygularını paylaştı diye ömür boyu cezasını çekmemeli.Kocanda yanlış birşeyler hissetse,görüşmenize asla izin vermezdi.Haksızlık etme bence.Asıl görümcen boş boğaz.Kizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?