- Konu Sahibi Ellibirincikisi
kaç kiloydu bu insan acaba iki oturuşta bi koltuk takımı haklamış diyesim geldi... "Hayvan gibi oturmak" tabirine (hiç kibar değil evet ama bazen hakediyor insanlar bu tür lafları) bu sorunun cevabına göre katılıp katılmayacağım.. Çünkü normal bi kilodaysa eğer gerçekten dediğin şekilde oturmuş olması lazım ki koltuk kırılsın. Of koltuk kırmak nedir ya? Hem de bi çay saatinde iki koltuk kırmak!! Hiç kolay değil, koltuklarda da biraz problem varmış gibime geldi açıkçası. Çünkü koltuk dediğin öyle sert oturmakla falan kolay kırılmaz, anca aşırı kiloluysa oturan kişi yani.. Neyse napalım nazar çıkmış bolca evinizden ve üzerinizden diyip sizi bi nebze teselli edebilmiş olmayı umut ediyorum, geçmiş olsun. Ayrıca da BENCE komşuluk güzel değildir, hiç sevmiyorum, anlamsız buluyorum, komşudan arkadaş dost olmaz diyorum bu çok düşük bi ihtimaldir, sırf aynı apartmanda/sokakta oturuyosunuz diye görüşmek çok saçma diyorum bunları da hemen her topikte dile getiriyorum, getircem. Anti-komşu derneği kurucam