Doğru ya di mi siz gidin bi kaç gün bakalım nasıl oluyormuş anlasın :) ya o değil Allah korusun annesi sizde yokken komşu kızına bişey olur düşer elini kolunu kırar ihale size kalır. İma etmekten vazgeçtim direkt konuşun siz.
Ay ayni bizim bazi akrabalar. Bazi cocuklar hic cekilmiyo
Aslinda bazi cocuklar oyledir. Gicik bir yapiya sahiptir ama bence annesinin sucu var. gondermemeli yani her gun.
valla çekilmiyo ya ben en baştada dedim ya normalde çocukları çok severim sabırlıyımdır onlara karşı ama bu çocukta beni iten bişeyler var yaptıklarından kaynaklımıdır yoksa koca karı gibi büyüklerin herşeyini bilmesindenmidir bende bilmiyorum
Aslinda bazi cocuklar oyledir. Gicik bir yapiya sahiptir ama bence annesinin sucu var. gondermemeli yani her gun.[/QU
baklaım belki bundan sonra göndermez ben uyarayımda bi kez daha söz benden çıksın
aynen öyle vardı bizimde karşı komşumuz biz küçükken çocuğunu bize gönderirdi. ne zaman temizlik yapsa yemek yapsa vs. bi işi olsa çocuğu bize gönderirdi. sanki biz evde oturup tv izliyorduk. manyak dolu ya
Aslinda bazi cocuklar oyledir. Gicik bir yapiya sahiptir ama bence annesinin sucu var. gondermemeli yani her gun.[/QU
baklaım belki bundan sonra göndermez ben uyarayımda bi kez daha söz benden çıksın
Tabiiki uyarin. Cocugunuzun sagligi daha onemli. Tamam o cocugun sagligi onemli degil demiyorum ama o hastaysa sizin cocugunuzda olmalimi?
aynen öyle vardı bizimde karşı komşumuz biz küçükken çocuğunu bize gönderirdi. ne zaman temizlik yapsa yemek yapsa vs. bi işi olsa çocuğu bize gönderirdi. sanki biz evde oturup tv izliyorduk. manyak dolu ya
yok canım bizimki işi varken değil göndermesi kıza soruyom gelince annen napıo diye hadi işi varsa gene anlıcam bi parça bana diyoki tw izliyooo al bide burdan yak :)
Tabiiki uyarin. Cocugunuzun sagligi daha onemli. Tamam o cocugun sagligi onemli degil demiyorum ama o hastaysa sizin cocugunuzda olmalimi?
e yanii bide bunu annesi düşünse çokkk sevincemde napalım düşündürcezz artık zorla morla
çocuğu doğuran mı anne büyüten mi annee. böyle giderse annesi olarak sizi görecekartık
e yanii bide bunu annesi düşünse çokkk sevincemde napalım düşündürcezz artık zorla morla
Bence hic dert etmeyin, yani neden bu kadar dusunuyorsunuz ki? Sonucta ev sizin,cocuk sizin. Gerekirse annesiyle bile konusun. Kendisi belli anlamiyo. Ama belkide annesi hadi git komsuya diyodur
Bizim karşı komşumuzun bir oğlu vardı hergün gelirdi bize. Sonunda sıkıldık ve ablamla bir köşeye çekip" artık eve dönmek yok burada yaşayacaksın bundan sonra" dedik. Çocuk bir gitti gidiş o gidiş
Şaka bir yana kırmayı vb. boşverin anne anlamak istemiyorsa babasıyla konuşun , çocuk sizdeyken başına bir şey gelse o anne sizin canınıza okur uyarılarınızı hatırlamaz bile.
Bence hic dert etmeyin, yani neden bu kadar dusunuyorsunuz ki? Sonucta ev sizin,cocuk sizin. Gerekirse annesiyle bile konusun. Kendisi belli anlamiyo. Ama belkide annesi hadi git komsuya diyodur
çocuk çok aksi emin değilim annesinin ne dediğinden biraz önce paylaştım ya akrep burcu çocukları işin kötüsü benim kızda akrep şimdiden dizginlemeye çalışıyom ama bakalım valla gözüm daha çok korktu o kızın akrep olduğunu duyunca dr uma dedim nolur 2 hafta daha erken alalım akrep olmasın die tabi almadı :)
yazdıklarınızı okuyunca kendi çocukluğum aklıma geldi:) bende ilkokul çağlarında karşı komşumuza giderdim bebek sevmek için. öyle her gün her gün değil tabi.. arada bir gider en fazla yarım saat kalırdım. kadın beni evine alır önce güzeell elimi yüzümü yıkar sonra bebeği sevdirirdi. çokta güler yüzlü bir ablaydı.bebek oyalanıyor diye o da mutlu oluyordu. neyse bir gün arkadaşlarımla bozuştum. oyun oynayacak kimse kalmayınca birkaç gün üst üste gittim. birazda uzun kaldım. en son kapısına dayandığımda pazara gidiyorum ben gelme şimdi dedi. anam ben bir alındım darıldım yüzüm asıldı. eve döndüm annem anladı bende bişi var. dedim böyle böyle pazara gidiyorlarmış bebeği sevemedim. hımmm dedi annem pek bir manidar. meğersem semt pazarı o gün kurulmuyormuşne biliyim ben annem, bize gelince seversin bebeği evlerine gitme sen gidince bebek oyun oynamak ister, oynayınca uyuyamaz. Uyumayınca da büyüyemez demişti bana. öylece ayağımı kestim ve hayatımın en büyük dersini aldım. her şey tadında güzelmiş misafirliğin uzunu makbul değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?