komşumun kocası

o bakışı nasıl anlatmalıyım şimdi anlıyor işte insan iyi niyetli bir bakış olmadığını ne bilim hissediyor yani

Şeeeu sadece kocanız çokmu rahat desem, çokmu geniş desem bilemedim
Ben eşime huylanıyorım şu adamdan diyecemde böyle tepki verecek

eşime söylememdeki amaç iletişimini kesmesi için di . komşu olduğumuz için çay kahve misafirliğe gelme muhabbetlerinin önüne geçmek istedim .

Şeeeu sadece kocanız çokmu rahat desem, çokmu geniş desem bilemedim
Ben eşime huylanıyorım şu adamdan diyecemde böyle tepki verecek
adamı doğramadığı için evet geniş rahat hatta xl eşim .adama birşey yapsa psikopat olur yapmasa geniş olur ne yapacak acaba siz söyleyin ne yapsın

adamı doğramadığı için evet geniş rahat hatta xl eşim .adama birşey yapsa psikopat olur yapmasa geniş olur ne yapacak acaba siz söyleyin ne yapsın
En azından eve getirmesin, ee napayım demesin. Dikkat 3t dedin.

eşime söylememdeki amaç iletişimini kesmesi için di . komşu olduğumuz için çay kahve misafirliğe gelme muhabbetlerinin önüne geçmek istedim .
Bence bir sorun yok ortada yani siz rahatsız olmuşsunuz ve tavrınızı koymuşsunuz. Bence olması gereken bir durum bu yani ortada bir şey de olmayabilir ama belli ki siz rahatsız olmuşsunuz elinizde dikkat etmeli bence öyle bir muhabbete girmek isterlerse e yine belirtirsiniz rahatsız olduğunuzu bence

En azından eve getirmesin, ee napayım demesin. Dikkat 3t dedin.
arkadaşlığı ilerletip getirmesin ailecek görüşelim olayının önüne geçmek için anlattım zaten . eşime de anlatırken bana öyle gelmiş de olabilir market olayı dedim . kimseyi suçlamıyorum ama adama sinir oluyorum o yüzden arkadaşlık yapma dedim .

ben kafaya takacak bişey göremedim. durup durup eşinizi de doldurmayın bence yok yere.

ben kendimce tedbir aldım .

Sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden kadınlar tacize tecavüze uğrayıp susmak zorunda kalıyorlar.
Feministlerle muhatap olmuyorum tatlı kardeşim. Beni alıntılama.
Kaldıki benim yazdığım ile senin anladığın ve boş duyar kastığın şeyler o kadar alakasız ki aynı galakside bile değiller.

Normal olarak insanlar disaridada karsilasir, marketede gider. Ustelik bir kez aramis ve tekrari olmamis bence siz fazla evhamlisiniz.ama yinede dikkat edin tabi.insan oglu cig sut emmis.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokar gibi neden ortada bişey yokken eşinize bunu söylüyorsunuz anlamadım eşiniz fevri davransa neler ola bileceğini kestiremiyormusunuz bence siz tamamen yalnıs anlamışsın komşu olduğunuz için zati sürekli karşılaşmaniz normal

Beddua döner dolaşır sahibini bulur.
beddua etmedim temennide bulundum .rahatsız lık duyduğum bir durumdan emin olamadım . konuyu anlatıp fikir almak istedim . buradan bunu çıkarabilen birine hemde beni tanımadan etmeden başka bir temennide bulunmam mümkün değildi.

yorumları okuyun nedenini görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…