- 4 Mayıs 2016
- 3.002
- 8.168
- 158
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kafa yapımın uyduğu iyi bir komşum var,ikimizde gurbetten geldik ve evlerde buluşuyoruz iyide anlaşıyoruz.evde sıkılıyoruz,dedik arada gezelim restoranta gidelim yemek yiyelim,arada tatlı yemeye gidelim falan.ilk defa gittik ve komşum benim paramı ödemek istedi ve ben kabul edemem dedim.en iyisi herkes kendi parasını kendisi versin nasılsa sık sık dışarı çıkacağız sen ver ben ver olmasın.minnet altında da olmayalim dedim.cok şaşırdı birazda bozuldu ama umursamadim.gittim kasaya kendi paramı ödedim.sonrasinda o kendi parasını ödedi.sizlere sormak istedim saçma mi oldu acaba? Cimri bı insan değilim onun parasını da öderim ama bunun süreklilik arzatmesi arkadaşlığımızı etkiler diye önlem almak istedim.sizin fikirlerinize açığım sevgiler.
Bende böyle olmasından yanayım yoksa vallahi kimseyle bi yere çıkasım gelmiyorArkadaşlar kafa yapımın uyduğu iyi bir komşum var,ikimizde gurbetten geldik ve evlerde buluşuyoruz iyide anlaşıyoruz.evde sıkılıyoruz,dedik arada gezelim restoranta gidelim yemek yiyelim,arada tatlı yemeye gidelim falan.ilk defa gittik ve komşum benim paramı ödemek istedi ve ben kabul edemem dedim.en iyisi herkes kendi parasını kendisi versin nasılsa sık sık dışarı çıkacağız sen ver ben ver olmasın.minnet altında da olmayalim dedim.cok şaşırdı birazda bozuldu ama umursamadim.gittim kasaya kendi paramı ödedim.sonrasinda o kendi parasını ödedi.sizlere sormak istedim saçma mi oldu acaba? Cimri bı insan değilim onun parasını da öderim ama bunun süreklilik arzatmesi arkadaşlığımızı etkiler diye önlem almak istedim.sizin fikirlerinize açığım sevgiler.