Komşumun bebek görme hediyesi!

Kendi mi dikmiş bunu nedir bu üstü yok mu, pijama takımı değil bu bir pijama bir yelek mi

ben şahsen birşey demem kendisine ama arama mesafe koyarım yaptığı çok ayıp!

verdiği hediye bariz verilmicek bişey ancak ben olsam kesinlikle yüzüne vurmazdım.
çünkü herkesin görgüsü, yaşayış biçimi farklıdır. sonuçta o da kendince bişey yapma niyetiyle getirdi onu.
kalbini kırmış olacaksın ve eline de bişey geçmicek.
sonuçta at çöpe gitsin kullanmak zorunda değilsin. ama bundan sonra da ona göre mesafeni koyarsın gidip gelmezsin olur biter.

Haydaa ben şok. Yillanmiş bu pijama be. Hayır yoksa durumun getirme..zorla değil ki.. İade et bencede kendisine..bu kadar da olmaz..

Neden kapıdan uğrayıp verdiği ortada, sağolsun bana da çok hediye geldi herkes açtı/açtırdı baktık tek tek öptüm teşekkür ettim

Onun adina ben utandim ya atin çöpe tuhaf midir nedir...

hiç bir şey diyemezdim önce acaba sandık lekesi olabilir mi dedim ama sandık lekesine benzemiyor

10 tlye bıle hedıye edılecek neler var yahu
gelırken sadece kek yapıp komsu ben geldım de dıyebılırdı
hıc bısey almasınada gerek yoktu
kendını rezıl etmıs hıc bısey deme yapma bosver
sende ona hıcbıseyınde hedıye alma

Hediye almak zorunda değil ki durumu yoksa bir tebrik, bir hal hatır, sağlık sorma yeter. Bu nedir ya, ayıp.

Bizim eski mudur de bi sürü evi var adamın hasta ziyaretine giderken eski çiçekleri sarıp gidiyodu ...bi tepki verme kimseye gösterme at gitsin üzerinde durma o utanmamis seni küçük susurur

Aslında kullanılmışa benzemiyor çünkü ip uzamış kenarından kalite kontrolden geçmemiş gibi yani bekleye bekleye böyle olmuştur belki ya da bu şekilde aldı.Yine de saygısızca bir davranış olmuş kontrol edebilirdi

Aynisi basima geldi.
Alt komsum boyle asortik upuzun sari sacli boyle kurk filan giyen bir hatundu catida eski esyalarin arasinda birkac bebek yelegi ve patigi gormustum aylar once sonra ben dogum yapti o gordugum hirka ve patikleri (kullanilmis yikanmis ) bol pafumleyip bana getirmisti.
Hala anlam veremiyorum
az once esimede sordum o neyin nesiydi diye konuyu gorunce Oda bilmem dedi :F

Nasıl bir komşuluk ilişkiniz var bilmiyorum ama bu düpe düz saygısızlık ve bana bilerek sizi alçaltma amaçlı yapıldığını düşünüyorum eğer durumu iyi olmayan saf kalpli biri yapsaydı çok görmezdim utancından yeleğin yanına koyvermiş derdim ama tahsilli çocuklarına marka giydiren birinin bunu yapması hiç normal değil acaba sizde ona buna benzer birşeymi yapmıştınız aranızda olan bir zıtlıkmı var bu sorular geldi aklıma kimse durdururken böyle bişey yapmaz

Benzer bir durum yasadim. Hic muhatap olmam. O yaptigindan utansin.

Benzer bir durum yasadim. Hic muhatap olmam. O yaptigindan utansin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…