- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
- Konu Sahibi eren sezen
-
kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........klava:
Gerçekten aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olayı...
Her kapalı aynı değildir aldanmamak lazım...
Kaldı ki hacca bile gitti diyorsun...
ben sölenmesi taraftarıyım ama dediğin gibi sölenmese bile bişekilde zaten ortaya cıkacaktırkaydirigubbakcemile2
katılıyorum sana canım özellikle bazı cümleler vurgulayarak kullanıyorlar hacca gitmiş vs. kadın demmekki ahlaklı değil başınıda öylesine kapatıyordur haccada öylesine gitmiştir gerçen inanan ve ahlaklı olan biri bunu yapmaz zaten
bu gerçekten çok acı bir kadın kocasına çocuklarının babasına nasıl yapar bu çok büyük ahlaksızlık eğer birşeyler normal gitmiyorsa evliliklerde bitirmek en doğrusu aldatmak niye hiç kimse aldatılmayı haketmez ayrıca lütfen insanları sınıflandırmayalım bunu yapanın yaptığı ahlakıyla alakalı diniyle değil din insanlara ahlaklı olmayı düzgün ve kaliteli yaşamayı öğretir ahlaksızlığı değil lütfen imalara dikkat
konu sahibi arkadaşın artniyeti oldugunu düşünmüyrum ama bazıları malesef
dindar görünerek yaptıkları çok aferdersiniz pislikleri kapatmaya calışıyorlar sonra da hacca gittiği halde böle yaptı hacca gidenler de yapıyor deniyor
çok yazık
nihayetinde o kadının ne yaşadığını bilemezsiniz hiçbir zaman tam anlamıyla
bu sizi ilgilendiren bir konu değil
söylemek de üzerinize vazife değil
hacca gitmiş,gitmemiş bunlar da gereksiz detaylar konuyla ilgisi yok
kısacası bu işin sizi ilgilendiren bir boyutu yok o yüzden de karışmayın
allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasınn
kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?