Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Ne yapabilirsin ki bi dahakine arayın usta cagirabilir miyim ya da süpürge yapabilir miyim diyekim kimi düşünüyo ki bu zamanda benimde oğlum var bi ses olduğu zaman bende söyleniyor um çocuğu uyandiracaklar diye ama kimsenin kapısını çalmadim bunun icin insanlık hali bizde de gürültü olduğu zamanlar oluyo cunku

İzin almak degılde haber verdım ama o bunu yanlş anlamış:) ne tuhaf ınsanlar var . Cocugun uyku saatıne gore komsunun evı yönetmek isteyecek kadar ılgınç

Kapıyı calsında su istek bana tuhaf gelıyo:) cocugun uyku saatıne gore usta mı cagırılırmış:) duzenlı uykusu olmayan cocuk için ustelik. Pes

Kapıyı calsında su istek bana tuhaf gelıyo:) cocugun uyku saatıne gore usta mı cagırılırmış:) duzenlı uykusu olmayan cocuk için ustelik. Pes
Evet onların keyfine göre hareket edin gitsin müstakil bi evde yaşasın ses istemiyo sa apartman hayatı böyle gürültü olacak muhakkak

bundan 3-4 sene sonra onun çocuklar büyür, sizin bebeğiniz olur acaba o zaman kendisi ne yapacak merak ettim... boşverin siz elinizden gelen yapmışsınız

bu arada ne zamandır görünce diyesim geliyor demiyordum, pp'niz kalp ben <3

Ustalar çocuk uyanana kadar beklesin miymiş? bence akıl sağlığı pek yerinde değil bu kadının, uzak dur. :)

Bizim üsttekiler bir yıl tadilat yaptı. Bi iki şikayet ettik ama sonunda pes ettik, elbet bitecek dedik. Şimdi de yerleştiler, tv'yi kapadığımızda üstten dinliyoruz.

Sacmaliga bak çocuk uyuyor diye ustalar bekliycekmiş. Dünyanın merkezinde sanıyor galiba kendini.

Keske her komsu sizin kadar ince düsünup ustalar geldiginde haber verse biz neler çekioruzda apartman hayatı sonucta diye sesimiz çikmio o kadar rahatsız oluyosa gitsin müsakil evde otursun takmayın boşverin

ne kadar anlayıslısınız ama karsınızdakı komsu oyle degil maalesef hiç muhatap olmayın gece ya da gündüz erken saatlerde olan bir ses değil sonuçta

sizin gibi bir komşuyu bulduğuna şükredeceğine yaptığına bakın ne desem bilemedim,biraz benim binaya gelsin de gecenin 23:00'ünde matkap kullanan,sabahın 02:00'sinde yani gecenin bi vakti ev süpürüp mobilyaları çeken komşularımı görünce ayaklarınıza kapanacağına eminim

Bizim üsttekiler bir yıl tadilat yaptı. Bi iki şikayet ettik ama sonunda pes ettik, elbet bitecek dedik. Şimdi de yerleştiler, tv'yi kapadığımızda üstten dinliyoruz.
Oda cok kötuymuş:)

Nefret ederim benmerkezi insandan. Dünya onun bebesinin çevresinde dönüyordu.
Siz fazla anlayış göstermişsiniz, bu kadar merhamet göstermeyin.
Akşam ondan sonra yada pazar sabah yedide gürültü yapsanız anlayacağım ama öğlen vakti de eviniz de her tür ses gelebilir. Çocuğu bu kadar korunaklı büyütenleri anlamadım anlayamayacağım.
Asla bir daha bu kadar yüz vermeyin. Çok rahatsız oluyorsa müstakil eve çıksın apartmanda yaşıyor yani kimse onun keyfini bekleyemz

Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş uykusundan uyanmasın diye yanında osurmamış. Komşunuzun özeti. Ciddiye almayın önce hak edicek.Terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…