Tabi canım bozmayın moralinizi zaten sizin olduğunuzu bilerek yapmamış. Ama bekar çiftlerin kapısını çalarken dikkat etmek lazım. Benim sağolsun bir komşum var olmadık zamanlarda geleceği tutar ama gideceği tutmazdi. Severim keratayi ama o esnada sinirlenordim. Bigün arıyor acmadım zili çaldı bakmadım 2 dk önce camdan görmüş kızları benide pat daire kapısında bitti saçım başım ıslak açtım kapıyı beni görünce ayyy pardon dedi bidaha o gün bu gündür telefonla aramadan kapima dayanmaz :) . Ama dedim ya o anki olaya bi sinirleniyo insan ama komşumu çok severim
Kişisel algılamayın, bu tarz küçük şeyleri fazla takmaya ne hacet var allasen. Sinirli bi anıdır muhtemelen.
Savunduğumdan değil de, anlaşılabilir nispeten.
boşverin demek ki komşuluktan anlamıyor. bana da geçen gün komşum aşure getirmişti, tam da lavabodaydım, çıktım kapının orda, geliyoruuuummmm dedim hemen bi etek giydim açtım kapıyı. ne kadar güzel yapmışsınız, bana getirseydiniz o börekleri yanına bi çay koyardım içerdik, oh mis. ben çok severim muhabbeti, tadında gidip gelmeyi. bi kahve yapıp içeceksin yarım saat de olsa iki kişiye de bir değişiklik oluyor.
Canım eğer sürekli kapısını çalan biriysen senden elektrik almayıp bilerek yapmış olabilir zaten tavrındanda anlamışsındır apartmanda bitek seninle görüşen bir insansa oan başka şeylere sinirliyse sonradan senin yanına gelip kusurabakma benim canım sıkkındı isteyerek yapmadım falan derdi
Bence ne olursa olsun böyle bir saygısızlık yapılmaz musait değilsen açmazsın kapıyı olur biter kapıya gelen insanda sabaha kadar kapı çalmayacak sonuçta üç dört defa çalar giderdi
4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
ay gitmez olaydın sinirim bozuldu
kapıya 2 kez vurdum açılmayınca iniyordum ki kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı
gerçekten sinir oldum ne bu şimdi
Bizzat size verilmiş bir tepki gibi bu kadar bozulmanıza gerek yok bana kalırsa. O an zor bir durumdadır ve kapıyı açmak onun için gerçekten zor olabilir. İnsanlık halidir yahu..
4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
kapıya 2 kez vurdum açılmayınca iniyordum ki kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı