- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Var ustu, ama üst yıkamamış, rengi bile değişik.Kendi mi dikmiş bunu nedir bu üstü yok mu, pijama takımı değil bu bir pijama bir yelek mi
ne yapmaya karar verdin?Kızlar sagolun, cevaplarınız için teşekkürler.
Nasıl bir komşuluk ilişkiniz var bilmiyorum ama bu düpe düz saygısızlık ve bana bilerek sizi alçaltma amaçlı yapıldığını düşünüyorum eğer durumu iyi olmayan saf kalpli biri yapsaydı çok görmezdim utancından yeleğin yanına koyvermiş derdim ama tahsilli çocuklarına marka giydiren birinin bunu yapması hiç normal değil acaba sizde ona buna benzer birşeymi yapmıştınız aranızda olan bir zıtlıkmı var bu sorular geldi aklıma kimse durdururken böyle bişey yapmazMerhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?