İyide siz zaten adamın karısıyla görüşmüyormuşsunuz. Eşinizde bunu bile bile eve getirecek değil herhalde.. Anlattıklarınızda bir şey yok. Kıskanılmak mı istediniz acaba birazeşime söylememdeki amaç iletişimini kesmesi için di . komşu olduğumuz için çay kahve misafirliğe gelme muhabbetlerinin önüne geçmek istedim .
Ay bak bak seni sevgi pıtırcığı seni...daha kötüsü başınıza gelmesi dileği ile .. gerçekten böyle düşünen insanların kafası nasıl çalışıyor çok merak ediyorum
herkes hakettiğini yaşasın .sizin zihniyetiniz zerre beni ilgilendirmiyor . çer çöp düşünceleriniz sizi ilgilendirir . yorum yapmak için yorum yapmayın o zaman laf kalabalığından başka birşey olmuyor .Ay bak bak seni sevgi pıtırcığı seni...
Hani kadınlara olan taciz ve tecavüzler benim gibi zihniyetler yüzünden oluyordu?? Şıırrraaakkk diye bir hemcisine taciz dilemişsin.. Ne oldu?
Sırf bir yorum uğruna bir kadın için böylesi çirkin bir şey dilemek o yüce kişiliğinin hangi kısmıyla bağdaşıyor çok merak içerisindeyim...
Anladım demek istediğinizi sanırım ama adam bir girişimde bulunmadığı sürece bişey yapamazsınız, ve açıkçası kesin emin de olamazsınız, ve açıkçası bu işe eşinizi karıştırmanız çok iyi sonuçlar doğurmaz. Eşinize market gerekçesi çok elle tutulur gelmemiş bence -ki bana da öyle gelmedi açıkçası- . Ama sizin hoşlanmadığınız biriyle samimi de olmamış gibi görünüyor sadece medeniyet doğrultusunda iletişim kurmuş, daha ileri giderse bence restinizi çekin. Gerekirse eşiyle aranızdaki gerginliği bahane edin. Eski evimizdeki apartman görevlimiz vardı abi diye hitap ettiğimiz. Adamın bakışları çok tuhaftı 1-2 yıl tam konduramadım. Sonra iyice bir cozuttu resmen göz tacizi yapmaya başladı. Kapalı olduğu halde meme bölgemde, kasık bölgemde gözlerini farketmeye başladım. her gün olmaya başladı. Merdivenlerden inerken aşağıda bekleyip genital bölgeme bakıyordu. Çöpü almaya geldiğinde çöp dışarda olduğu halde kapıyı çalıyordu. Normal sıradan şakalar espiriler falan yaparken sürekli gözleri vücudumda geziyordu. Bir gün apartman kapısında karşılaştık, en üst katta oturuyorum üzerimde etek var duvarın dibinden çıkıyorum ama merdivenler dar ve asma katlı. Son kata geldiğimde birden apartman boşluğundan aşağı baktım. Tam bir alt katta kafayı kaldırmış yukarı bakıyor bi de takip etmiş pislik. Beni görünce kayboldu hemen kafası arkasından seslendim "hayırdır Naci neye bakıyosun" dedim. duymazdan geldi koşarak çekti gitti. "Geberttirecek bana kendini" diye yüksek sesle bağırdım. 2 gün sonra eve geliyorum. Bahçede bişeyle uğraşıyodu gözümü diktim üstüne bakarak kapıya kadar geldim. Tam yanından geçerken yine gözü yukarı kalktığında ilk baktığı yer genital bölgemdi. Geri döndüm yanında dikildim. Bi süre kafasını kaldırmadı. Sonra işte bu bahçeye de iki gün bakmayınca falan bişeyler söyledi. "Bak sen bak bahçeye bak, eğer bi daha başka bi yere baktığını görürsem o iki gözünü de çıkarır o bahçeye gömerim" dedim. Bişey diyecek gibi oldu. "Kes sesini o dilini de keserim" dedim. O evde 3 sene daha oturdum. Bir daha yanından geçerken selam verirken yerden başka biyere bakmadı.o bakışı nasıl anlatmalıyım şimdi anlıyor işte insan iyi niyetli bir bakış olmadığını ne bilim hissediyor yani
hee heee evetŞu kaıdnlar hisseder olayına çok gülüyorum ben. Kadınlar kurar genelde. O bana asıldı, bu bana takıldı, ay baktı kesin aşık, göz süzdü taciz ediyor, markete geldi rahatsız oldum.
Adamın size yaptığı bir şey yok, tamamen kendi kuruntunuz.
olabiliyor böyle şeyler geçmiş olsun .Anladım demek istediğinizi sanırım ama adam bir girişimde bulunmadığı sürece bişey yapamazsınız, ve açıkçası kesin emin de olamazsınız, ve açıkçası bu işe eşinizi karıştırmanız çok iyi sonuçlar doğurmaz. Eşinize market gerekçesi çok elle tutulur gelmemiş bence -ki bana da öyle gelmedi açıkçası- . Ama sizin hoşlanmadığınız biriyle samimi de olmamış gibi görünüyor sadece medeniyet doğrultusunda iletişim kurmuş, daha ileri giderse bence restinizi çekin. Gerekirse eşiyle aranızdaki gerginliği bahane edin. Eski evimizdeki apartman görevlimiz vardı abi diye hitap ettiğimiz. Adamın bakışları çok tuhaftı 1-2 yıl tam konduramadım. Sonra iyice bir cozuttu resmen göz tacizi yapmaya başladı. Kapalı olduğu halde meme bölgemde, kasık bölgemde gözlerini farketmeye başladım. her gün olmaya başladı. Merdivenlerden inerken aşağıda bekleyip genital bölgeme bakıyordu. Çöpü almaya geldiğinde çöp dışarda olduğu halde kapıyı çalıyordu. Normal sıradan şakalar espiriler falan yaparken sürekli gözleri vücudumda geziyordu. Bir gün apartman kapısında karşılaştık, en üst katta oturuyorum üzerimde etek var duvarın dibinden çıkıyorum ama merdivenler dar ve asma katlı. Son kata geldiğimde birden apartman boşluğundan aşağı baktım. Tam bir alt katta kafayı kaldırmış yukarı bakıyor bi de takip etmiş pislik. Beni görünce kayboldu hemen kafası arkasından seslendim "hayırdır Naci neye bakıyosun" dedim. duymazdan geldi koşarak çekti gitti. "Geberttirecek bana kendini" diye yüksek sesle bağırdım. 2 gün sonra eve geliyorum. Bahçede bişeyle uğraşıyodu gözümü diktim üstüne bakarak kapıya kadar geldim. Tam yanından geçerken yine gözü yukarı kalktığında ilk baktığı yer genital bölgemdi. Geri döndüm yanında dikildim. Bi süre kafasını kaldırmadı. Sonra işte bu bahçeye de iki gün bakmayınca falan bişeyler söyledi. "Bak sen bak bahçeye bak, eğer bi daha başka bi yere baktığını görürsem o iki gözünü de çıkarır o bahçeye gömerim" dedim. Bişey diyecek gibi oldu. "Kes sesini o dilini de keserim" dedim. O evde 3 sene daha oturdum. Bir daha yanından geçerken selam verirken yerden başka biyere bakmadı.
evet olabiliyor ama olmamalı işte. Eğer sizin de bir rahatsızlığınız varsa kendiniz çözün eşinize yansıtmayın.olabiliyor böyle şeyler geçmiş olsun .
tavsiyeniz için teşekkür edrim . bir adım gelirse o zaman düşüneceğim :))evet olabiliyor ama olmamalı işte. Eğer sizin de bir rahatsızlığınız varsa kendiniz çözün eşinize yansıtmayın.
Ortada art niyet yok ki .Yanlış bir hareketi de olmamış .herkese merhaba şüpheye düştüğüm bir konu var .sizin de fikirlerinizi merak ediyorum .
apartmana ilk taşındığımız zamanlarda komşum x ile tanıştık . apartmana girip çıkarken karşılaştığımızda kamelya da vs de konuşuyorduk . daha sonra tlf ları alıp verdik . sık olmasada arada bir konuşuyorduk . aradan zaman geçti ve konu ile ilgisi olmayan durumlardan dolayı iletişimi hertürlü kestim. birsüre sonra yabancı bir numara aradı arayan bir bey ve bu bey kendi telefonunda numaramın kayıtlı olduğunu söyledi . kim olduğumu sorduğunda komşu olduğumuzu ve x in eşi olduğu anlaşıldı. sanırım eşim kaydetti kusura bakmayın diyip kapattı ( üzüerinden çok zaman geçtiği için tam olarak hatırlayamıyorum ama bu şekilde olmuştu sanırım ) bunun üzerinden de epey zaman geçti birdaha da arama vs olmadı . sonrasında bu x in eşi ile ara sıra apartman girişinde karşılaşıyorduk . adamın bakışları hareketleri beni hep rahatsız ediyordu. hatta eşime de söyledim bu adam dan haz etmiyorum gıcık oluyorum arkadaşlık yapma diye . neyse çok uzattım geçtiğimiz günlerde apartmanda tamir tadilat işleri yapılıyordu . bizim eve de geldiler bakım için bir parça lazım oldu eşim almaya gittiğinde bu adamla karşılaşmışlar adam eşimin peşine takılıp evimize kadar geldi etrafa bakındı tadilat yapanlarla konuştu falan ( onların evine de yapılıyor bakım eş zamanlı olarak ) sonrasında gitti adam . eşime çok kızdım oda ben çağırmadım kendisi takılıp geldi dedi. bunun üzerinden birkaç gün geçti markete çıktım baktım bu kapının girişinde öyle alalade duruyor . neyse ben markete doğru yürüdüm buda arkadan aracına binip aynı markete geldi. sonra lacağını aldı ve gitti . yüzüne bakmadığım için bir ifadede görmedim . ama bu beni rahatsız etmeye yetti . eşime anlattım onunda markette alacağı olamaz mı ben bir art niyet göremedim dedi.
bilmiyorum hanımlar belki benim kuruntum belki değil okuyup sizde yorum yaparsanız sevinirim . haa unutmadan bu tamir tadşilat işeri bitmedi bir iş daha kaldı bu iş için de bu x in tanıdığı birileri varmış benim evime geldiklerinde söylerim sizin eve de gelirler yardımcı olurum daha az maaliyetli olur diye konuşmuş . birbirlerinin telefon no larını alıp vermişer . buna da ayrıca sinir oldum .
Asıl senin yazdığınla konu sahibinin konusu arasında hiç alaka yok. Kadın adamdan rahatsız oldum demiş sen olayı sokakta bağırsan adamı mahvederlerdi demissin.Feministlerle muhatap olmuyorum tatlı kardeşim. Beni alıntılama.
Kaldıki benim yazdığım ile senin anladığın ve boş duyar kastığın şeyler o kadar alakasız ki aynı galakside bile değiller.
Komşunun başını da belaya sokacak, işte insanlar çeşit çeşit herkesle yakın olmaya gelmiyor..merhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
Geçen yıl da sessiz telefonu eski sevgilinize bağlamışsınız, bir de emin olmuşsunuz bundan saniyelik bir aramayla. Ciddi problemleriniz var gibi geldi bana.
Komşunun başını da belaya sokacak, işte insanlar çeşit çeşit herkesle yakın olmaya gelmiyor..
Vallahi şaşkınlık içindeyim bir de beddua etmedim temennide bulundum diyor. Yarın da Twitter da kadın tacizcilerini falan kınarlar. Hayret edersinAy bak bak seni sevgi pıtırcığı seni...
Hani kadınlara olan taciz ve tecavüzler benim gibi zihniyetler yüzünden oluyordu?? Şıırrraaakkk diye bir hemcisine taciz dilemişsin.. Ne oldu?
Sırf bir yorum uğruna bir kadın için böylesi çirkin bir şey dilemek o yüce kişiliğinin hangi kısmıyla bağdaşıyor çok merak içerisindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?