böyle şeyler insanın canını sıkıyor..ben de yeni ev alıp taşınan komşumun evine apartmanla ilgili bişey diyeyim diye gittim,zile bastım içeriden tıkırtılar geldi,mercekten bakıldı farkettim ama açmadı..o oldu daha da gitmedim..3 yıldır aynı apartmandayız bir selamlaşmamız bile yok..ilk elektrik çok önemli...
çok net söylendi bende duydum zaten duyduktan sonra kapıyı açıp gözgöze gelsem ne yapacaktım bilemiyorumBende evde sürekli mini şor falan giyerim yaz dönemi kapı çaldığında bakarım dürbünden komşumsa bi sn der giyinşr açarım yabacıysa ses etmeden giyinir gelirim yada bekleyin lütfen derim komşunun yaptığı saçma bence muhakkak bilerek yapmıştır diyorum yoksa kolay kolay çıkmaz ses sonuçta aşağı şnşyormuşsun kapının dibinde değilmişsin
Ben fazla alınganlık yaptığınızı düşünüyorum şahsen.ben duyduğum için alındım zaten o da duyulacağını zannetmemiştir belki de
olabilir tabi ama beni kapı dürbününden gördü mü bilemeyeceğimBen fazla alınganlık yaptığınızı düşünüyorum şahsen.
Herkes her zaman kapısını telefonunu açmak, başkalarıyla görüşmek zorunda değil. Yeni evliymiş, belki eşine göre giyinmişti müsait değildi açmak istemedi, belki ağlamıştı yüzü gözü şişti? Bilemezsiniz ki. Dışarıdan duyulmayacağını zannederek de "öf bu kim şimdi" demiştir. Ki sizi görmemiş bile, nasıl şahsınıza tavır göstermiş olabilir?
açmadı açmak zorunda da değil ama bende böyle sinirli bir ses tonuyla laf işittirmesini alındım zatenHadi müsait değildi açmadı, niye bu kadar laf işittiriyor ki.
4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
ay gitmez olaydın sinirim bozuldu
kapıya 2 kez vurdum açılmayınca iniyordum ki kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı
gerçekten sinir oldum ne bu şimdi
Anam yeni evliymis o kadarda olsun is guc vardirr
saat 7 gibi ...ay ne bilem canımı sıktı boşverdim gittiPazar pazar börek mi goturulurmus 4 buçuk aylık evlinin evine. Şaka tabiki ama içerde söylenmiş kim olduğunu bilmeden sonuçta. Çocuk olmadan önce bizde sinir oluyorduk. Pazar günü zırt diye kapı çalınca. Yahu diyoduk bu millet bile işi hep gece yarısı yapıyor da mı bizde erken saatte bişey olmaz diye zırt diye geliyorlar. Ama çocuk oldu 7/24 kapım herkese açık :)
Git istemiş, demek ki çok saygısız insanları hiç önemsemiyor bi daha gitmezsin kestirme bi şekilde tanımış oldun işte boşver sıkma canını.açmadı açmak zorunda da değil ama bende böyle sinirli bir ses tonuyla laf işittirmesini alındım zaten
aynen öyleGit istemiş, demek ki çok saygısız insanları hiç önemsemiyor bi daha gitmezsin kestirme bi şekilde tanımış oldun işte boşver sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?