hele ki bu kadar eski bir mevzu . Bilmiyorum ama kesinlikle esimden teyidini alirdimYa kadin 6 yillik evli, üstelik esi ile 12 yildir beraberlermis, yani eger bu olay dogru olsa bile, en az 13-15 yin önceki bir olay bu. Hem esin hem o kadin ergenlerdi o zaman, yani ask masktan bi haber.
Ben o görümceye inanmiyorum. Utanmadan artik evli barkli cocuklu kadinin üzerine böyle konusuyorlar. Baktilar sen onlarin uyarilarini ciddiye almiyorsun, bu hikayeyi uydurdular. Bence senin fazla sosyallesmeni istemiyorlar. Yada o kadin onlar hakkinda birseyler biliyor ve korkuyorlar sana anlatacagini.
Yoksa gercek olmus olsa bile, 15 yillik mevzuyu anlatmak cok sacma.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki de kimse sabahın yedisinde gelmez abartmayin...Gelenim gidenim pek olmaz esimle ikimiz misafir sevmeyiz pek.
Bir komsum bir kere gittigimin ustune sabah 7 de 3 cocouguyla cay icmeye gelmis ayagimida kestim .
Yani insanlarla mesafeli olmak iyidir bu devirde kim ne belli olmuyor arsiz mi hirsizmi
Abartigim yok , 3 cocuguyla sabh 7 de gldi esim acti kapiyi bni cgrdi bnde musait olmadigimi gelirken tl etmesini soylefim dahada munasebet kurmadim ,Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki de kimse sabahın yedisinde gelmez abartmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?