Komşumun bebek görme hediyesi!

Samimi değiliz çok ama hem is arkadaşı hem yan komşu, birde çok bakımlı kendi olsun çocukları olsun hep kaliteli ve moda giyinirler, kasıtlı olduğunu düşünüyorum malesef çünkü her fırsatta beni okul yabancı dil gibi unsurlarla alçaltmaya çalışır ama ben kulak asmıyordum. Bu bardağı taşıran damla oldu biraz.

one yya dalga geçer gibi hiç gelme ondan iyidir .... bence kendisine birşey söylemeyin kibarlık sizde kalsın cam bezi toz bezi falan yapın eğerki kendi size gelirse o şekilde gözü önünde kullanın bence yani ben olsam böyle birşey yapardım sanırım :/

Sanırım bir daha o kişinin yüzüne bakmazdım. :) Hediye bence gönülden gelir, hediyede standart aramam, hediyeye kızılmaz. Verene gönül konmaz. Ama bu durumda bir "hediye" de düpedüz saygısızlıktır, terbiyesizliktir bana göre. Bir şey vermesin, samimi bir tebrik etsin, iyi dileklerini sunsun, çok daha makbule geçer bana göre.

Şöyle, bana kullanılmış bi hediye getirdin ayıp ettin de, ben olsam yanında acar bakarım söyle ki mor olsun utanması varsa. Gözünün önünde çöpe at.

Önceden çarşamba geleceğim dedi, çarşamba günü de kapıdan hastayım girmeyim deyip lcw poşeti içinde elime tutuşturdu. Bir giydiğini bir daha zor götürürsünüz inanın üzerinde. Kendime hakaret olarak görüyorum bunu.

Ha yok hakaret oyle yapilmaz kadin gorgusuz sadece

Bu kiyafet kendi cocuguna gelmis begenip giydirmemis sandik lekesi vs o yuzden simdi de sana itelemis

Bi insan birine hakaret etmek isterse iki cift kelamla yerin dibine sokar dur suna kotu hediye vereyim de sinir atsin demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…