Komşumun kızı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aalında bu açıdan hiç bakmamıştım daha çok kendi rahatsızlığımdan ibaretti konu ama emanet çocuk bu Allah korusun valla olurmu olur

Ay ayni bizim bazi akrabalar. Bazi cocuklar hic cekilmiyo

valla çekilmiyo ya ben en baştada dedim ya normalde çocukları çok severim sabırlıyımdır onlara karşı ama bu çocukta beni iten bişeyler var yaptıklarından kaynaklımıdır yoksa koca karı gibi büyüklerin herşeyini bilmesindenmidir bende bilmiyorum

Aslinda bazi cocuklar oyledir. Gicik bir yapiya sahiptir ama bence annesinin sucu var. gondermemeli yani her gun.

Akrep Burcu Çocuğuna Nasıl Davranmalı ve Tavsiyeler
Bu çocuklar dünyaya tutku ve duyarlılıkla gelirler. İlerde çok güçlü, çevresini kendi kontrolü altında tutan, bununla birlikte içgüdüleri sağlam bir bireyle yaşıyor olacaksınız. Her alanda başarılı olmak, bu arada başkalarının hayatlarına da yön vermek isterler. Kişisel güç edinmek ve kullanmak konusunda hem arzuları hem de yetenekleri vardır. Size karşı ev içinde büyük bir muhalefet odağı olarak yerini çok geçmeden alacaktır. Herhangi bir fikre karşı çıkması için, o fikrin emir kipiyle söylenmesi yeter. Emredilmeyi değil, emretmeyi tercih eder. Ayrıca çok esaslı bir mahremiyet duygusuna sahip olduklarından, kendisiyle ilgili pek çok şeyi sizden saklayacaktır.

Tavsiyeler

Mahremiyetine saygı gösterin. Aklından neler geçirdiğini anlamaya çalışmakla kendinizi de onu da yormayın. Onunla iktidar savaşına girerseniz kaybeden siz olursunuz. Size itaat etmesini beklemeyin. İncelik ve zarafet onunla kuracağınız iletişimin temelini olsun. Çünkü size aynı şekilde karşılık vereceklerdir. Size saygı duymasını istiyorsanız, siz de ona saygı gösterin. Bir de içgüdülerine güvenin.

Aslinda bazi cocuklar oyledir. Gicik bir yapiya sahiptir ama bence annesinin sucu var. gondermemeli yani her gun.

aynen öyle vardı bizimde karşı komşumuz biz küçükken çocuğunu bize gönderirdi. ne zaman temizlik yapsa yemek yapsa vs. bi işi olsa çocuğu bize gönderirdi. sanki biz evde oturup tv izliyorduk. manyak dolu ya

Aslinda bazi cocuklar oyledir. Gicik bir yapiya sahiptir ama bence annesinin sucu var. gondermemeli yani her gun.[/QU
baklaım belki bundan sonra göndermez ben uyarayımda bi kez daha söz benden çıksın

yok canım bizimki işi varken değil göndermesi kıza soruyom gelince annen napıo diye hadi işi varsa gene anlıcam bi parça bana diyoki tw izliyooo al bide burdan yak :)

Bence kadin kesin evde keyif yapiyoda cocugu hergun gonderio

yok canım bizimki işi varken değil göndermesi kıza soruyom gelince annen napıo diye hadi işi varsa gene anlıcam bi parça bana diyoki tw izliyooo al bide burdan yak :)

çocuğu doğuran mı anne büyüten mi annee. böyle giderse annesi olarak sizi görecekartık

Bizim karşı komşumuzun bir oğlu vardı hergün gelirdi bize. Sonunda sıkıldık ve ablamla bir köşeye çekip" artık eve dönmek yok burada yaşayacaksın bundan sonra" dedik. Çocuk bir gitti gidiş o gidiş

Şaka bir yana kırmayı vb. boşverin anne anlamak istemiyorsa babasıyla konuşun , çocuk sizdeyken başına bir şey gelse o anne sizin canınıza okur uyarılarınızı hatırlamaz bile.

valla bizimkine böyle desem napar acaba kesin tamam der :) biz gezmeye gidiyoz bende geleyimmi diyo :) babası şehir dışında çalışıyo şuan zaten babası gelince gelmiyoki napsam adama burdan işmi bulsam acaba :)

yazdıklarınızı okuyunca kendi çocukluğum aklıma geldi:) bende ilkokul çağlarında karşı komşumuza giderdim bebek sevmek için. öyle her gün her gün değil tabi.. arada bir gider en fazla yarım saat kalırdım. kadın beni evine alır önce güzeell elimi yüzümü yıkar sonra bebeği sevdirirdi. çokta güler yüzlü bir ablaydı.bebek oyalanıyor diye o da mutlu oluyordu. neyse bir gün arkadaşlarımla bozuştum. oyun oynayacak kimse kalmayınca birkaç gün üst üste gittim. birazda uzun kaldım. en son kapısına dayandığımda pazara gidiyorum ben gelme şimdi dedi. anam ben bir alındım darıldım yüzüm asıldı. eve döndüm annem anladı bende bişi var. dedim böyle böyle pazara gidiyorlarmış bebeği sevemedim. hımmm dedi annem pek bir manidar. meğersem semt pazarı o gün kurulmuyormuş ne biliyim ben annem, bize gelince seversin bebeği evlerine gitme sen gidince bebek oyun oynamak ister, oynayınca uyuyamaz. Uyumayınca da büyüyemez demişti bana. öylece ayağımı kestim ve hayatımın en büyük dersini aldım. her şey tadında güzelmiş misafirliğin uzunu makbul değilmiş

bu arada ben annemden habersiz, sokakta oyun oynarken hoopp kaçıverirdim komşuya

Son düzenleme:

:))) evet bende arada bir geldiği zamanlar oyalanıyo kızım diye seviniyodum sonra baktım ipin ucu kaçtı Allah ne verdiyse pazaramı gitmedim çocuğumu uyutmadım yok efendim misafirmi gelmicek vs vs ama biizmki hiç alınmıyoo terslikte burda başlıyo zaten :) biraz önce bi arkadaşada dedim bugün geldi yine annem açtı kapıyı alma dedim annemde banyo yaptırcaz şimdi kızım hadi sen evine git dedi ama uyumuyo dimi şuan diyo :) annemde uyumuyo ama birazdan uyucak dedi valla yutmuyo galiba artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…