komsumla esim yardim :(

Gorumcen ile kayinvaliden sana uzak dur o kadindan demis sende orali olmadigin icin gorumceen bu yalani soylemis olablirmi acaba

Esiniz kiskanc bi yapida oldugunuzu biliyosa yok sebepten huzursuzluk cikmasi yerine soylememeyi tercih etmis. Bence cok da iyi yapmis. Yalniz nasil ki kaynananz uzak dur demis esiniz de o kadindan hoslanmiyorum uzak dur diyebilirdi o kadar. Yoksa esinizin linc edilmesine sebep bir hatasi yok bence.
Yavas yavas mesafe koyarsiniz davetleri reddedersiniz eve cagirmazsiniz olur biter. Siz esinizden once kabul etmediginiz kisileri görünce aranizda birsey mi oluyor? Esinize destek olun,Kadindan uzaklasin ve gorumcenize tesekkur edin

Tum yorumlari okumadim. Ama olayin aslini kesinlikle esime uygun dille sorar teyit ederdim gorumcemin siylediginin dogru olup olmadigini. En kotu ihtimal esinize kardesine soyledigimi soyleme diye tembihlersiniz. Gorumceye guvenmektense esime guvenmeyi konusmayi tercih ederim. ondan sonra kesin boyle bisey varsa da daha asla evime almam yalnizliktan olsem de.neler var belki esinizin ailrsi baskalariyla arkadaslik kurmanizi istemiyodur ki ssurekli onlarla gorusun diye. Gormedigim duymadigim bisey degil bu malesef

hele ki bu kadar eski bir mevzu . Bilmiyorum ama kesinlikle esimden teyidini alirdim

Ergenlikten kalma şeylerle uğraşıyorlar oha artık ya. Ben de geçen seneki olay falan sandım ilk okuduğumda. Çoluklu çocuklu kadınların arkasından hiç hoş değil bunlar. Çok aksi bir durumsa görüşmezsin olur biter. Görüşmek zorunda değilsin.

Saol canim yorumlarin icin hala arada kaliyorum yarin eve gececez o zaman konussam mi esimle bilemedim zaten gidip gelmem artik elimde olmadan aklima gelir.kzlar evet eski mevzu wsimle cikmamislar ama yine de kiskaniyorim ayrica ben ayni durumda olsam eskiden hoslandigim cocugun karisiyla samimi olmazdim evine gidemezdim

Aaa ergenlikten kalma mevzu muymus ayol salla gitsin allah askina. Kiskancliktan ölürüm biterim diyorsan mesafe koyarsin oldu bitti

Evliliğinize yansıtmadan gorusmeyı kesin derim mecbur değilsiniz sonucta

Gorumcenızın de art nıyetlı boyle bisey söylediğini sanmam ya da ben mi safım bilemedim

Ben de önce eşine sormandan yanayım.Kıskanır gibi değil de merak etmiş gibi sorabilirsin.
Görümcenin,arkadaşlığını kesmen için söylemiş olma ihtimali var.Daha önce seni uyarmışlar,"fena duruyor" demişler.
Belki gözleri tutmadı,belki senin gözünü açmasından korktular.
Ben de duydum böyle aileler.Gelinin fazla açılmasını,gezip tozmasını,çevre edinmesini istemeyenler var.

Ben de buna benzer bir şey yaşadım. Eşimin öz olmayan bir akrabasının kızı ile lise yıllarından duygusal bir durumu olmuş. Kızı yurt dışına gelin olarak istemişler o da senin düşüncen ne demiş eşime. Eşim senin kararın ne istiyorsan onu yap demiş sevgililik,çıkma vs hiç olmamış ama sık görüşüyorlarmış o kadar ama herkes bunların arasında birşey olacağını sanıyormuş. Bizimkisinin maddi gücünün olmaması daha ünv okumaması cesaret edememesini sağlamış sanırım. Neyse kız benden 5 yaş falan büyük erken evlenmiş çoluğu çocuğu olmuş biz evlendikten sonra facebook dan arkadaşlık teklif etti bana kabul etmiştim eşimin de akrabası ne olacak dedim onun facebook da da ekli hem sonra baktım ne arıyo ne soruyo ne hayırlı olsun bebeğiniz vs demiyor konuşmuyor benimle hiç s bu merakını gideriyo sanırım dedim ve bir gün sildim eşime de sildirdim. Gereksiz birşey sonuçta ne gerek var yurt dışında yaşayan yüzünü hiç görmediğim tanımadığım biri ile bağlantılı olmaya. Bazı şeyler mazide yaşanmış olsa da bilmek rahatsız ediyor. Sen de birden olmasa da yavaş yavaş o komşunla ilişkini kes bence. Eşlerimize güvensek de şeytan devamlı terikte olmaz olmaz deme olmaz olabilir :)

Bende evlenmeden hemen önce sandım.Bence bu kadar abartma kadına bildiğini çaktırma ve çokta samimi olma..Kocanada sormak istiyosan illa eskilerden konu aç, lafı oraya getir ben duymustum doğru muydu o falan de, açıklarsa da gül geç ve unut gitsin..Kendine güvenmezde kıskandığını çok belli edersen saklıyolar en ufak bişeyi bile sonrada üzülüyoruz böyle şeyler çıkınca acaba mı diye..

Bence bu konudaki en masum insan eşin...

Esinizle konusun, gidis geliside kesin, bence en hayirlisi...

kizlar kadina iftira mi attim ya sanki ergenlik deil yirmi yasindalarmis nersi ergenlik gecmis tabiko ama insan bi anlik uzuntusunde esiyle tarstsmasnda kendini benim yerime koyabilir sonucta cokk asikmis kiskaniypr elimde deil.gorumcem esime dayanmayip dicemi bilio abisi burnundan getirir iftira atamz.evrt konudan acip sirabilirim

Gelenim gidenim pek olmaz esimle ikimiz misafir sevmeyiz pek.
Bir komsum bir kere gittigimin ustune sabah 7 de 3 cocouguyla cay icmeye gelmis ayagimida kestim .
Yani insanlarla mesafeli olmak iyidir bu devirde kim ne belli olmuyor arsiz mi hirsizmi

aynen ılıskını kes ve uzaklas hıc konuyu bıle acma kımseye bosver gıtsın..

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki de kimse sabahın yedisinde gelmez abartmayin...

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki de kimse sabahın yedisinde gelmez abartmayin...
Abartigim yok , 3 cocuguyla sabh 7 de gldi esim acti kapiyi bni cgrdi bnde musait olmadigimi gelirken tl etmesini soylefim dahada munasebet kurmadim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…