komşumun kocası

Eşinin rahatlığı
Çok haklısınız.
Eşide ne gamsızmış.
Oysaki oracıkta o adamın gırtlağını kesmeliydi :/ yada tadilat varmış evde illaki matkap falan mevcuttur, matkapın tekini kapıp adamın gözünü oymalıydı
La havle....

Anlatılanlardan ortaya bise yok gibi gorunsede kadınlar hisseder o yüzden bilemiyorum
Ama siz emin olmadan neden eşinize bahsediyorusunuz Allah korusun yanlış bise yapsa

Nasıl insanlarsınız siz ya... Ne yapmış bu adam şimdide böyle sapık muamelesi yapıyorsun? Ne kadar kolay insanları töhmet altında bırakabiliyorsunuz?
Bide eşini gazlıyor düşüncesizliğe bak!
Ama ben sana söyleyeyim asıl derdini. Bahse girerim senin asıl derdin adamla değil adamın karısıyla. Hani şu sıkıntı yaşadığın ve iletişimi kestiğin kişi. Ona gıcıksın ve kinini kocasından çıkarıyorsun.
Bu olaylar o kadar basitki. Şimdi gitsen o siteden birisine beni markete kadar takip etti desen o adamın hayatı karardı demektir.
Allah sizin gibilerin şerrinden korusun.

Sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden kadınlar tacize tecavüze uğrayıp susmak zorunda kalıyorlar.

Yok canım estagfurullah her erkegin yapısı farklı. Bi bakın bakalım bidaha böyle bişey hssederseniz eşinize daha ciddi konuşun adama mesafe koyar en azindan

Resmen adamı takip etmişsiniz.
Ben anlattıklarınızda bir yanlışlık görmedim. Bu kadın hisseder diyenlere de soruyorum, kadının her hissettiği doğru mudur?
Adam eve eşinizle gelmiş, telefon olayından sonra tekrar aramamış, markette sizi sıkıştırmamış. Sırf sizi aradı diye sizde gözü var anlamına mı geliyor?
Eşinizi de darlamayın.

Madem şüpheleniyorsunuz öyleyse biraz daha takip edin bakın.

Anlatılanlardan ortaya bise yok gibi gorunsede kadınlar hisseder o yüzden bilemiyorum
Ama siz emin olmadan neden eşinize bahsediyorusunuz Allah korusun yanlış bise yapsa
arkadaşlık yapmanı istemiyorum dedim neden diye sordu market kısmını anlattım sadece

Adamın niyetinin ne olduğunu, bir niyeti var mı onu bile anlamadım valla. Yani algıda seçicilik yapıyor da olabilirsiniz, bir kere rahatsız olmuşsunuz ya şimdi bütün hareketleri batıyor olabilir. Ama dediğiniz gibi amacı farklı olabilir, muhabbet kurmak istiyor, bir ortam yakalamak istiyor olabilir. Emin olamayız aslında. Yalnız eşiniz, sizin rahatsız olduğunuzu biliyor, adamın niyeti iyi bile olsa, sırf sizi düşündüğü için onu uzak tutmalıydı. O konuda haklısınız. Dünyada başka tamirci mi yok da onun tanıdığına muhtaç olacaksınız? Ya da ne münasebet peşine takılıp eve kadar gelmesi... Müsait değiliz, kusura bakma da diyemiyor mu? Böyle bir durumda komşudan çok eşimin tavrına gıcık olurdum şahsen.

allah da sizi bildiği gibi yapsın o zaman . iftira atmak ne kadar kolay geliyor size beni tanımadan etmeden . adama iftira atmadım hislerimi ve olanı anlattım yorum istedim acaba yanlış mı düşündüm diye . karısı ile bir alıp veremediğim yok onun bu konu ile de uzaktan yakından ilgisi yok . başımdan büyük bir rahatsızlık geçti ve bir geçmiş olsun msj dahi atmadı . buna kırıldım ve iletişimi kesdim . klavye başında ahkam kesmeyi bırakın çirkin düşüncelerinizi alıp konumdan uzaklaşın

Eşiniz kuruntulu biri olduğunuzu düşündüğü için mi bu kadar rahat? Ben de olaylar da bir gariplik göremedim ama yine de hislerinizi de göz ardı etmemek lazım

kimseyi takip ettiğim falan yok bakışları rahatsız etti adamın bende gözü var taciz etti vs gibi birşey de söylemedim . olanı anlattım yorum istedim . emin olsam buraya gelip fikir sormam zaten

bakışları nasıl mesela? dekoltenize mi bakıyor? Sapıkça bir bakış mı tam olarak nedir biraz açar mısınız? Çünkü bir tek orayı kafamda oturtamadığım için şüphenizde haklısınız diyemiyorum. Çünkü adamın davranışlarında bir tuhaflık görünmüyor anlattıklarınızdan.

Her bakanı esıme soyleseydım katıl ederdım adamı
Ama sacmalamıssınız onu soylıyım.
kimseye anlatamıyorum sanırım yada anlamak isteyenim yok . bunlar bzim komşumuz günlük olmasada karşılaştığımız insanlar . eşimle de son günlerde iletişim halinde adamın hal hareket beğenmediğim için eşimle arkadaşlık yapmasını istemiyor olmam normal değil mi ? eşim sebebini sordu ben de söyledim bu yani hepsi

Artık öyle bir devirdeyiz ki her türlü dikkat etmek lazım çünkü kimseye güven yok. He bu olaylar için eşinize bildirim yapmaya gerek var mıydı. Siz zaten eşinizin tepkisini az çok biliyorsunuz li yapmışsınız çünkü mesela ben eşime beni markete takip etti desem kesin kavga çıkardı. Ben demem mesela bu kadarcık bir durumu ama temkinli olmak lazımünkğ gerçekten insanların içinden neler neler çıkıyor. Adam öz kızına tecavüz ediyorken ya da çocuklarının önünde yıllardır aynı yastığa baş koyduğu karısını öldürüyorken her şeyde temkinli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…