komşumu aile ve sosyal politikalarbakanlığına şikayet ettim

Siddet yasal mi ???

şiddetin yasal olduğu gibi bir cümle belirtmemişim.
ancak adamların çocuğun nişanlı olduğunu belirtmeleri şiddeti görmezden geldiklerini göstermez
durumun ciddiyetini belirtmek için muhtemelen bu şekilde konuşmuşlar
shçekte çalıştım ben daha önce o yüzden bu şekilde konuştum

inşallah öyle olur yurda yerleşirirler ama benşm ümidim yok adamda acayip bi dil var okumuyodu tembeldi gönlü vardı kaçacaktı niaşnladık falan der bide 18 ine kadar evlendirme derse yazık olur garip kıza n azından niaşnlısı bundan kötü olamaz

ailesi böyleyse el oğlu neler yapmaz
siz en doğrusunu yapmışsınız gerçekten
ben shçekte çalışmış biri olarak oradaki çocukların halini biliyorum :50:
hepimize düşen bir görev böyle çocukları korumak

Kız okuyor mu? Bildiğim kadaryla 12 yıllık eğitim de zorunlu
hayır lise birden aldı
hepimiz dua edelim kızcagız rahat etsin artık ya cok üzüldüm ben kıza. aslında keşke güzelce baksalar da yurda yerleşmese ama bu insanlar değişmiyo malesef umarım gerekeni yaparlar ve umarım komsun yalanlarla ekipleri kandırmaz :47:

inşallahkızlar dua edin

kıza dayağı attı ben 183 aradım konuşurken eşim geldi bu arada adam ve eşi gayet mutlu bi şekilde eşimin krşısından gelmiş çarşıya gidiyolrmış onlar yokken
kızcağız balkona çıktı dedisini aradı ağlayarak dedesine dediki dede ben hastayım beni hasta ettiler eşimi çağırdım bak dedim nlar gülerek evden giitti ama kızcağızın hali ortada

Son düzenleme:
Ne dertliymişsin be zehtra, ne çektin be yavruumm:27: geçen gece mastrbsyn diodun, sonra saçkıran olmuş kocan cinsellik diodun.. bu gece çatlak komşularr.. oooff offf..:27:

hayır lise birden aldı

inşallahkızlar dua edin

kıza dayağı attı ben 183 aradım konuşurken eşim geldi bu arada adam ve eşi gayet mutlu bi şekilde eşimin krşısından gelmiş çarşıya gidiyolrmış
kızcağız balkona çıktı dedisini aradı ağlayarak eşimi çağırdım bak dedim nlar gülerek evden giitti ama kızcağızın hali ortada eşimde çok üzüldü dedesine dediki dede ben hastayım beni hasta ettiler

içim parcalandı diye bi tabir var ya onu yasıyorum su an :( yazık ya gercekten cok üzüldüm Allah ım yardım etsin. cok iyi bişey yapmıssın hiç korkma huzurlu uyu sen cok iyi bişey yapmıssın. insan böyle bişeye nasıl susar. israil gibi komsuların var :47:

Ne dertliymişsin be zehtra, ne çektin be yavruumm:27: geçen gece mastrbsyn diodun, sonra saçkıran olmuş kocan cinsellik diodun.. bu gece çatlak komşularr.. oooff offf..:27:

şuan çok ciddi bi konudayım espiri kaldıracak modda değilim ne kadar gerzek olduunun farkındasındır umarım

içim parcalandı diye bi tabir var ya onu yasıyorum su an :( yazık ya gercekten cok üzüldüm Allah ım yardım etsin. cok iyi bişey yapmıssın hiç korkma huzurlu uyu sen cok iyi bişey yapmıssın. insan böyle bişeye nasıl susar. israil gibi komsuların var :47:

hiç bişi olmasa dahi adam ayağını denk alır kafasına göre işkence çektiremez

Yazik ya, kiyamam ben o kizcagiza. Cok uzuldum. :(
Dogru yapmissiniz. Insallah bir caresi bulunur. Balkonda beni hasta ettiler diye agladi ha, icim parcalandi. Yavrum ya, kucucuk daha. :(
Kiz disari cikiyor mu bilmem ama gordugunuz zaman ona sefkat gosterin, sevin, evinize alin, konusun. Kimbilir psikolojisi ne haldedir. Bir kisi de olsa destegi olsun, siginacak bir insani olsun. Insallah sosyal hizmetler devreye girer ve bir daha bunlari yasamaz.

sana soran mı oldu bu güne kadar ne derdim var diye
bu dert benim değil hepimizn derdi toplumun derdi senin gbi asalaklar olduğu sirece benim gibilerin üstüne kalması muhtemeldir

senin bahsettiğin konu tam yanı başımda var, gereken yapıldı süt dökmüş kedi adam kaldıki kendide biliyor benim şikayet ettiğimi, merak etme, o sözün sana aittir, hakaret etme..

Yazik ya, kiyamam ben o kizcagiza. Cok uzuldum. :(
Dogru yapmissiniz. Insallah bir caresi bulunur. Balkonda beni hasta ettiler diye agladi ha, icim parcalandi. Yavrum ya, kucucuk daha. :(
Kiz disari cikiyor mu bilmem ama gordugunuz zaman ona sefkat gosterin, sevin, evinize alin, konusun. Kimbilir psikolojisi ne haldedir. Bir kisi de olsa destegi olsun, siginacak bir insani olsun. Insallah sosyal hizmetler devreye girer ve bir daha bunlari yasamaz.

işin kötüsü evden dışarı adım attırmıolar geçelerde evden gittiklerinde kpıyı çaldım merdivenci kadın gelmedi birlikte mrdivenlerle uğraşılımmı ne dersin dedim bana iş bırakıp gittiler ütü yapacağım dedi vicdensız bunlar hanımınaysa sınırsız özgürlük ve giyinme vern adam

işin kötüsü evden dışarı adım attırmıolar geçelerde evden gittiklerinde kpıyı çaldım merdivenci kadın gelmedi birlikte mrdivenlerle uğraşılımmı ne dersin dedim bana iş bırakıp gittiler ütü yapacağım dedi vicdensız bunlar hanımınaysa sınırsız özgürlük ve giyinme vern adam

Yazik. Lutfen elinizi cekmeyin kizin uzerinden. Yani ara sira sormak bile olsa bu, yapin. Ilac olun olabildiginizce. Sevaba girersiniz, o cocuk da biraz sevildigini, kendini dusunen biri oldugunu hissseder, sevinir. Kizi bulup bir sarilasim geldi ya.

Helal olsun, hepimize örnek olacak bir davranış :46::46:
bazılarımızın aklına gelse de çoğumuz aman boşver başıma iş almıyım ben karışmıyım aile konularına ya da aman polis çağırsam ne olucak bişey yapmazlar diye böyle bir dehşete sessiz kalıyoruz maalesef.
Belki de sizin sayenizde o kızcağınızın hayatında yepyeni bir sayfa açılacak,belki onu ölümden kurtardınız..
O aileyi de Allaha havale ediyorum.

Son düzenleme:
o zaman konuma odaklan ve dalga geçme şuan çok gerginim

Sanirim arkadas konudaki uvey anne yada onun gibi biri bosver .. cok iyi yapmissin bende olsam asla dayanamazdim . Ama bu tipler bulasik olur. Komsulariniza falan soylemeyin agizlarindan kacirirlar . Sonucta sizin de colugunuz cocugunuz var ..

Sanirim arkadas konudaki uvey anne yada onun gibi biri bosver .. cok iyi yapmissin bende olsam asla dayanamazdim . Ama bu tipler bulasik olur. Komsulariniza falan soylemeyin agizlarindan kacirirlar . Sonucta sizin de colugunuz cocugunuz var ..

Benimde yasli bir komsum vardi bebekligimizi bilir yani cok eski . Yaninda bir ogluyla kalirdi ama oglu hic ilgilenmezdi . Kadin sabah duser geceye kadar da yerde bagirir dururdu ogluda icip edip gelip anasina bagirrdi yine mi dustun . Bizde bunu sikayet ettik sonra mis gibi bakicisi olduda son gunlerini guzel gecirdi kadincagiz .Allah insanlara merhamet versin

Eski konularına baktım da bi garip geldiler :ssz: senin kadın olmadığını düşünenler olduğundan mı böyle bi konu uydurdun acaba diye düşündüm nedense :25:

sen iyi bir insansın
benim de içimde kalmıştı,şikayet etmek.
yan komşum sabah akşam çocuklarını döver,küfreder ve bağırırdı...
ama bikaç sene önce bebeğini kaybetti,sonrasında çocuklarına bağırmaz oldu...

Aslında yanlış yapmışsın sana düğün davetiyeyi verdiklerinde şikayet ile polis düğünü basması daha iyi olurdu

Hoşunuza mı gttı insanların dertlerıyle dalga geçmek. Sizin yok sanırm dua edinde olmasn ama başkalarıyla dalga geçınce emin olun derdınız olacaktır. Bu sitenın amacını anlamadıysanız güle güle

Back
X