İyilik yapip denize atin sallayin gitsin yani :)4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
ay gitmez olaydın sinirim bozuldu
kapıya 2 kez vurdum geri dönüyorken kimde açmadı sonra kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı
gerçekten sinir oldum ne bu şimdi
bilmiyorumKapıyı calanin siz olduğunu anladı mi acaba?
mantıklı olan öylesi tabiki ama bence kıcık oldum onaGorgusuz, saygisiz biriymis. Bosverin, bir daha ilgilenmeyin siz de. Ustun musait olmaz tamam da disardan duyulacak sekilde bagirmak da neyin nesi, kapiyi calani rencide etmek ister gibi, ayip denen birsey var. Onun yerine "bir saniye" filan deseymis bari.
Yüzünüze mi söyledi? Hayır. Evinde kendi kendine söylenmiş. Eğer özellikle bağırarak söylemediyse dışarıdan duyulduğunu da düşünmemiştir.ama böyle de konuşmasına gerek yok değil mi açma yeter
Bence sinirli bir anidir ve kim olursa olsun söylenmiş öylece.ozellikle kapıyi açıp yüzünüze söylense tamam da sizi gordugunden bile emin degilsiniz...bilmiyorum
ben duyduğum için alındım zaten o da duyulacağını zannetmemiştir belki deYüzünüze mi söyledi? Hayır. Evinde kendi kendine söylenmiş. Eğer özellikle bağırarak söylemediyse dışarıdan duyulduğunu da düşünmemiştir.
Her şeyi bu kadar üstünüze alınmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?