Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Ne yapabilirsin ki bi dahakine arayın usta cagirabilir miyim ya da süpürge yapabilir miyim diye:KK48:kim kimi düşünüyo ki bu zamanda benimde oğlum var bi ses olduğu zaman bende söyleniyor um çocuğu uyandiracaklar diye ama kimsenin kapısını çalmadim bunun icin insanlık hali bizde de gürültü olduğu zamanlar oluyo cunku

Tam kırıkmış ha komşun :KK70: öğlen 2de izin mi alacak mışsın? Birde çocuğun uyanmasını bekleyecekmişsin güldüm gece gece. Bende kızım gündüz uyurken gürültülere maruz kaldığım oluyordu tadilat vs derken ama gidipte bir şey demedim ne zaman yapacak insanlar. Ama seninki baya gururlu ve yüzsüz :KK70:
İzin almak degılde haber verdım ama o bunu yanlş anlamış:) ne tuhaf ınsanlar var . Cocugun uyku saatıne gore komsunun evı yönetmek isteyecek kadar ılgınç

Ne yapabilirsin ki bi dahakine arayın usta cagirabilir miyim ya da süpürge yapabilir miyim diye:KK48:kim kimi düşünüyo ki bu zamanda benimde oğlum var bi ses olduğu zaman bende söyleniyor um çocuğu uyandiracaklar diye ama kimsenin kapısını çalmadim bunun icin insanlık hali bizde de gürültü olduğu zamanlar oluyo cunku
Kapıyı calsında su istek bana tuhaf gelıyo:) cocugun uyku saatıne gore usta mı cagırılırmış:) duzenlı uykusu olmayan cocuk için ustelik. Pes

Kapıyı calsında su istek bana tuhaf gelıyo:) cocugun uyku saatıne gore usta mı cagırılırmış:) duzenlı uykusu olmayan cocuk için ustelik. Pes
Evet onların keyfine göre hareket edin gitsin müstakil bi evde yaşasın ses istemiyo sa apartman hayatı böyle gürültü olacak muhakkak

bundan 3-4 sene sonra onun çocuklar büyür, sizin bebeğiniz olur acaba o zaman kendisi ne yapacak merak ettim... boşverin siz elinizden gelen yapmışsınız

Valla komsulardan gelen gurultulere benim kadar sinir olan yoktur ama ben sizi hakli buldum. Ne guzel medeni bir sekilde yaklasmissiniz guzelce izah etmissiniz ama o anlamamis. Ya bir insan en gec 1 ayda yerlesir zaten neyine sabredemiyor. Bence cocugu bahane edip huzurunuzu kacirmaya calismis.

bu arada ne zamandır görünce diyesim geliyor demiyordum, pp'niz kalp ben <3

Ustalar çocuk uyanana kadar beklesin miymiş? :D bence akıl sağlığı pek yerinde değil bu kadının, uzak dur. :)

:KK51:Evlendim yeni binada ev aldık taşındık. Tek yaptığım ayna takmak tablo asmak vs. Üstüne biri geldi sanki ev 50 senelik. Bir tadilat yaptı kadın. Hadı neyse yapsın dedim. 1-2 oldu gitmedim. 2.ay oldu hala tadilat:KK53: yine gitmedim tabi. Kendisi geldi umreye gitcem dedi helalleşmeye gelmiş. Neyse gitti geri geldi ben bi kapıdan hoşgeldine gittim. Gel içeri dedi yok dedim. Gezin bari dedi evi. Bi girdim ki duvarları yıkmıs tavanları yıkmış. Taşları kırdırtmış yeni mermerler falan.

Sonuç olarak 3yıl olcak evleneli, hala ayda 1-2 kadın bi tadilat yapıyo. Seviyo herhalde bişe demiyorum. Bebeğim de var ama hiç şikayete gitmedim.
Bizim üsttekiler bir yıl tadilat yaptı. :D Bi iki şikayet ettik ama sonunda pes ettik, elbet bitecek dedik. Şimdi de yerleştiler, tv'yi kapadığımızda üstten dinliyoruz. :D

Sacmaliga bak çocuk uyuyor diye ustalar bekliycekmiş. Dünyanın merkezinde sanıyor galiba kendini.

Keske her komsu sizin kadar ince düsünup ustalar geldiginde haber verse biz neler çekioruzda apartman hayatı sonucta diye sesimiz çikmio o kadar rahatsız oluyosa gitsin müsakil evde otursun takmayın boşverin

ne kadar anlayıslısınız ama karsınızdakı komsu oyle degil maalesef hiç muhatap olmayın gece ya da gündüz erken saatlerde olan bir ses değil sonuçta

:KK5::KK5:
Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
sizin gibi bir komşuyu bulduğuna şükredeceğine yaptığına bakın ne desem bilemedim,biraz benim binaya gelsin de gecenin 23:00'ünde matkap kullanan,sabahın 02:00'sinde yani gecenin bi vakti ev süpürüp mobilyaları çeken komşularımı görünce ayaklarınıza kapanacağına eminim:KK70:

Bizim üsttekiler bir yıl tadilat yaptı. :KK70: Bi iki şikayet ettik ama sonunda pes ettik, elbet bitecek dedik. Şimdi de yerleştiler, tv'yi kapadığımızda üstten dinliyoruz. :KK70:
Oda cok kötuymuş:)

Nefret ederim benmerkezi insandan. Dünya onun bebesinin çevresinde dönüyordu.
Siz fazla anlayış göstermişsiniz, bu kadar merhamet göstermeyin.
Akşam ondan sonra yada pazar sabah yedide gürültü yapsanız anlayacağım ama öğlen vakti de eviniz de her tür ses gelebilir. Çocuğu bu kadar korunaklı büyütenleri anlamadım anlayamayacağım.
Asla bir daha bu kadar yüz vermeyin. Çok rahatsız oluyorsa müstakil eve çıksın apartmanda yaşıyor yani kimse onun keyfini bekleyemz

Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş uykusundan uyanmasın diye yanında osurmamış. Komşunuzun özeti. Ciddiye almayın önce hak edicek.Terbiyesiz.

Back
X