Yahu acıklama dahı yapmadım yada neden bu uslupla konuşuyorsunuz bıle demedım. Bır öğretmenım cocuklar benım için cok özel cok önemli. Hastadır uyuyamaz sabaha kadar annesı perısan olmuştur ben bunları dusunuyor ve uzuluyorum. Ama elimden bırsey gelmıyor perdeyı taktırmak zorundayım evımın içi gorunuyor. Yada camları yaptırmak zorundayım e bende vakıt bulamıyorum. Canım sıkıldı bu kadar ınsanıyetsız olamaz bır ınsan dedım kendı kndımeSiz elinizden geleni en medeni sekilde iyi niyetle yapmissiniz!! Ama o bunu haketmemis nasil bi usluptur o yok cocugumu düşünmüyorsunuz fln gibi bosverin muhatap olmayin..
sahsen bn cocuk gurultusunden rahatsız olmuyorum laftan anlamaz cocuk cunku. Topluluk içinde yasamak boyle ne yazıkkı ama bu sesler gun içinde 2-3 aralığında matkap sesı olduguda oluyor da ınsaat degılkı ufak tefek seyler . Herkes yaptırıyor bunları mecburıyet olmasa yaptırmayacagım ınanın bnde uzuluyorum cocugun korkmasına uykusundan uyanmasınagurultu geceyarısı olmadıgı surece ve gndzde cok abartılı olmadıgı suece bnc sorun olmamalı... tum komsularmın cocugu var ve bınada gece gndz neredeyse gurultu hıc btmez ama bız bıkere gıdıp kapılarını calmadık.. ınsanlıkgorgu meselesı bnce.. karsılıklı anlayslı ve nezaketlı olunmalı...
Saatı belli olan bişi olsada beklesın onada varım yeterkı cocuk korkmasın ama mecburı işlr yanı perde cam cok buyuk ınsaat işlerı degıl yenı ev sonucta. Saatler gunduz 2 3 aralığında işten cıkıp gelıyorum dusunun . Ve yarım saat onceden bılgılendırıyorum.Tadilatı yasal saatler içinde yaptırıyor mussunuz karışmaya hakkı yok bu konuda sonuçta yıllarca sürecek hali yok ayrıca eve gelen usta niye beklesin adamın hiç işi gücü yok saatlerce bekliyecek birde.
sahsen bn cocuk gurultusunden rahatsız olmuyorum laftan anlamaz cocuk cunku. Topluluk içinde yasamak boyle ne yazıkkı ama bu sesler gun içinde 2-3 aralığında matkap sesı olduguda oluyor da ınsaat degılkı ufak tefek seyler . Herkes yaptırıyor bunları mecburıyet olmasa yaptırmayacagım ınanın bnde uzuluyorum cocugun korkmasına uykusundan uyanmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?