- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi eren sezen
-
görmediğin tanımadığınız akrabası filan olabilir belki.
hımmmmmmmmmmmmmklava:
ben burda kapalı yada hacca gitmiş insanlara laf etmedim konu saptırılmasın lütfenn kendini dini bütün muteasıp gösterip hacca boşuna gitmiş olmasına kızdım ben ona laf ediyorum benim eltim 5 yıldır hacca gitmek için sıra bekliyo ama çıkmıyo bi türlü böyle bekleyen heves eden milyonlarca insan varken bunun gibilerin gidipte bekleyenlerin hakkını yemeside ayrı bi yanlışş hacca gitmek ayrı duygu ayrı bi hazdırr dönüncede yaşamına dikkat etmesi gerekirdiibu gerçekten çok acı bir kadın kocasına çocuklarının babasına nasıl yapar bu çok büyük ahlaksızlık eğer birşeyler normal gitmiyorsa evliliklerde bitirmek en doğrusu aldatmak niye hiç kimse aldatılmayı haketmez ayrıca lütfen insanları sınıflandırmayalım bunu yapanın yaptığı ahlakıyla alakalı diniyle değil din insanlara ahlaklı olmayı düzgün ve kaliteli yaşamayı öğretir ahlaksızlığı değil lütfen imalara dikkat
kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........klava:
haklısın canım ne hali varsa görsün 2 gün geçti olayın üstünden bende kafamdan attım bu konuyu zatenn ilk yaşadığım şok etkisi her geçen gün azalıyo allah şaşırtmasın ne diyeyimmzor bir durum sizin icin..
canim bence senden duyulmasin,kadin cazgir diyorsun,öylesi insandan hersey beklenir,bosuna üzerine sicratipta kendi huzurunu tehlikeye atma derim..
birak,su testisi su yolunda kirilir,hacca gitmis bilmem ne yapmis..önce Allah korkusu olacak bir insanin icinde..o yoksa iste ne bu olayin duyulmasi korkutabilir onu,nede kocasiyla arasinin bozulmasi falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?