Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

İnann bende dıyecek sey bulamadım. Cok tuhaf degılmı ? Benım cocugum uyuyor bekleseler demek nedır. Yada hıcmı ınsanlıktan anlamıyor ki ben yarım saat oncesınden haber verıyorum da bana formalıteden mı haber verıyorsunuz dıyor . Beklentıye bakın:)

Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş uykusundan uyanmasın diye yanında osurmamış. Komşunuzun özeti. Ciddiye almayın önce hak edicek.Terbiyesiz.
Aynen oyle canım. Hıııc umrumda degıl artık kapılarımız farklı ama aynı catı altındayız sagduyumun karsılığında bu tavrı karsısında allahın selamı vermem selamınıda almam

Bu tavızı sadece cocuk için verdım rahatsz uyku problemı var olunca annesınnde onunla bırlıkte gergın oldugunu dusundum. Ama bu demek degılkı saygısızlasacak. Karsısında cocugunu dusunen bir komsusu var ama o bencıllıgınden dolayı kaybettı tum anlayısımı.

Bulmuş senin gibisini bunuyor. Zamaninda kampüste yürüyoruz arkadaslarla aksam vakti biri de bebegini gezdiriyor arabada. Yanindan gecerken çığlık attik farkinda olmadan genciz tabi o zaman. Annenin tepkisi; cocugumu korkuttunuz.! Ben de dedim ki cocugunuz ömür boyu bu psikolojiyi atlatamaz.
Var böyleleri bulasmamamak lazim.

saglıklı dusunen tepkı veren bır komşum olmadıgı kesın:)

Şımarıklık ve bencillik ama yaptığı. Herkes seni ve bebeğini düşünemez. Ben sizin gösterdiğiniz anlayışın onda birini göstermezdim açık ve net. Apartmanda gürültü oluyor yapacak bir şey yok. Muhtemelen onun çocuğu canavar gibi gürültü çıkardığında sizin bebeğiniz olacak siz de ona bela olup çocuğum uyanıyor deseniz emin olun çocuk o tabii gürültü olacak burası apartman der.
Bu tipler kendine gelince saygı bekler, karşı tarafa geldi mi saygısızdır.
Taşınana bir bardak çay vereceğine bir de bebeğim demiş. Sizin de işiniz gücünüz var keyfinize yapmıyorsunuz.
Bundan sonra bebeğini ve annesini düşünmeyin.Bu kadar hassaslarsa cidden evi değişterecekler apartmanda yaşamanın başında gürültü sorunu var yani. Kesinlikle taviz vermeyin sinir oldum komşunuza.

Artık allahın selamını dahı kabul etmemm..

Cok ince dusunmussunz.
Aramissiniz. Taktir ettim.
Ama o kadin bunun degerini bilememis.
Bosverin.

Cok ince dusunmussunz.
Aramissiniz. Taktir ettim.
Ama o kadin bunun degerini bilememis.
Bosverin.
Bende duyarlıyım sanıyordum da degılmışım formaliteden haber vermişim . Bunun dısında ne yapabılırım acaba:)

Bende duyarlıyım sanıyordum da degılmışım formaliteden haber vermişim . Bunun dısında ne yapabılırım acaba:)

Kadin formaliteden yaptiginizi diyor alabilir tamam, ama mantikli dusununce o kadinda pek samimi degil.
Ustalarin bekleyemiycegini elbet bilir.
Sinirlari zorlamis.

Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, bence fedakarlık karşılıklı olmalı yoksa bi süre sonra iyilik suistimal ediliyor.
Malesef herkesi memnun edemeyiz. Herkesin hastası, çocuğu, öğrencisi var. Karşılıklı birbirimizi idare etmeliyiz. Ama eşek hoş laftan anlamıyorsa yapacak bir şey yok, yasak değil açın matkabı. Rahatsız olan müstakile.

Ay sizin gibi ince duşunen bi komşuyu haketmiyo kadın.. Bana kalırsa hiç yuz vermeyin valla... Bu daha çok tepenize çıkar yoksa. Yeni taşınıyosunuz bi çay kurabiye ikramında bulunucağına uste çıkıyo

iyi oldu ozaman onun çocuğunun kalktığı saatte belkide üst komşunun çocuğu uyuyordur ne saçma şey sanki aynı evde ustalar çalışıyor komşunuz baya bi saçmalamış

Kadin formaliteden yaptiginizi diyor alabilir tamam, ama mantikli dusununce o kadinda pek samimi degil.
Ustalarin bekleyemiycegini elbet bilir.
Sinirlari zorlamis.
Güya cocugunu dusunuyor hıc sanmıyorum cocugunu dusunen ortak bır noktada buluşur..

Bundan sonra degıl anlayış selam bıle yok. Cocuk için dıye haber vermiştim bu kadının egolarıyla ugrasamıcam.

Biz apartman olarak çok rahatız ya şükür ses olsada hiç birimizin sesi çıkmaz çocuğu olan kimse yok bide genç çiftler sayılırız gecenin bir yarısı yukardan party müzikleri çalar bende aşağıdan tempo tutarım
ozaman danssss

Aynen öyle.. Ben yıne cocuk için dıkkatli olurum da matkap zevkıne calıştırılan bırsey degıl mecburen calıştırmak gerekıyorsada artık haberde vermem aynı nezakettedr bulunmam. Insanlar cok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…