Tahammulsuz artık insanlar yahu. Tam benlik komsuymuşşunuz:)Biz apartman olarak çok rahatız ya şükür ses olsada hiç birimizin sesi çıkmaz çocuğu olan kimse yok bide genç çiftler sayılırızgecenin bir yarısı yukardan party müzikleri çalar bende aşağıdan tempo tutarım
ozaman danssss
kesinlikle siz ne kadar duyarlı davranmanıza rağmen davranışı çok saçmaFazlasıyla. Bencillikte son nokta.
Aynen insanlar tahammülsüz olmuş mesela bende pat pat sürekli ordan oraya koşan çocuk sesinden rahatsız olurum ama genede pek bişey dicemi sanmıyorumTahammulsuz artık insanlar yahu. Tam benlik komsuymuşşunuz:)
süpermiş boş bir daire varmı acabaBiz apartman olarak çok rahatız ya şükür ses olsada hiç birimizin sesi çıkmaz çocuğu olan kimse yok bide genç çiftler sayılırızgecenin bir yarısı yukardan party müzikleri çalar bende aşağıdan tempo tutarım
ozaman danssss
Zaten tek bir daire kira gerisi ev sahibi bak dahada şanslı hissettim kemdimi şimdisağlık olsun ozaman
bencede anlattığınızda hayali bile güzeldi özendim inşallah sizde ev sahibi olursunuz güle güle oturunZaten tek bir daire kira gerisi ev sahibi bak dahada şanslı hissettim kemdimi şimdi
Yok ev bizim zaten en üst kat kira yanlış anlattım galibabencede anlattığınızda hayali bile güzeldi özendim inşallah sizde ev sahibi olursunuz güle güle oturun
hımm ben yanlış anladım ozaman bu durumda çok daha şanslısınızYok ev bizim zaten en üst kat kira yanlış anlattım galiba
püfffff canım sen bizi çağır bir daha gelirse çocuk uyanıyor diye
bencede kimse kimsenin iyi niyetini sömürmesin. gündüz vakti herkes işini yapar,tamiratını,temizliğini .... bir sürü şeyherkes çocuğunu rahatsız eden sesi kendi evinde 24 saat, kendi eevi dışında yasal saatler ve makul süreler içinde kontrol edebilir.Yoksa sokaktaki adam korna da çalar, komşu gündüz evini de tamir ettirebilir, misafir çocuğu da ses yapar v.sv.s...kimse elini,dilini, ayağını o kadar uzatmasın, söyle o komşuya iyi niyetini sömürmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?