komsumla esim yardim :(

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki de kimse sabahın yedisinde gelmez abartmayin...
Gelenler var,bizimde başımıza geldi zamanında yani annemin sabahın 7 de daha yataklar bile toplanmadan gelen komşuları vardı çat kapı tabi annem tavrını hemen koydu bir daha gelmediler.

Benim diger komsum sorumsuz ama iyi bi kafin evime geldiginde yarim saatt otrmadan oglu iki seferindedr cisini yapti oglumun gozune sokuyo elini agzina biseler veriyi biberonunu emzgni alio agzina annesi dur demio surekli de hasta.ben abla kapida balkonda konusuyiruz yanlis anlama da gelip gitmeyelim esim kiziyo hsta olacak die dedim tamam dedi.ama bununla gyet iyiydik

Sabahin yedisinde size kahvalti hazirlamaya evi toplamaya gelms cocuklariyla :)

Ben hamileyken bu ablanin ogluna bakiyodum carsya gidiodu kahvalyida yaparfik ama cocuk olunca is degisiyo

benim eski komşum da kocama aşıktı ama kurtulduk çok şükür taşındık..
faceden falan aratmış bizi hala peşimizdeydi yani..ama kabul etmedim ark. isteğini öylece konu kapandı..
Allah yardımcınız olsun..

Ayyy bende buna benzer bir olay yasadim.esimle evlendigimizde catikatinda eski mektuplari vardi.icinde bir mkizin mektubunu buldum.ortaokul son sinif yillarina ait.esim bana anlatmisti...sadece teklif ettim bir hafta
ciktik.ama bir kez gorduk ve bitti dedi. Neyse kiz bir ask bir ask mektubu yazmis ki....sorun etmedim tabiki...

Neyse bir sene sonra esim geldi biliyormusun en yakin arkadasim kimle evleniyor dedii.kimlededim,onunla dediii..o kizla....en yakinarkadasi da bizim binanin karsisinda oturuyor.ayrica gorumceminde arkadasi.bir kac kezgeldialt kata gorumcem yok,bizimeve gelip zile basiyorrrr.sinir oluyordum.
Neyse bunlar evlendiler.biraksamesim binadan tam cimarken en yakin arkadasi arabayla gecip hizlaseslenmis,cay koyun geliyoruz.....esim eve cikti ve anlatti bana.benide taniyor ki hic ihtimal yokkkkkkk..
Bende niye yokuzevde demedin.firsatvermediki arabayla hizla geciyorduu.ee o zaman emrivaki yapmis.belki bizbir yere gidecegiz..dedimmesimde ben ne yapayim dedi.sucum ne..tamam sen cik bir yere git dedim.ben hallederim.

Esim cikti gitti.bende lambalari kapattim.misir patlattim.oturdum karanlikta yiyorumm..ay tobe tobeeee....
Ay kapi caldiiiii.bende tik uokk.caldilar caldilar gittiler.bende arkalarindan baktim,hediyede almislarr...
Neyse buemrivakiler devam etmesin diye,kizin k.v.evini aradim.kiz beraber oturuyordu.kizi istedim telefona...ben xkisinin esiyim.dun gece bize geldiniz ama ben sizi evimde istemiyorum.sizin bir sucunuz yok,ama ben bu tur bir arkadaslik istemem dedim kusura bakmayin.eger gelmekte israr ederseniz,esinize de anlatmak zorund@ kalirim dedim.iyi gunler dedim.ve bittiiiiii..ben okizin yerinde olsaydim.esimi boyle bir duruma sokmazdim.sonradan duyarsa uzulur diye.ve oeve gitmemek icinde esinden hic hoslanmadim derdim.sadece oraya gitmemek icin.amayok bizimki dunden hazirdii.birde duymustum kiz icin cok hoppala diyeee...firlamaymisss.ama simdi oyle degil tabii...
Sizin durumunuz zor.bir kez samimi olmussunuz.mesafe koymak icin zaman lazim.birde ikiniz de ev sahibisiniz.bunu kimseye anlatmadan,farkli bir durum bulupmesafe koymayi deneyin.nebiliyim,hic mi tartismadiniz.hic mi kirilmadiniz..bir sey olursa tartismaya cevirin,ve kusun...bahane bulun iste. Ama kesinlikle esinizle olan isi kimseye anlatmayin.yazik kadinin da adi cikar...en guzeli sudan bahane bulun.

Yokk canim anlatmam zaten t ar tismadik ama cocugu bahane ederim.benim dedigim de kadinda simdi bisesini gormedim ama eskiden asikmis esime nie gelip benle samimi pluyosun kizdigim nokta o

Kizdaki utanmamazliga bak bahane bulup gelmeyebilirdi bide hediye almis nasil bakacaksa yuzunuze iyi yapmisin qramakla daha sizin adinizi bile solemez

Komsuya asik olma nasil bi durum ya hic ar yok bide aratiyo faceden esime bende guvenirim ama asla yapmz diyemem insan sonucta ihtimalleri en aza indirmek mantikli

Yokk canim anlatmam zaten t ar tismadik ama cocugu bahane ederim.benim dedigim de kadinda simdi bisesini gormedim ama eskiden asikmis esime nie gelip benle samimi pluyosun kizdigim nokta o

Eskiden olup bitmiş bir şey, herkes kendi yuvasını kurmuş, kadının da bir yanlış hareketi olmamış. Size komşuluk yapmış kötü bir şey değil ki bu, üzerinde durmanıza gerek yok. Belli ki geçici bir duyguymuş, olmasa önce eşiniz uyarırdı sizi. Görümcenizin de yaptığı doğru değil, bu kadar zaman sonra ne diye söylemiş ki böyle bir şeyi. Kalbinizi kirletmeyin bence

Bu olayi sen yasaan senin de zorun ac gder canim kadin bise yapio demiyorum hic ama aklimdan cikmaz gorumcem cokk samimi oldugu anlatinca soledi komsumum bi kac kisiyede zarari olmus kendi dedi bi kac kisiy le ayni ansa cikitigini gorumcemde zarari olur die soledi

Canim hic sıkma canini durduk yere
Esinden suphe etmiyorsan mutluysan cok takma
Esin o kadini sevse onla evlenirdi
Evlenmedigine gore seni sevmis uzme kendini

Ben anlamadım siz o eve yeni taşınmadınız mı bekarken eşin orada mı kalıyordu ki mektup yazmış ne zaman yazmış? Ne ara yazmış onu anlamadım. Eşin de görümcene mi söylemiş mektup yazdı diye. Baştan neden dememişler eğer ta bekarken gözü vardıysa 1.5 sonra mı söylüyorlar o kadar zaman bi arada durduktan sonra mı? eşinize güveniyorsanız sorun olmaz. Zaten eşin çalışıyordur akşamları geliyordur. Mesafe koyarsınız ama çok ciddi bir itham bu. Neden bu zamana kadar saklanmış böyle birşey siz samimi olana kadar neden dememişler.

Canim ayni ilcedeler esim de oda bekarmis ayni guvenlik kursuna gitmisler tesadf ya kayinbabamn diger evi yani simdiki oturdgumuz ev biz otrmuyoken bosmus p kadin evlenmis ust kati satn almslar.bizde evlendk kayinbabamin bos olan evine tasindik.esim bazen gece de bazen gunduzde calisio kadinla samimiydik esim de evdeyken oturuduk icinde bise var demedim ama simdi ogrendim ua zoruma gitti canim aklima gelcek hep zamaninda esime asikti keske bemle samimi olmasydi.cnku esimle tartssam yada bise olsa ona anlatydum

Evet canim sevmemis konusmamis onlar fena demislerdi ckk yuz verme dediler ama ben gidip geldim kotulugu olmadi samimi olunca bu aralar gorumcem dikkat et zarar gelir belki yenge dedi.once anlatmamislar cunku kiskancim

Canım seni gayet iyi anlıyorum, yaşadığın gerçekten şaka gibi bir durum. Şu an olanları düşünmeyi bırak, geçmişte debelenip durma ve içinde bulunduğun bu durumu bir an önce çöz ki gerek ruhun ,gerekse aşkın yıpranmasın. Az çok bu işin eğitimini almış biri ve bir kadın olarak sana naçizane şunları önerebilirim. Öncelikle git eşinle gayet güzel bir dille, ''canım ben böyle bir şey duydum ve bu duruma canım şöyle sıkıldı''...diye konuş; zira o senin hayat arkadaşın ve konunun asıl muhattabı ,yok ablası öyle demiş böyle demiş falan bırak bunları. Ablası neden ona söyledin derse ,biz hayat arkadaşıyız, birbirimizden bir şey saklayamayız dersin olur biter. Eşin eminim ki sana gayet güzel bir açıklama yapacaktır, sen bu meseleyi kendi başına mümkünü yok çözemezsin ;çünkü doğru düzgün ne olduğunu bilmiyorsun ya da eşinin düşüncelerinden haberdar değilsin. Zaten eşinle konuştuktan sonra ortak bir karar alırsınız. O bayana gelince de yok suçu yokmuş bilmem ne , sana bu yorumu yapan arkadaşlar aynı şey başlarına gelince senin kadar sakin kalabilecekler mi acaba ? El elin eşeğini türkü çığırarak arar derler ya onların ki o hesap O kadın elbette ki suçlu . Kolay kolay hiçbir kadın hafiften hoşlandığı bir adama mektup yazmaz. Bunu itiraf edebilecek kadar yoğun duygular hissetmiş . Bunu ona söylemiş . Herkes de haberdar kaynana görümce maşallah. Kadın üstüne üstlük bir de evine girip çıkıyor kocan varken. ''Bak ben senin yanındayım daima, istemedin ama ben gitmedim ''dercesine. Buradaki en mağdur kişi sensin . Elbette gidip kadının saçını başını yolma, kadına bunları söyleme ama, ilişkini kökünden kes. Ayıp olurmuş falan diye düşünme; zira o kadının sana yaptığı ayıbın daniskası. Komşum, arkadaşım falan diyeceksende bana göre böylesi olmaz olsun. Ha birde kaynanan ve görümcen uyardığına göre zaten durum vahim ve onlar bir şey sezmiş demektir. Kadın iyi niyetli olsa bunca yıllık mevzuyu niye deşsinler ki tatlım ?

Aynen canim vokk zoruma gitti z eve gidnce konuscam ne guzel tercuman plmussun duygularima

Olcak olsa o zamanlar olurdu. Eşine güven. Kadını çözemedim yalnız. Madem mektuplar yazdın neden ailene sokuyor. Onun niyetinden şüpheliyim. Evine sokma evine de gitme tabiki. Eşin keşke söyleseydi bak böyle böyle oldu uzak dur diye. Neyse sen eşine kimden duyduğunu söylemeden anlat bence konuyu ki Bundan sonra böyle şeyleri saklamasın senden....

Kadın tavırlı olsaydı,senden uzak dursaydı asıl rahatsız olman gerekirdi.Bekarken olmuş bitmiş.Evli.Bir insan bekarlığında duygularını paylaştı diye ömür boyu cezasını çekmemeli.Kocanda yanlış birşeyler hissetse,görüşmenize asla izin vermezdi.Haksızlık etme bence.Asıl görümcen boş boğaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…