Bırdaha ne haber verırım ne gorsem selam verırım . Cocugunu dusunen ınsan yaparmı bunu. Ortak bır nokta bulur ben cocuk için her turlu anlayısı sagduyuyu gostermeye hazırımKomşuya sinir oldum. Oldu canım sen rahatsız olma diye oturduğumuz yerden kalkmayalım. Kadına bak sanki gecenin 3 ü
Insanlar gercekten cok tahammulsuz o konuşcak ben konusacagım e sen benım altımda oturuyorsun her seferınde kavga etmek yerıne insan olsanda anlayısla otursak olmuyormu . Yazık yatasnma surecnde ıster ıstemez goz yumlmalı cnm.. nrmal zamndada cok grltulu ısler gece yaplmamalı.. bnları bılmeyen yoktr herhalde.. mıllet olarak okadr tahammulsuzuz kı bnce kavga etmeye yer arıyoruz..
Aynen cevap bıle yazmadım hatta nezsketıme ve sagduyuma lanet ettım ya .Aa ruh hastasına bak. Aman bırakın ya hiç muhattap olmayın.
Üzüldüğüme pişmanım:) bazen cevremdekıler cok haklı safmıyız yoksa ınsanlarmı cok kötuuBöyle kadına tadilat başlatacaksın evde, görecek gürültüyü.
Benimde kucuk cocugum var ve sese duyarli annesini anlayabiliyorum ses oldugu zaman bende rahatsiz oluyorum cocugum ds uyaniyor zaten ama bu zamana kadar kimseye sikayete gitmedim insanlar bilerek yapmiyor sonucta ve onlarda bu apartmanda yasiyor..Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
Inanın ben önem verdım cocuk korkarak uyanmasın evde butun gun cocugu ile ılgılenıyor kadın bunalmıştır vs dusuncesı ile yarım saat oncesınde haber vereyım dedım pişman oldum. Ben onun cocugu için evımdekı ustaları calıştırmıcam ama o bana sızın hıcbırseyınız benı ılgılendırmez dıyecek . Hayretler ıcındeyım boyle ınsanlar da varOooldu, başka emri varmıymış hanfendinin ? :)
Çocuğunun uykusu çok önemliyse gitsin müstakil evde otursun, o da kesmezse Allahu ekber dağlarına taşınsın.
Oralar hayli sessizdir
Haklısınız.. Alt katta oturan o valla o dusunsun hakkını kaybettı artık.. Haksızmıyım anlamıyor ıyılıkten boylece duyarlı olamayacagım. Sankı evde at mı koşturuyorum:)ne demişler ev alma komşu al :) işiniz zor valla allah yardımcınız olsun ilerde sizin bebeğiniz olunca bi konu daha acarsınız gibime geliyor
Tanışmada olan şeyler bunlar saçmalamış komşunuzMerhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
Ben yasal saatler oldugunun farkındayım. Ama yazık cocuk hassas demekkıdedım nekaybederım bı mesaj atıp habervereyım dedım pişman oldum:)evde çocuk uyurken ben süpürge açardım hususi sese alışık olsun diye böylece gece ve gündüz uykusunu ayırt eder. gündüz izin almanıza gerek yok
Inanın ben önem verdım cocuk korkarak uyanmasın evde butun gun cocugu ile ılgılenıyor kadın bunalmıştır vs dusuncesı ile yarım saat oncesınde haber vereyım dedım pişman oldum. Ben onun cocugu için evımdekı ustaları calıştırmıcam ama o bana sızın hıcbırseyınız benı ılgılendırmez dıyecek . Hayretler ıcındeyım boyle ınsanlar da var
Sormayın bayagı terbıyeszlestıTanışmada olan şeyler bunlar saçmalamış komşunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?