valla yaklaşık 1 haftadır her akşam geri yolluyorum arkadaşım ama ya o gün tekrar geliyo yada ertesgün garantiiiiiiiiiiiii
bu ne yaa çok sinirlendim o kızın annesine.
doğurmasıyla kızını salmış ortalığa.bir zahmet sahip çıksın kendi çocuğuna.
sen çok sabırlıymışsın canım.ben olsam annesiyle kavgaya bile tutuşmuştum.
evime gelecek,odalarımı karıştıracak,çocuğum onun yüzünden düşecek,ağzı burnu kan içinde kalacak ve en önemlisi grip haliyle gelip benim çocuğumla iç içe olacak yok ben buna katlanamazdım asla.
besbelli o kızın annesi kendi hayatını yaşamak için,dinlenmek için kızını size yolluyordur.bakın kendiniz bile söylüyorsunuz.okuldan gelir gelmez hemen bizde diye.anne yolluyordur size kesin.bazı "anneler"çocuk doğurdum işim bitti gibi bakıyorlar olaylara.
açık açık konuşun o "anneyle"
kadının söylediği lafa bak ya "yok çok hasta değil" gribin az ve çoğu mu var.sonuçta bu geçici bir hastalık değil mi?
işte baştan yüz bulmuşlar malesef ama sizde böyle olacağını nerden bilirdinizki gerçi kapıyı açmayın geri gitsin hahahaha :)))
Hanımlar merhaba 1,5 yaşında bir kızım var birde 8 yazında komşu kızı.Sorunum şu bu kız herakşam bizde tamam kızımla güzel vakit geçiriyorlar vs ama herakşam ben çekemiyorum artık.çünkü hiç sözümü dinlemiyo neyi yapma desem en fazla 2 dakika sonra gözümün içine baka baka yapıyo.Diyorum kızım koşturma bak o daha bebek sana yetişçem diye düşüp duruyo hatta geçengün benim kızım öyle bir düştüki ağzı burnu kan içinde kaldıbağırmak istemiyorum oda çocuk sonuçta ama etrafıda sürekli karıştırmasına tahammül edemiyorum.Her seferinde bi bahaneyle almamaya başladım uyucak kızım falan diye ama illa geliyo bu sefer kendimi çok suçlu hissediyorum her kapıdan gönderdiğimde.Kızım yeni ameliyat oldu fıtıktan en azından bi süre gelme dedim annesinin yanında ama gene nafile herakşam geliyo.okuldan eve gelirgelmez bizde bide grip olmuş zaten bağışıklığımız düşük pek yaklaştırmak istemiyorum ama ne yapsam valla bilemedim.Tamam diyorum gelsin bu sefer kızım zarar görüyo yada çok kurcalıyo bi bakıyosun başka odalara girmiş kızım diyorum ne arıyosun o odada ben seni arıyodum diyo ay valla gülsemmi ağlasammı bilemedim...Kızlar siz olsanız napardınız ya benmi çok sabırsızım acaba başka çocuklara karşı bazen diyorum kendime yapma oda çocuk sadece kendi çocuğunamı sabır gösterceksin diye ama işte başkasının çocuğu olunca bağıramıyosunda kaldım iki arada bir derede kızlar ben napcam yaaaa ben gönderiyom o geliyo bu hergün böle devam ediyo
ay valla güldüm :) ya aslında ben böle çok sakin biride değilim olayın sonu kesin kavga olur ...çocuktur komşuyuz diye sustum ama buraya kadarmış
iyi de bi çocuk bi kere gelir oynamaya iki kere gelir dahi bilemedin üç defa gelsin.her akşam her akşam da olmaz ama.bence annesi çocuğunu başından savmak için sana gönderiyo.hem bebeğinde ameliyat olmuş bu kadar anlayışsız bi anne nasıl çocuğunu başkasının evine bile bile gönderiri ki.bence tavrınızı daha sert bi şekilde ifade etmelisiniz.
çocuktur tabi de komşunuzun çocuğudur.. siz niye çekesiniz her akşam..
kavga olmasın tabi şimdi çocuğu da üzmenin kendinizi de yıpratmanın alemi yok bence..
ama konuşun çok açık ve net..
eşim de ben de rahatsız oluyoruz stop bir daha yollamayın stop bu konuyu bir daha konuşmayacağız stop gibi:)
:)) onuda denedim ısrarla çalıyo cevapmı yok 10 dakka sonra gene geliyo :) pes etmiyo malesef artık annesine söliim bakalım o tutsun çocuğunu ben çok yoruldum
sen inatsan ben senden daha inadım yapar açmazdım :))))) allah sabır versin
Yazınızı okurken fenalık geldi. Vallahi sabrınıza hayran kaldım. Çocukla ve annesi ile açık açık konuşun 8 yaş küçük değil anlayacağından eminim. En azından sadece hafta sonu ya da haftada bir kaç gün gelebileceğini, her gün gelmesini kabul etmeyeceğinizi vs. vs. söyleyin.
Valla çocuktan al haberi diye boşuna dememişler bazen annesiyle geliyo bişeyler anlatmaya başlıyo kız diyom sus ayıp söylenmez o sizin ailenizin özeli bak çok ayıp diye hatta bikeresinde bana ne sorsa beğenir siniz benim annemle babam aşk yapıolar geceleri sizde yapıonuzmu diyo töbe töbe dedim annesini uyardım kız çocuğu bu merak sarar dikkat edin die gerisini bilmem :)
Bebeşin için geçmiş olsun hayatım Allah bağışlasın. Annesiyle konuşmanızı değilde ayak üstü laf ederken laf arasına sıkıştırmanızı tavsiye ederim. İstemediğiniz zaman da temizlik yapacağım, müsait değilim, şimdi çıkacağız, misafirlerimiz gelecek, yemek yapacağım vs. bir sürü bahane var. Komşu kızı sizi sevmiş tabii ama herkesin bi tahammül sınırı var.
bu komik geldi ya.
ama hata annesiyle babasında bence. dikkatli olmaları lazım sonuçta.
bence böyle ısrarla geldiğine göre annesi yolluyor olmasın. ya da çocuk çok meraklı sizin evi kurcalamaya geliyor anlamadım ki hiç mi bu çocuğun ödevi falan yok.
bence annesiyle konuşun. ben de olsam katlanamazdım. hem çocuğun onun yüzünden düşmüş bile her konuda yumuşak olmamak lazım. kırılırlarsa kırılsınlar.
çok teşekkür ederim canım iyi şimdi çok şükür kızım...Vlla bahane üretmekten kalmadıki kafamda.Ayaküstü daha önce ima etmiştim ama çok etkili olmadı en fazla bikaçgün göndermedi sonra yine aynı o yüzden açık açık konuşmak kaldı son çare acaba bundan sonra benmi gitsem ona gündüzleri :)
Kızım 1,5 yaşında, yeğenim 9 yaşında. İkisi de birbirini çok seviyor, yeğenim bazen kızımı kıskanıyor ve kızımı sinirlendirebiliyor. Bu kadarını hoş görüyorum çünkü kıskanması normal bir şey. Güzelce uyarıyoruz bazen kırılıyor bazen ses çıkarmıyor.
Yeğenim çok akıllı, kızımla gayet güzel zaman geçiriyor. Kimse ile ilgili dedikodu da yapmıyor :) Yani yaşla alakası yok, ailenin yetiştirme tarzı ve çocuğun karakteri ile ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?