• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun Hastalığı

Arkadaşlar merhaba. Karşı komşumla pek samimi değiliz. Karşılaştığımızda konuşur sohbet ederiz ama gelip gitme olayı yoktur.

Komşumu bir süredir görmüyordum. Geçenlerde bana bir kargo gelmiş fakat ben evde olmayınca ona bırakmışlar. Sağolsun akşam getirdi.

Kapıyı ilk açtığımda bir afalladım çünkü her zamanki gibi görünmüyordu. Acaba makyajsız mı o yüzden mi bana öyle geldi dedim ama taşlar sonra yerine oturdu.

Saçı peruktu, kaşları dökülmüştü ve cildi lekelemişti :KK43: geçenlerde de mutfağında başında bone olan birini görmüştüm. Sanırım kanser tedavisi görüyor.

Ailesi şehir dışında yaşıyorlar. Burada kimi kimsesi var mı bilmiyorum. Ben ona destek olmak istiyorum. Elimden gelen her şeyi yaparım ama bunu ona nasıl teklif edeceğim bilmiyorum.

İki kere kapısını çaldım ama açılmadı. İkincisinde içerden sesler geldiği halde açılmadı. Acaba tekrar gitsem mi? Hassas bir dönemden geçiyordur mutlaka, belki bilmemi istemeyebilir.

Çok üzülüyorum. Çok genç ve ufak çocuğu var. Nasıl destek olabilirim?
cok iyi niyetlisin ama herşeyi yaparım deme.
belli sınırların olsun. eger kapıyı acmak istemiyorsa acmasın. cok sık olmamak ile birlikte bir kez daha kapıyı calabilrsin.

Çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.Birgün kek yapıp gidebilirsin.Hem gidip gelmeyi başlatmış olursun hem de ona manen destek olursun.Allah evladına bağışlasın inşallah.

Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Mata Hari Mata Hari canımıniçi benim en yakın arkadaşım aynı dertten müzdarip.
Benim arkadaş pek yüzyüze görüşme taraftarı değil.
Ben her sabah Whats upta günaydın methiyeleri düzerim.
Öğlen tatilimin 1 saatini ona dedikodu yapmak için ayırırım. Bıkmadan usanmadan konuşuruz telefonda gene. Ortak arkadaş, koca, kayınvalide, kendi ailemizi konuşuruz.
Öğleden sonra çiçek, şiir, böcek fotoğrafı gönderirim yine Whats up.
Gece 11 civarı iyi geceler, Allah'ım rahatlık versin seromonisi.
Biz yaklaşık 3 yıldır bu şekildeyiz.
Allah'ım sağlıklı ve huzurlu ömür versin herkese inşallah.

Arkadaşlar merhaba. Karşı komşumla pek samimi değiliz. Karşılaştığımızda konuşur sohbet ederiz ama gelip gitme olayı yoktur.

Komşumu bir süredir görmüyordum. Geçenlerde bana bir kargo gelmiş fakat ben evde olmayınca ona bırakmışlar. Sağolsun akşam getirdi.

Kapıyı ilk açtığımda bir afalladım çünkü her zamanki gibi görünmüyordu. Acaba makyajsız mı o yüzden mi bana öyle geldi dedim ama taşlar sonra yerine oturdu.

Saçı peruktu, kaşları dökülmüştü ve cildi lekelemişti :KK43: geçenlerde de mutfağında başında bone olan birini görmüştüm. Sanırım kanser tedavisi görüyor.

Ailesi şehir dışında yaşıyorlar. Burada kimi kimsesi var mı bilmiyorum. Ben ona destek olmak istiyorum. Elimden gelen her şeyi yaparım ama bunu ona nasıl teklif edeceğim bilmiyorum.

İki kere kapısını çaldım ama açılmadı. İkincisinde içerden sesler geldiği halde açılmadı. Acaba tekrar gitsem mi? Hassas bir dönemden geçiyordur mutlaka, belki bilmemi istemeyebilir.

Çok üzülüyorum. Çok genç ve ufak çocuğu var. Nasıl destek olabilirim?
baska bir zaman tekrar gidersin yanina gidip gelmeleri sıklastirirsin bi aure sonra zaten samimi olursunuz

Beraber aktiviteler de bulunun yavaştan tepkisi samimiyse beraber hobi takılar boncuklarla hobi edinin düğmelerle,boncuklarla uğraşmak o kadar iyi geliyor ki bir de doğayla iç içe aktiviteler .
Annem bu hastalığı atlattı çok şükür bu küçük şeyler kafasını dağıtmasına öyle iyi gelmişti ki anlatamam .

Sizi çok takdir ettim ayrıca bu düşüncenizden dolayı tebrik ederim... ❤

cok iyi niyetlisin ama herşeyi yaparım deme.
belli sınırların olsun. eger kapıyı acmak istemiyorsa acmasın. cok sık olmamak ile birlikte bir kez daha kapıyı calabilrsin.
Her şeyi yaparım derken mesela çocuklarımız aynı okulda onunkini de götürebilirim, basit ev işlerine yardımcı olabilirim ya da bi kap yemek yaparım. Maksat destek olmak.

Çocuğuyla çok ilgili bir anneydi. Şimdi çok üzülüyordur yeterince ilgilenemiyor diye eminim.

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve çabucak atlatır bu lanet hastalığı.

Laale Laale anlatmak istediğim tam da buydu canım. Zaten ekstra hijyen bir hayat yaşıyordur şu anda mutlaka. Ama arada kapıdan bakayım, iyi mısın bir şey lazım mı diye sorup destek olayım dedim. Umarım ulaşabilirim.

İnsanın senin gibi pozitif ve hayat dolu bir dostu varken sırtı yere gelmez zaten :KK19:

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve çabucak atlatır bu lanet hastalığı.

Laale Laale anlatmak istediğim tam da buydu canım. Zaten ekstra hijyen bir hayat yaşıyordur şu anda mutlaka. Ama arada kapıdan bakayım, iyi mısın bir şey lazım mı diye sorup destek olayım dedim. Umarım ulaşabilirim.

İnsanın senin gibi pozitif ve hayat dolu bir dostu varken sırtı yere gelmez zaten :KK19:
cok iyi birisin. senin gibi insalara bu dunyanın gercekten ihtiyacı var :) :KK200::KK19::KK19:

önce sana bi kapıyı acsın bakalı

cok iyi birisin. senin gibi insalara bu dunyanın gercekten ihtiyacı var :) :KK200::KK19::KK19:
Teşekkür ederim canım. Çocuğun babasıyla pıtı pıtı okula gitmesi bile koyuyor bana ya. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum ama anne oğul birbirlerine aşıklar şimdi çocuk üzülüyordur diyorum kendi kendime :(

Haklisin önce kapıyı açması lazım. Belki eşini tek yakalarsam onunla konuşabilirim önce.

Teşekkür ederim canım. Çocuğun babasıyla pıtı pıtı okula gitmesi bile koyuyor bana ya. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum ama anne oğul birbirlerine aşıklar şimdi çocuk üzülüyordur diyorum kendi kendime :KK43:

Haklisin önce kapıyı açması lazım. Belki eşini tek yakalarsam onunla konuşabilirim önce.
sakın sakın... olay kötüye sarar... sakın koca ile baglantı kurma...
hele kocaya ben ev işlerine bakarım asla deme sakıııınnnn
hatta maden koca var bırak cocugu o okulabıraksın sen karışma
ev işlerine az yardım eder bir kap yemek götürünm bile deme
cocugu geri okluldan alma varsa okey ama başka birşeye karışma
ben koca yok sandım...

İlahî güldürdün beni :) tabiki ev işlerini yaparım demeyeceğim. X e destek olmak isterim gibi bir konuşma yapayım, sağlık durumuyla ilgili bilgi alayım diye demiştim ama yanlış mı anlaşırım acaba. Tereddüt ettim şimdi.

İlahî güldürdün beni :) tabiki ev işlerini yaparım demeyeceğim. X e destek olmak isterim gibi bir konuşma yapayım, sağlık durumuyla ilgili bilgi alayım diye demiştim ama yanlış mı anlaşırım acaba. Tereddüt ettim şimdi.
koca varsa sen uzak dur. kadın ile iletilşme gec.

hatta maden koca var bırak cocugu o okulabıraksın sen karışma
ev işlerine az yardım eder bir kap yemek götürünm bile deme
cocugu geri okluldan alma varsa okey ama başka birşeye karışma
ben kmoca yok sandım...
ben neden öyle dedigini anladım haklısın farklı anlayabilir hasta olan kadın o psikoloji ile yetersizlik duygusuna kapilabilir ve Mata Hari ye anlamsizca cikisabilir
bence de sadece bir ihtiyacın olunca bana söylemenden çok memnun olurum demen yeterli Mata Haricigim çok bi samimiyetin yokmuş ne tür insanlar olduklarını bilemezsin

Son düzenleme:
kadın zordurumda ve eşi deseki böyle böyle. kadın şok.
kadın yetersiz- depresyonda -fikirleri geldili gittiili her şekilde yanlış anlayabilir.

ben neden öyle dedigini anladım haklısın farklı anlayabilir hasta olan kadın o psikoloji ile yetersizlik duygusuna kapilabilir ve Mata Hari ye anlamsizca cikisabilir
bence de sadece bir ihtiyacın olunca bana söylemeden çok memnun olurum demen yeterli Mata Haricigim çok bi samimiyetin yokmuş ne tür insanlar olduklarını bilemezsin
yalnızca kadına söyle bunlari

koca varsa sen uzak dur. kadın ile iletilşme gec.

bence de sadece bir ihtiyacın olunca bana söylemeden çok memnun olurum demen yeterli Mata Haricigim çok bi samimiyetin yokmuş ne tür insanlar olduklarını bilemezsin
Peki o zaman eşi ile hiç konuşmayayım. Bazı arkadaşlar da agresif olabilir yazmış zaten. Asla üzmek istemem.

Bence eşiyle konuşmayın. Kadın tarafından ters tepebilir bu.

Yapacağınız tek şey , 1 tabak yemek ile merhaba demek.

Peki o zaman eşi ile hiç konuşmayayım. Bazı arkadaşlar da agresif olabilir yazmış zaten. Asla üzmek istemem.
evet canım çok da bi ayrintiya girmene gerek yok her zaman yardimci olmaya hazırım bir ihtiyacın olunca haber vermen beni çok memnun eder demen kafi bence
yani yemek yapayım çocuğu okula gotureyim diye bir teklifte bulunma
umarım en kisa zamanda iyileşir
ve sen çok iyi kalpli çok iyi niyetli bir insansın :KK200:

Back
X