komşumun fesatlığı yüzünden bana verdiği zarara bakın

kaç kiloydu bu insan acaba iki oturuşta bi koltuk takımı haklamış diyesim geldi... "Hayvan gibi oturmak" tabirine (hiç kibar değil evet ama bazen hakediyor insanlar bu tür lafları) bu sorunun cevabına göre katılıp katılmayacağım.. Çünkü normal bi kilodaysa eğer gerçekten dediğin şekilde oturmuş olması lazım ki koltuk kırılsın. Of koltuk kırmak nedir ya? Hem de bi çay saatinde iki koltuk kırmak!! Hiç kolay değil, koltuklarda da biraz problem varmış gibime geldi açıkçası. Çünkü koltuk dediğin öyle sert oturmakla falan kolay kırılmaz, anca aşırı kiloluysa oturan kişi yani.. Neyse napalım nazar çıkmış bolca evinizden ve üzerinizden diyip sizi bi nebze teselli edebilmiş olmayı umut ediyorum, geçmiş olsun. Ayrıca da BENCE komşuluk güzel değildir, hiç sevmiyorum, anlamsız buluyorum, komşudan arkadaş dost olmaz diyorum bu çok düşük bi ihtimaldir, sırf aynı apartmanda/sokakta oturuyosunuz diye görüşmek çok saçma diyorum bunları da hemen her topikte dile getiriyorum, getircem. Anti-komşu derneği kurucam:D

Söz konusu kişi hamile olduğu için öyle tuğla gibi yukarıdan bırakmış olabilir kendini. Hamileler otururken karın kaslarını fazla zorlamamak için içgüdüsel olarak öyle oturabiliyorlar bazen. Hadi onu anladım, hamile kadın insanlık hali ama o lakayt lakayt gülmeleri, ettiğiniz hakarete kayıtsız kalmaları falan kendisinin pek sağlam pabuç biri olmadığını göstermiş. Ammmaaan komşu mu dediniz, boşverin ya eş mi yok dost mu yok, dedim ya komşu kim, komşu ne..

Son düzenleme:
vallahi arkadaşlar yazdıklarıma ister inanırsınız ister inanmazsınız ben böyleyim insanlıktan çıkanlara karşı tepkimi onlar gibi olarak gösteririmki işte bugün artık kapımı çalamaz hale gelirler bu tarz insanlara ayyy canım gelme müsait değilim gibi kibarlıklarda bulunamazdım.
evet 2 koltuğumu da görgüsüzce bilerek kırdı buna benle beraber 2 tane de şahidim var ama artık konu da komşulukta kapanmıştır koltuklarımı tamir ettirdim.
eğer ona bu tarz bi kelimede bulunmasaydım sürekli yüz bulup zırt pırt bana gelmeye ve daha da zarar vermeye devam edecekti söylediğim hiçbir şey den pişman değilim.
size göre evet kaba ahlaksız terbiyesiz .......şöyle böyle olabilirim çünkü sizler ne yaptığınızı neyin nasıl olmasını bilen seviyeli insanlarsınız ve bu nedenle benim tepkim size aşırı gelmiş olabilir fakat karşımdaki insan bu türden değil hayvan gibi kelimesine gülen ve alaya alan birine bunu söylediğim için kendimce kaba olmadığımı düşünüyorum.
yorumlarınız için teşekkürler konu kapanırsa çok sevinirim.

Hiç haksız değilsin tabi hatta nasıl bu kadar sabırlı davranmışsın takdir ettim doğrusu. Tabii ki bir insana hayvan gibi oturmuşsun demek hoş değildir ama şöyle düşünün o insan hiç alınmamış. Yani burdaki çoğumuz herhalde öyle bir laf duysak değil senin evinde bulunmak insan içine çıkamayız. Yani o derece yüzsüz bir insan söz konusu olan. Bence hiç kafana takma parasını ödemezse de kendinden gider bir şekilde. İnşallah gelmiyordur tekrar..

Back
X