- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.103
- 498
Annesi de her akşam gönderecek yer arıyor sanırım. İnsan senin o söylemlerinden sonra çocuğunu dizginler biraz.
Çocuk sonuçta annesi yön vermedikten sonra onun aklı ermez daha.
Sen annesine anlayacağı şekilde söyle. Uyuyor uyanınca çağırırım, oynarlar ya da 2 akşamda bir oyun saati yapalım gibi. Olmadı biz gelelim bu akşam sizde oynasınlar değişiklilk olur çocuklara gibi...
annesi bıkmış anlaşılan işi yüzsüzlüğe vurmuş
en kısa sürede annesiyle konuş canım
bu ne yaaa böyle sinir oldum...
Sen cok sabirlisin kadin yuzsuz..kadin dedigi zaman biyere gitcem vss de anlamiyosa.kapi calinca acma anlar zten.bu nedir ya
ya anlamıyorum boyle insanlarıı. bende cocuk hastasıyımdır meselaa. görümcem başka şehirde yaşıyo. eşi askere gitti kıs dönem oda annesinin yanına geldi 5 yasında dünya sekeri oğlu var. 3 aydır burdalar ben ç.alıştığım için haftasonları bize alıyorum oğlanı. cumadan alıyorum pazar akşamı bırakıyorum ama biz aşığız çocuğaa. alırız ederiz gezdiririz eşim zaten bağımlı yiğenine. neysee biz süre bole aldım falan sonra hafta içi cocuk grip oldu doğal olarak o haftasonu alamadık yawruyu. gecen akşam dedimki mustafa sen iyileştin bu hafta alıcam seni tamam mıı dediki yenge annem izin vermiyo dedşim annen ne karışırımış ama yenge diyo sen çalışıyorsun bi hafta sonun var temizlik mi yapıcan benle mi ilgilencenn pazar günü gezeriz demez miii? yani bu 5 yaşında cocukk annesinin uyarını dinliyo şimdiki çocuklar herşeyi anlıyoooo 8 yasındaki mi anlamıycakkk yaa. görümceme gittim dedim "sen mi yollamıyorsun onu" dedi "alınma senle alakalı değil bilsinki ısrarcı olmasın sen yine istiyorsan deki "annenden izin al,ikimiz ikna edelim oyle gelicen" de" dedi. gittik annesine izin aldık anneside haftasonuna kadar ki hareketlerine bakim beni üzmezsen gidebilirsin dedi. yanii herşey annede bitiyoooo.
Cocuk ama evi bu kadar karistiriyorsa bi gun birseyi izinsoz habersiz alir.cocuk bu yapar mi yapar.sonra ooooo annesiyle babasiyla yuz goz olursunuz.bu kadar icinize karistirmayin engel olun.
Onu da gec,hasta cocugu asla bile bile yaklastirmam ben yavruma.onlar utanmazsa siz de oyle olun.isim var de
kapa kapiyi.
bende yegenlerımı çağırıyorum bazen bırı 8,dıgerı 10 yasında..kızımda 13 aylık hep beraber güzel oynuyorlar..
ama 8 yasındakı yegenım,benımle olmayı daha cok sevıyor,kızımla oynamaktan sıkılınca..
bu sefer bana daral geliyor,iş mı yapım,onun ısteklerıne mı cevap verım dıye..
gıderkende teyze bızı hergun cagır dahaaaa..derler..
aksamdan tel acarlar yarın gelelim noolur dıye..
bende derım,ben sıze gelecegınız zamanı soylerım,yarın ısım var dıye..
cocugumu güzel oyalıyolar ama oyle bı tantana oluyorkı evde,kafam sadece haftada 1 gun kaldırıyor o sesı
kı bunlar benım yegenım olduğu halde..
Acik acik gorusmek iatemiyorum sizinle diyin..anneai baya arsizmus...kizi yamayacak kapi bulmus.
Ben baska bir konuya dikkat cekmek istiyorum... benim kizim 3 yasinda; komsumun kizi 8-9 yaslarinda.. kizim onunla oynamayi cok seviyor.. hergun degilse de sık sık geliyor bize.. ama zamanla farkettim kizimi cok yonlendiriyor. Kizim onun gibi davranmaya basladi.. onun konustugu gibi konusmaya basladi.. bir gun bunlar odadayken gizlice izledim.. ve komsumun kizi kizima kizdi ve trip atti.. ayni tripi kizim ertesi gun bana atti.. boyle bir kac olay daha olunca pek eve almamaya basladim.. ayni sizin gibi; uyuyor; gezmeye gitcez vs. Gibi bahaneler buldum ve annesi de anladi..
demek istedigim bence kiziniza yasiti arkadas bulun ve en kisa zamanda annesiyle konusun.. bir gun belirleyin; mesela sadece pazartesi gunleri saat 4-5 arasi gelsin..
söylücem bakalım herakşam gönderme diye sonuçta anlar zaten
Annesi rahatsiz olmuyomu bu kizin?
Insan cocugunu bu kadar milletin uzerine niye atar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
söyle bize de yaz merak ederim..ama açık ve net bir şekilde söyle
bakalım ne diyecek
bu arada bugün geldi mi?
enteresan bi komşuymuş
suç çocukta degil ama annesinde
yani 1,5 yaşındaki bebekle 8 yaşındaki çocuk
annesi demiyormu sen o bebekle nasıl oynacaksın diye
senin yerinde olsam zile bastıları zaman kapıyı açmam
canım öylede ne kadar zaman açmıyacaksın bende açmadım 10 dakika geçiyo yine geliyo annemler benim bi alt katımda ben açmazsam acaba ordamıyım diye oraya gidiyo hani ben bir şekilde göndermezsem geri geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?