o bakışı nasıl anlatmalıyım şimdi anlıyor işte insan iyi niyetli bir bakış olmadığını ne bilim hissediyor yanibakışları nasıl mesela? dekoltenize mi bakıyor? Sapıkça bir bakış mı tam olarak nedir biraz açar mısınız? Çünkü bir tek orayı kafamda oturtamadığım için şüphenizde haklısınız diyemiyorum. Çünkü adamın davranışlarında bir tuhaflık görünmüyor anlattıklarınızdan.
eşime söylememdeki amaç iletişimini kesmesi için di . komşu olduğumuz için çay kahve misafirliğe gelme muhabbetlerinin önüne geçmek istedim .Artık öyle bir devirdeyiz ki her türlü dikkat etmek lazım çünkü kimseye güven yok. He bu olaylar için eşinize bildirim yapmaya gerek var mıydı. Siz zaten eşinizin tepkisini az çok biliyorsunuz li yapmışsınız çünkü mesela ben eşime beni markete takip etti desem kesin kavga çıkardı. Ben demem mesela bu kadarcık bir durumu ama temkinli olmak lazımünkğ gerçekten insanların içinden neler neler çıkıyor. Adam öz kızına tecavüz ediyorken ya da çocuklarının önünde yıllardır aynı yastığa baş koyduğu karısını öldürüyorken her şeyde temkinli olmak lazım
adamı doğramadığı için evet geniş rahat hatta xl eşim .adama birşey yapsa psikopat olur yapmasa geniş olur ne yapacak acaba siz söyleyin ne yapsınŞeeeu sadece kocanız çokmu rahat desem, çokmu geniş desem bilemedim
Ben eşime huylanıyorım şu adamdan diyecemde böyle tepki verecek
En azından eve getirmesin, ee napayım demesin. Dikkat 3t dedin.adamı doğramadığı için evet geniş rahat hatta xl eşim .adama birşey yapsa psikopat olur yapmasa geniş olur ne yapacak acaba siz söyleyin ne yapsın
Bence bir sorun yok ortada yani siz rahatsız olmuşsunuz ve tavrınızı koymuşsunuz. Bence olması gereken bir durum bu yani ortada bir şey de olmayabilir ama belli ki siz rahatsız olmuşsunuz elinizde dikkat etmeli bence öyle bir muhabbete girmek isterlerse e yine belirtirsiniz rahatsız olduğunuzu benceeşime söylememdeki amaç iletişimini kesmesi için di . komşu olduğumuz için çay kahve misafirliğe gelme muhabbetlerinin önüne geçmek istedim .
arkadaşlığı ilerletip getirmesin ailecek görüşelim olayının önüne geçmek için anlattım zaten . eşime de anlatırken bana öyle gelmiş de olabilir market olayı dedim . kimseyi suçlamıyorum ama adama sinir oluyorum o yüzden arkadaşlık yapma dedim .En azından eve getirmesin, ee napayım demesin. Dikkat 3t dedin.
ben kendimce tedbir aldım .Bence bir sorun yok ortada yani siz rahatsız olmuşsunuz ve tavrınızı koymuşsunuz. Bence olması gereken bir durum bu yani ortada bir şey de olmayabilir ama belli ki siz rahatsız olmuşsunuz elinizde dikkat etmeli bence öyle bir muhabbete girmek isterlerse e yine belirtirsiniz rahatsız olduğunuzu bence
yorumları okuyun lütfen . doldurduğum falan yok arkadaşlığı ilerlesin istemedim .ben kafaya takacak bişey göremedim. durup durup eşinizi de doldurmayın bence yok yere.
daha kötüsü başınıza gelmesi dileği ile .. gerçekten böyle düşünen insanların kafası nasıl çalışıyor çok merak ediyorumŞu herkes bana aşık tiplerinden vaz mı geçseniz
Feministlerle muhatap olmuyorum tatlı kardeşim. Beni alıntılama.Sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden kadınlar tacize tecavüze uğrayıp susmak zorunda kalıyorlar.
Kesinlikle öyle rahatsız olmuşsunuz çünkü böyle bir durumda normal bir tavırben kendimce tedbir aldım .
Beddua döner dolaşır sahibini bulur.daha kötüsü başınıza gelmesi dileği ile .. gerçekten böyle düşünen insanların kafası nasıl çalışıyor çok merak ediyorum
şükür anlayan birisi çıktı . teşekkür ederim.Kesinlikle öyle rahatsız olmuşsunuz çünkü böyle bir durumda normal bir tavır
beddua etmedim temennide bulundum .rahatsız lık duyduğum bir durumdan emin olamadım . konuyu anlatıp fikir almak istedim . buradan bunu çıkarabilen birine hemde beni tanımadan etmeden başka bir temennide bulunmam mümkün değildi.Beddua döner dolaşır sahibini bulur.
yorumları okuyun nedenini görürsünüzEşeğin aklına karpuz kabuğu sokar gibi neden ortada bişey yokken eşinize bunu söylüyorsunuz anlamadım eşiniz fevri davransa neler ola bileceğini kestiremiyormusunuz bence siz tamamen yalnıs anlamışsın komşu olduğunuz için zati sürekli karşılaşmaniz normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?