Ya korkmayin :) en iyisi dusunmemeye calisin :) kapiya geldimi hoooop postalayin
:))) evet bende arada bir geldiği zamanlar oyalanıyo kızım diye seviniyodum sonra baktım ipin ucu kaçtı Allah ne verdiyse pazaramı gitmedim çocuğumu uyutmadım yok efendim misafirmi gelmicek vs vs ama biizmki hiç alınmıyoo terslikte burda başlıyo zaten :) biraz önce bi arkadaşada dedim bugün geldi yine annem açtı kapıyı alma dedim annemde banyo yaptırcaz şimdi kızım hadi sen evine git dedi ama uyumuyo dimi şuan diyo :) annemde uyumuyo ama birazdan uyucak dedi valla yutmuyo galiba artık :)
bence çocuk farkında değildir. kendimden yola çıkarak söylüyorum yanii. ben farkına varamamıştım işin tadını kaçırdığımın annem çaktı durumu hemen müdahale etti. sizde anne de umursamaz galiba. en iyisi açık açık uslûbunca annesine durumu söylemeniz.
Kapiyi acmayin bence.apartmanda falan denk gelince uyuyodum heralde dersiniz.baska bigun camasir makinasi sesinden duymamisimdir dersiniz,evde degildim falan.bi sure sonra anlarlar heralde istenmediklerini.
kızım ameliyat olalı 2 gün olmuştu geçmiş olsuna geldiler ben daha önce hep söylüyodum bak kızım eğer hastaysan sakın öpme onada bulaşır tamam mı diye bana o gün dediki ben hastayım yaklaşmıyım fazla bende evet dedim bak zaten ameliyat oldu tabi 2 dakka sonra yine iç içeler kızım dedim sen demedinmi hastayım diye ki öksürüyo burnu falanda tıkanmış belli anneside diyoki yokk o kadar çok hasta değil diyo daha ne diyim buda yetmezmiş gibi ameliyat ertesi beni arıyo kadın arkadaşıyla biyere gitcekmiş kızım yarım saatliğine sende kalabilirmi diye dedim zaten yeni ameliyat olduk millet geçmiş olsuna geliyo ben ilgilenemem dedim ya bişey olmaz oturur bi kenarda diye ısrar ediyo ben yinede kabul etmedim biraz bozuldu galibaa ama napayım ya
Hanımlar merhaba 1,5 yaşında bir kızım var birde 8 yazında komşu kızı.Sorunum şu bu kız herakşam bizde tamam kızımla güzel vakit geçiriyorlar vs ama herakşam ben çekemiyorum artık.çünkü hiç sözümü dinlemiyo neyi yapma desem en fazla 2 dakika sonra gözümün içine baka baka yapıyo.Diyorum kızım koşturma bak o daha bebek sana yetişçem diye düşüp duruyo hatta geçengün benim kızım öyle bir düştüki ağzı burnu kan içinde kaldıbağırmak istemiyorum oda çocuk sonuçta ama etrafıda sürekli karıştırmasına tahammül edemiyorum.Her seferinde bi bahaneyle almamaya başladım uyucak kızım falan diye ama illa geliyo bu sefer kendimi çok suçlu hissediyorum her kapıdan gönderdiğimde.Kızım yeni ameliyat oldu fıtıktan en azından bi süre gelme dedim annesinin yanında ama gene nafile herakşam geliyo.okuldan eve gelirgelmez bizde bide grip olmuş zaten bağışıklığımız düşük pek yaklaştırmak istemiyorum ama ne yapsam valla bilemedim.Tamam diyorum gelsin bu sefer kızım zarar görüyo yada çok kurcalıyo bi bakıyosun başka odalara girmiş kızım diyorum ne arıyosun o odada ben seni arıyodum diyo ay valla gülsemmi ağlasammı bilemedim...Kızlar siz olsanız napardınız ya benmi çok sabırsızım acaba başka çocuklara karşı bazen diyorum kendime yapma oda çocuk sadece kendi çocuğunamı sabır gösterceksin diye ama işte başkasının çocuğu olunca bağıramıyosunda kaldım iki arada bir derede kızlar ben napcam yaaaa ben gönderiyom o geliyo bu hergün böle devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?