komşumu dün başkasıyla gördüm

bu kadar rahat geziyorsa mutlaka ortaya cikacaktir.simdi siz soylerseniz size inanmayabilir inansa da kabullenemez siz kotu olursunuz.yada karisini takip edip katil olur gazetelerde okuyoruz..herkes yaptiklarinin cezasini mutlaka ceker.belki de gun gelir vicdan azabindan kahrolur.toplum olarak cok yozlastik.gurur duydugumuz aile degerleri hep yok oluyor.

Huylu huyundan vazgeçmez, o yaşta olupta pişamn olacağına, vicdan yapacağına hiç inanmıorum ben, eşine söleseniz iftiracı yuva bozmaya çalışan olucak aksine kimbilir ne iftiralarla karşılaşacaksınız..
O şahsın eşine yakalanacağınada inancım yok, ancak merak ettim sinile karşılaştığında nasıl bir yalan uyduracak itiraf etmeyeceği kesin

ben burda kapalı yada hacca gitmiş insanlara laf etmedim konu saptırılmasın lütfenn kendini dini bütün muteasıp gösterip hacca boşuna gitmiş olmasına kızdım ben ona laf ediyorum benim eltim 5 yıldır hacca gitmek için sıra bekliyo ama çıkmıyo bi türlü böyle bekleyen heves eden milyonlarca insan varken bunun gibilerin gidipte bekleyenlerin hakkını yemeside ayrı bi yanlışş hacca gitmek ayrı duygu ayrı bi hazdırr dönüncede yaşamına dikkat etmesi gerekirdii

anlattıkların ilginç şeyler evet hiç hoş değil ama
aynı yaşlarda bir tanıdığım vardı kocasından hiç ilgi görmemiş oda başkalrında o eksikliğinin gidrmeye çalıştı o yaştan sonra ..biz onunla konuştugumuz zaman bize kızardı sizin kocanız sizle aynı yaşıt ben hiç hayatımı yaşamadım derdi.kocası durumdan haberdar oldu hiç tepki vermedi bizde şaşırmıştık

yani söyleseniz de pek işe yaramıyor..en iyisi söylememek....zamanı gelınce ögrenir..

Umarım eşi bu kadını yakalar ya.. Kadına bak.. 40 küsür yaşında kaç tane çocuğun var utanmadan ulu ortalık yerde başka biriyle dudak dudağa klava: Tamam belki hayatını yaşayamamıştır ama 40 küsür yaşında kadın yapmaz bunu ya, ben de kararsız kalırdım fakat en sonunda dayanamaz söylerdim kocasına sanırım :kedi:

zor bir durum sizin icin..
canim bence senden duyulmasin,kadin cazgir diyorsun,öylesi insandan hersey beklenir,bosuna üzerine sicratipta kendi huzurunu tehlikeye atma derim..
birak,su testisi su yolunda kirilir,hacca gitmis bilmem ne yapmis..önce Allah korkusu olacak bir insanin icinde..o yoksa iste ne bu olayin duyulmasi korkutabilir onu,nede kocasiyla arasinin bozulmasi falan..

haklısın canım ne hali varsa görsün 2 gün geçti olayın üstünden bende kafamdan attım bu konuyu zatenn ilk yaşadığım şok etkisi her geçen gün azalıyo allah şaşırtmasın ne diyeyimm

boşver deme.....bunlar uluorta dolaşıyorlarsa siz nasıl gödünüzse başkasıda görücektir...
böyle şeyler çokta saklı kalmaz.....bir gün ortaya çıkar...
hem siz niye vicdan azabı yaşıyorsunuz yaşıyacak olan başkası....
görmemiş gibi davranın sonrada arada kalan sizler olmayın....
belki derseniz eşinizlede niye dedin demedin derken problem yaşarsınız canınız sıkılıy ki başkası içinde can sıkmaya degmez heleki kendini bilmez biri için hiç degmez

Vayy bee ..

Aslında böylelerine kızıyorum iste basını kapamak imamhatipler'de okumak yetmiyor iste .. Böyle dememin sebebide, yasayıs bicimi bu tarzda olan insanlardan hiic beklenmeyecek bir durum oldugundandı, yanlıs anlasılmasın lütfen! siz söylermisiniz bilmiyorum ama bence ,esinin ve cocuklarının ögrenmesi lazım annesinin sarmas dolas baskasıyla gezdigini, haksızlıga hiic tahammül edemiyorum ..:1closedeyes:

Bişey değil... koca başkasından öğrenir.. kadın sizden bilir...
Hiç görmeseydiniz keşke..hiç sevmem böyle şeyleri.

hacca gidince kafasını kapatınca imam hatipte okuyunca sütten çıkmış ak kaşık olmuyor insan. hayata aydın çağdaş bakan insanlar daha az yapıyor böyle şeyler. deniz fenerinin durumu belli işte. kadında sırf görüntüden hacca gitmiştir. siz hiç bulaşmayın gördüğünüzü de unutun. Bunu yapabilen kadın kılıfınıda hazırlar arada siz kalırsınız.

40 ından sonra azanı teneşir paklarmış diye meşhur bir söz var cuk oturmuş bu ablaya Bencede hiç çamuru üstüne sıçratmaya gerek yok kuldan ne kadar saklasada yukarda Allah var elbet bir gün çıkar oyunu

sakın karısma sonra hersey duzelır herkes barısır sen kotu kalrısın arada . bırde senın hakkında dedıkodu cıkarırlar .

Bir de hacca gitmiş tövbe estağfirullah tövbee..

Allahım sen affet ya rabbim böyle şeytana uyanları.

Bırak canım hiç umursama .Kocasına da birşey söyleme er geç çıkar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…