Komşumun bebek görme hediyesi!

mrv_mn35

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
240
243
628
Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685

umursanmıycak bişi deil ki bu madem öle bişi getircen hiç getirme daha iyi . ne bilim belki kontrol etmedi belki önemsemedi .

Satın almış olma ihtimali yok mu? Yani belki aldığı yerden bu şekilde geldi, hemen celallenmemek lazım ki hali hazırda bir yelek bir takım öyle çok büyütülecek birşey değil bana gore, ben olsam önemsemem..

Cok ayıp etmiş, pes yani... Hiç konusunu dahi açmaZdım ben.. Hiç bir zamanda unutmazdım ama..

bu kadarlık değer verirdim bundan sonra.

Önce bi sinirlenirdim.
Sonra toptan hepsini alır '' bana yanlışlıkla çöp poşetini getirmişsin '' derdim.
Ayıp. Sadece yeleği ver olsun bitsin madem. Bu yaptığı terbiyesizlikten başka bi şey değil.
Hayatımda böyle bi şey ne duydum ne gördüm.

Sonucta birsey hediye etmek istemis belki maddi durumu iyi degildir icerde sakladigi seylerden verdi yani kullanilmamis icerde saklanmis önceden alinmis seyler lekelenmisdir oda görmemisdir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…