Komşumun kızı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annesi bıkmış anlaşılan işi yüzsüzlüğe vurmuş
en kısa sürede annesiyle konuş canım
bu ne yaaa böyle sinir oldum...

Sen cok sabirlisin kadin yuzsuz..kadin dedigi zaman biyere gitcem vss de anlamiyosa.kapi calinca acma anlar zten.bu nedir ya

yani oda çocuk zaten bu kadar geri gönermeye gelmezdi heralde ama aklı ermiyor onunda belli bende annesine daha çok kızıyorum sonuçta ben bu çocuğu sürekli geri göndermeye başladım hiçmi anlamıyosun bakalım en güzeli söylemek olcak

annesi bıkmış anlaşılan işi yüzsüzlüğe vurmuş
en kısa sürede annesiyle konuş canım
bu ne yaaa böyle sinir oldum...

valla bilmiyorum canım bende bilemedim artık cahilliktenmidir yüzsüzlüktenmidir

Sen cok sabirlisin kadin yuzsuz..kadin dedigi zaman biyere gitcem vss de anlamiyosa.kapi calinca acma anlar zten.bu nedir ya

yok anlamıyolar canım açmamaktanda hatta benim yeğenlerim geliyo çocuk sabahtan akşama kadar onların yanında bir kere bile aramıyo kızım acıktın mı falan diye tamam bana güveniyo belliki ama insanında hergünü aynı olmuyo yeri geliyo insan kendi çocuğunun sesini kaldıramıyo ben bikaçkere dr a falan gitmek zorunda kalmıştım o zaman kızımı babannemin yanında bırakmıştım telefon kullanmadığı için onu arayıp rica ediyodum bi bakarmısın diye ama çocuğa bak demiyodum öle 5 dakka hemen kapıdan bi soruver herşey yolundamı diye soruyodum

Cocuk ama evi bu kadar karistiriyorsa bi gun birseyi izinsoz habersiz alir.cocuk bu yapar mi yapar.sonra ooooo annesiyle babasiyla yuz goz olursunuz.bu kadar icinize karistirmayin engel olun.
Onu da gec,hasta cocugu asla bile bile yaklastirmam ben yavruma.onlar utanmazsa siz de oyle olun.isim var de
kapa kapiyi.

maşallah ne kadar akıllı bi çocukmuş inşallah benim kızımda böyle olur :) bencede böyle olması gerekir çocuklar anne babalarının sözünü dinlemeli hayır ı bilmeli ben bile şimdiden hayır dediğim zaman annem veya babam ağlıyo diye kıyamıyolardı ki annemlerle altlı üstlü oturuyoruz geçen kızdım babama bak bana dedim ben hayır dediğim halde sen yaptırısan yarın birgün kolayını bulamayız bu sefer söz dinlemez diye söyledim hatta sonra babm bişey için hayır dedi kızıma annem hemen müdahale etmeye kalktı babamın tepkisi çok iiydi yaaa öyle yapma annesi kızıyo hayırı bilmesi lazım diye.

bende yegenlerımı çağırıyorum bazen bırı 8,dıgerı 10 yasında..kızımda 13 aylık hep beraber güzel oynuyorlar..

ama 8 yasındakı yegenım,benımle olmayı daha cok sevıyor,kızımla oynamaktan sıkılınca..

bu sefer bana daral geliyor,iş mı yapım,onun ısteklerıne mı cevap verım dıye..

gıderkende teyze bızı hergun cagır dahaaaa..derler..

aksamdan tel acarlar yarın gelelim noolur dıye..

bende derım,ben sıze gelecegınız zamanı soylerım,yarın ısım var dıye..

cocugumu güzel oyalıyolar ama oyle bı tantana oluyorkı evde,kafam sadece haftada 1 gun kaldırıyor o sesı

kı bunlar benım yegenım olduğu halde..

valla hastayken bende asla almadım hatta bebekliğinden beri hep öyle oldu ama ben çok evhamlı oluyorum gözlerindede neden bile bile hasta edeyim çocuğumu.Aslında şimdiye kadar bişey almadı ama dediğiniz gibi çocuk bu sonuçta çok beğenir falan alır mı alır.Ben bunca zaman çocuk ya gönlü kırılır sonuçta benim çocuğumu seviyo geliyo diye sabrediyodum sonra baktım zaten benim kızımı oynatmıyoki oyuncaklarla kendi oynuyo bende almamaya başladım

gerçekten öyle ama onların enerjileri banada fazla geliyo hayır yeğenlerim geliyo hayır dediğim zaman tamam diyolar diyorum oturun bakayım şuraya anneniz bunu izlemenizi istedi falan tw de eğitici programlar oluyo ben gidiyorum işimi yapıyorum geliyorum onlar hala oturuyolar hani onlarda çocuk gerçi tamam kendi evlerinde mutlaka bu kadar sakin değillerdir ama sonuçta burası başkasının evi diye söz dinliyolar.Belkide ben başta çok yüz verdim e çocukta sevildiği yere gidermiş hesabı şimdide çok sık olunca bunaldım haliyle artık almıyorum ama annesinide gördüğüm zaman söylüyecem göndermesin çocuk birazda kendi ailesiyle vakit geçirsin varsa ödevlerini yapsın

evet çok doğru bi konuya değindiniz aynen bizimde kız saklanıyo bizimki onu ararken bi anda böööö diye çıkıyodu korkutma öyle dedim ama biizmkide başladı şimdi saklanmaya.Biizmkide istediği olmadığı zaman kaşlarını çatıyodu valla aynısı benim kızda yapmaya başladı yok yok ben almıycam hakkaten yoksa aynı kızdan bizim evdede bi tane olcak çok olumlu yönlendirmeler olmuyo.Kızımın yaşıt arkadaşları var onlarlada görüşüyoruz o konuda sıkıntı hiç olmuyo

Annesi rahatsiz olmuyomu bu kizin?
Insan cocugunu bu kadar milletin uzerine niye atar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annesi rahatsiz olmuyomu bu kizin?
Insan cocugunu bu kadar milletin uzerine niye atar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım rahatsız olmuyo ki her akşam gönderiyo

söyle bize de yaz merak ederim.. ama açık ve net bir şekilde söyle
bakalım ne diyecek

bu arada bugün geldi mi?

tamam haber veririm yok henüz okulda daha saati gelmedi 18:30 dedimmi bizde şaşmaz bakalım akşama gelcekmi bende bekliyorum daha dışarıda çıkmadım kadını görmedim söylemedim hoş pekte sık görmüyorum zaten ama nasıl yapsam kapısını çalıp söylesem çok ayıp olur acaba telefondan msj mı atsam

enteresan bi komşuymuş
suç çocukta degil ama annesinde
yani 1,5 yaşındaki bebekle 8 yaşındaki çocuk
annesi demiyormu sen o bebekle nasıl oynacaksın diye
senin yerinde olsam zile bastıları zaman kapıyı açmam

canım öylede ne kadar zaman açmıyacaksın bende açmadım 10 dakika geçiyo yine geliyo annemler benim bi alt katımda ben açmazsam acaba ordamıyım diye oraya gidiyo hani ben bir şekilde göndermezsem geri geliyo

Suç kızda değilde onu her akşam size yollayan annesinde,kadın hiç mi düşünmüyor rahatsız olurlar diye kendi keyfi için sizin başınıza sarıyor.

acilen mesafe koy gelmesin her gün her gün.

canım öylede ne kadar zaman açmıyacaksın bende açmadım 10 dakika geçiyo yine geliyo annemler benim bi alt katımda ben açmazsam acaba ordamıyım diye oraya gidiyo hani ben bir şekilde göndermezsem geri geliyo

Allah sabır versin canım ya
senin yerinde olsam bu kadar sabırlı davranamazdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…